- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.381
Ahh canımm İnshaAllahPozitif oluyoruzz sonrada Kasım annelerine geliyorsunnn
Hımm eminsen tatlım o zaman sadece regl olman için vermiştir. İlaç bitince birkaç gün içinde olacaksın. Sen yap tabii yine de ovülasyon. Olmaz denilen neler oluyor..G
Gebelik yok cnm da, bana bu ay yumurta gelisimi iyi olmamistir o nedenle 2 damla gelmistir dedi. 10 gun kullan, regl olunca 2,3 ya da 4.gun gelirsin dedi. Iliski durumu icin bisey demedi. Yani eski yumurtayi mi gelistirecek, yeni donguye girmis sayiliyormuyum, biraz kafam karisti. Regl olmadan olmaz diye dusundum ama emin olamadim. Totalde 35-40 gun gorusemedik, saka gibi. Arayi kapatmak icin cok calismamiz lazimArada bir ovulasyon testi cakayim o zaman Yarin test yaparsan beni eklemeyi unutma cnm
Biz sana demedik mi test sipariş et diye bize bahane bulma diye niye söz dinlemiyorsun sen.al bak buyur filmin en heyecanlı yerinde test yok diyor ağlıcam şimdi sabaha güzelce görürdükYarın yapamam elimde tets yok.. sipariş vericem bir kaç gün sabredecuuuukbaşka çare yok.. hem daha emin olurum
Bende geç yumurtluyorum ama yumurta tembelliği yok onunla ilgisi yok eminmisiniz ?yani şöyle düşünün pkolular sözde yumurtlama zor horurler onların bile adetten sonra 4. 7. gün yumurtlama gördüğü oluyor doktora görünmeden bu şekilde kendinizi düşünmeyin geç yumurtlama yumurta tembelliğine işaret etmez canimEvet canım yumurta tembelliği geç yumurtlama. Bekliyorum adete az kaldı bir yandan araştırıyorum. Yumurta kalitesine iyi gelecek şeyler bakıyorum. Sen en durumdasın
Tamam canım çok sağol desteğin için sonuçları buradan paylaşıcam inşallahMerak etme bak ben almanyadayım burada insanın yüzüne bakmıyorlar değil muayene yapmak zamanında emin ol erken desede sen gebelik istediğini bunuda sizin kontrolünüzde sağlık bir şekilde yaşamak istiyorum falan de ve genel kontrol olsun istiyorum falan de ozman yapılıyor
Canım inşallah yaKızlar bu son vallaha kafa sisridm biliyorum.. yanlız benim uygulamada teslerin çizgisi slik filanza otomatik effekt yapıyor.. ben de eski vs yeni yaptım bakın..
Birde arkasına flash yapınca da gorunuyor.. dua edin kızlar İnshaAllah vardır
Kan tahlili yaptırmış miydiniz? Gebelik var mıydıKizlar ya az once akinti içinde kan geldi. Acayip gerildim
Evet vardi 127 cikti degerim bugunKan tahlili yaptırmış miydiniz? Gebelik var mıydı
Yerleşme olabilir canım korkmaEvet vardi 127 cikti degerim bugun
Insallah oyledirYerleşme olabilir canım korkma
Yerleşmedir inşallah kuzum, Allah yavrunu sana bağışlasınInsallah oyledir
Amin cnm hepimiznkini insallahYerleşmedir inşallah kuzum, Allah yavrunu sana bağışlasın
Çok saçma gercekten yaHepsi dışarda özelde bakıyor devlettende bakıyor ama aynı doktor bakıyor bizdeki gibi değil
Cnm akıntı nasıldı sürekli mi geldi yoksa bı kere mi ya bende hafif bı akıntı zaten var ama bu birden beyaz geldi yaCanim geçen ay bendede oldu ve ben hamileydim.. bencetest yap
Hadi güzel haberlerle insallahİnshallah canım.oyle yapicam
Aminnnnn canimm.....Elimde yok şuan cnaim sipariş vericem öyle yapicam hem daha emin olurumCanım inşallah yaRabbim nasip etsin inşallah yarın sabah erken gebelik yap bnce,ya da kaset test varsa onu dene
Hadi güzel haberler alasın inşallahTamam canım çok sağol desteğin için sonuçları buradan paylaşıcam inşallah
Sorma canım rezalet yaniÇok saçma gercekten ya
Ne yapmayı düşünüyorsun peki yakın zamanda turkiyeye gelme imkanın var mı?Sorma canım rezalet yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?