Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hımm eminsen tatlım o zaman sadece regl olman için vermiştir. İlaç bitince birkaç gün içinde olacaksın. Sen yap tabii yine de ovülasyon. Olmaz denilen neler oluyor..
Aslında 2 gün sonra tekrarlamak istiyorum testi ama son aklım bilir yaparsam etiketlerim tabii

Yarın yapamam elimde tets yok.. sipariş vericem bir kaç gün sabredecuuuuk başka çare yok.. hem daha emin olurum
Biz sana demedik mi test sipariş et diye bize bahane bulma diye niye söz dinlemiyorsun sen.al bak buyur filmin en heyecanlı yerinde test yok diyor ağlıcam şimdi sabaha güzelce görürdük

Evet canım yumurta tembelliği geç yumurtlama. Bekliyorum adete az kaldı bir yandan araştırıyorum. Yumurta kalitesine iyi gelecek şeyler bakıyorum. Sen en durumdasın
Bende geç yumurtluyorum ama yumurta tembelliği yok onunla ilgisi yok eminmisiniz ?yani şöyle düşünün pkolular sözde yumurtlama zor horurler onların bile adetten sonra 4. 7. gün yumurtlama gördüğü oluyor doktora görünmeden bu şekilde kendinizi düşünmeyin geç yumurtlama yumurta tembelliğine işaret etmez canim

Tamam canım çok sağol desteğin için sonuçları buradan paylaşıcam inşallah

Canım inşallah ya Rabbim nasip etsin inşallah yarın sabah erken gebelik yap bnce,ya da kaset test varsa onu dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…