- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.575
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.301
kuzu ben düzensiz adet olduğum için genelde beyaz akıntım gelir bilirim ki yumurtlama o günleri değerlendiririm o yüzden yumurtlama tam. şu tarih çatlama şu tarih diyemem,4 gün mü sürdü yumurtlaman? Uzun di mi?
Benimde 8 günüm var, ovulasyon yapayım birazdan, bakalım ne çıkacak.
Belirtin var mıydı? Beyaz akıntı derler ya o ve farklı belirtiler.
evet kuzum öyle görünüyor çünkü bat günü kan değerim 1.2 ydiGeç mi yumurtladın canım?
Ayyy canım öylemi dersin... Vallaha İnshaAllah doğrudur.. tek tesellim diğer testleerin aynı olmamasi...Çıkmış canım bakıyor biz doğru
Canım ben dün regl oldum yazmıştım kaçırmışsın demek ki Nisan ya da mayıs ayında tüp bebek tedavisi yaptıracam karar verdim artıkHayat Su ne yaptın?
İlkinde sanki çok silik bir şekilde gördüm tabi yeni uyandım uykulu gözlerde yanlışlık yoksabiliyorum negatif test ama birde siz bakin.. belli olmaz bu işler.. üçlü olan eski olanlar geçen aya ait.. biliyorsunuz ozaman da gebeydim ama adetim gectikten sonra bakmaitim o tetslere..
@Amiinee @tucimo @asunny @dceke @Dilos6342Papatyamelo @OKYANUS302
@PrensesAriel bacım sanırım senin tecrübem varmış bu konuda
ve diğer kızlar
Bu arada bilmeyenlere adetimden erken adet gören biryim.. sat 13 Şubat.. 10 mart yerlesme kanaması gibi bir kanama gorudm 12 mart bitti tamamen
Öyle yapicam canım... Ben açıkçası 28 inde tamamen ya çatladk yad yumurtladigimj düşünüyorum uzayan akıntı oldu sanki bu 25inde ve 28inde ağrı oldu beyaza yakın sefaf karışık çok yoğun bir akıntı oldu hatta 29 diyebiliriz gece oldu cunki hemen o gece ilişkide oldu .. yerleşme kanamasi zaten tam zamanında geldi dedikleri gibi hafif pembeye yakın ve kahve renginde ve iki gün sürdü İnshaAllah vardır ya okadar hsg filan işe yarar isnhaAllahCanım tekli olanda ve ikili olanda gördüm gibi ama tam emin değilim. Benim ağrı yumurta büyürken de oluyordu canım takvime göre geçte olmuş olabilir çünkü kanaman uzun sürmüştü senin değil mi? Hem yerleşme kanaması gibi bi kanama dedin ben yaşamadım ama bi kaç gün daha geçsin tekrarla bence ve farklı testlerle dene
Sen asıl öteki mesajımı gör hahah alıntı yaptımİlkinde sanki çok silik bir şekilde gördüm tabi yeni uyandım uykulu gözlerde yanlışlık yoksa
Hayır canım erken tets değil
Kızlar çok tuhaf brisey oldu .. bazılarınız gibi hafif çizgiyi bende gördüm ama yiende pozitif sayilma bana göre... ben suya tuttum kuruma çizgisi olasılığına karşı kurutmaya bıraktım bir geldim böyle olmuşgüvenilir değil elbet diger eski testide suya tuttum aynis olcakmi diye ama olmadı..
Eki Görüntüle 3024758
Canımm en güzeli kan vermek, İnsallaaahh yavrun seninledirHayır canım erken tets değil
Kızlar çok tuhaf brisey oldu .. bazılarınız gibi hafif çizgiyi bende gördüm ama yiende pozitif sayilma bana göre... ben suya tuttum kuruma çizgisi olasılığına karşı kurutmaya bıraktım bir geldim böyle olmuşgüvenilir değil elbet diger eski testide suya tuttum aynis olcakmi diye ama olmadı..
Eki Görüntüle 3024758
O mesajını görmedim ya ben direk testlere baktımmSen asıl öteki mesajımı gör hahah alıntı yaptım
Sen ne dersin varmı bir sıpa senceO mesajını görmedim ya ben direk testlere baktımm
Varrr canım ALLAH ın izniyleSen ne dersin varmı bir sıpa sence
İnshaAllah canım ya her baktığımda daha belirgin sanki anlamadım ya suyu tutunca kaybolması gerekriken daha da belli oldu.. birde buraya yükleyince ekran çözünürlüğü düşük oluyorCanımm en güzeli kan vermek, İnsallaaahh yavrun seninledir
Çizgiyi bende gördüm silik şekilde yarın bir idrar testi daha yap sonra kan ver
Tamam canım Sağlıkla kucağına al inşallahben batttan 4 gün sonra siliği görenlerdenim geç döllenme olabilr kuzum çok umutlanma ama bence yine de dikkatli davran
Canım kan testi Yaptırsan olmaz mıİnshaAllah canım ya her baktığımda daha belirgin sanki anlamadım ya suyu tutunca kaybolması gerekriken daha da belli oldu.. birde buraya yükleyince ekran çözünürlüğü düşük oluyor
Eki Görüntüle 3024777
İnshaAllah kuzum hayırlıysa olsun isnhaAllahVarrr canım ALLAH ın izniyle
İnshaAllah canım .. yaptircamda şöyle daha net bir çizgi alayım ondan sonra.. yerleşme kanamasından. Bir kaç gün sonra yapın test diyorlar o yüzden farklı marka.siparis edip onunla yapicam İnshaAllahCanım kan testi Yaptırsan olmaz mıbende görüyorum çizgiyi sanki
Bi kaç gün daha ovulasyon testini deneyeceğim, elimde az kalmasa şimdi bile yapasım var. Reglime 16 gün olmasa denerim gebelik testini ama hiç elim gitmiyor.kuzum bence arakadaşımız hamile onunda süreci ben gibi geç döllenme olmuş ovü testleri uzun süredir iki çizgi her çatlama olamayan yumurta kiste dönüşmüyor bunu doktora bizzat sormuştum. bebek varsa ve tutunmaya çalışıyorsa havuç belki olumsuz etki yaratabilir diye dedim. Her iki durumda da inşallah arkadaşımız hamiledir
test yapmak çok kolay da sonrası hüsran ve bitmeyen bir umutHahahahha evet bencede umarım hamiledir zaten zorumuz bu değil mi panik bir yandan ya yeni yumurtaysa çatlasın aman değerlendirilsin gebelik oluşur yada aman o gebeliktir koş koş teste falan ama gönüller hep bir işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?