Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün mü sürdü yumurtlaman? Uzun di mi?
Benimde 8 günüm var, ovulasyon yapayım birazdan, bakalım ne çıkacak.
Belirtin var mıydı? Beyaz akıntı derler ya o ve farklı belirtiler.
kuzu ben düzensiz adet olduğum için genelde beyaz akıntım gelir bilirim ki yumurtlama o günleri değerlendiririm o yüzden yumurtlama tam. şu tarih çatlama şu tarih diyemem,

Belirti şöyle normalde adetimin 10 gün öncesinde şiddetli bel kasık ve göğüs ağrısı yaşayanlardandım. Bunların hiçbirini yaşamadım sadece gaz sıkışmalarım oldu, idrara sık çıkmaya başladım. Bat günüme kadar normal adet ağrılarımın hiç birini yaşamadım. Bu bana tuhaftı. diğer kızlarda ağrı yaşamazmış normalde onlarda göğüs vs ağrıları yaşadılar yani normalde kendimizde olmayan şeyler yaşadık.

Beyaz akıntı da böyle bembeyaz oluyor kuzu renksiz değil bildiğin beyaz.

İlkinde sanki çok silik bir şekilde gördüm tabi yeni uyandım uykulu gözlerde yanlışlık yoksa

Öyle yapicam canım... Ben açıkçası 28 inde tamamen ya çatladk yad yumurtladigimj düşünüyorum uzayan akıntı oldu sanki bu 25inde ve 28inde ağrı oldu beyaza yakın sefaf karışık çok yoğun bir akıntı oldu hatta 29 diyebiliriz gece oldu cunki hemen o gece ilişkide oldu .. yerleşme kanamasi zaten tam zamanında geldi dedikleri gibi hafif pembeye yakın ve kahve renginde ve iki gün sürdü İnshaAllah vardır ya okadar hsg filan işe yarar isnhaAllah

Merhaba ben ovulasyon testi kullanıyorum fakat bir türlü pik göremedim 26. Gün bugun ama 10 gündür falan beyaz yumurta akı gibi akıntım oluyordu sonra şeffaflaşmaya başladı 2-3 gündür baya bi akıntım var şeffaf yumurtlama akıntısı gibi ve belim kasıklarım hafif sızlıyor. Sorun şu ki dün ilişki yaşadığım zaman sanki rahimimde bir duvar var da o duvar zorlanıyormuş gibi batma ve ağrı hissettim yumurtlama zamanı oldugu için mi böyle veya hamilelik mi başka bir sorun da olabilir mi?

İlkinde sanki çok silik bir şekilde gördüm tabi yeni uyandım uykulu gözlerde yanlışlık yoksa
Sen asıl öteki mesajımı gör hahah alıntı yaptım

Canımm en güzeli kan vermek, İnsallaaahh yavrun seninledir
Çizgiyi bende gördüm silik şekilde yarın bir idrar testi daha yap sonra kan ver

Canımm en güzeli kan vermek, İnsallaaahh yavrun seninledir
Çizgiyi bende gördüm silik şekilde yarın bir idrar testi daha yap sonra kan ver
İnshaAllah canım ya her baktığımda daha belirgin sanki anlamadım ya suyu tutunca kaybolması gerekriken daha da belli oldu.. birde buraya yükleyince ekran çözünürlüğü düşük oluyor

Canım kan testi Yaptırsan olmaz mı bende görüyorum çizgiyi sanki
İnshaAllah canım .. yaptircamda şöyle daha net bir çizgi alayım ondan sonra.. yerleşme kanamasından. Bir kaç gün sonra yapın test diyorlar o yüzden farklı marka.siparis edip onunla yapicam İnshaAllah

Bi kaç gün daha ovulasyon testini deneyeceğim, elimde az kalmasa şimdi bile yapasım var. Reglime 16 gün olmasa denerim gebelik testini ama hiç elim gitmiyor.

Hahahahha evet bencede umarım hamiledir zaten zorumuz bu değil mi panik bir yandan ya yeni yumurtaysa çatlasın aman değerlendirilsin gebelik oluşur yada aman o gebeliktir koş koş teste falan ama gönüller hep bir işte
test yapmak çok kolay da sonrası hüsran ve bitmeyen bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…