Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün sonra bi daha dene canım koyulasma olcak mı

Çıkmış canım bakıyor biz doğru

Canım ne durumdasın?
Yumurtlama gecikince adette gecikmesi hiç iyi olmuyor.
Yumurta tembelliği geç yumurtlama di mi?

Bu yöntemi ben negatif testimde sarı bi çizgi olduğunda yapmıştım pembelesti ama sonra tamamen negatif olmuştu. O yüzden pek bilemiyorum ama canım şu yakından olan da belirginlesmis
Erken gebelikte değilse dediğim gibi farklı test al onunla dene

Vaklim canım konusucaz yone

ben batttan 4 gün sonra siliği görenlerdenim geç döllenme olabilr kuzum çok umutlanma ama bence yine de dikkatli davran

Üzerinden baya geçti hala aynı duruyor.. bak şimdi çektim yine

değişmedi beyazlasmadi bide diğer testler beyaz kaldi onlarada yaptım aynısını..

Alttaki yeni olan

yumurtlama 15-16-17-18 gibiydi 27 sinde başladım ovülere hep koyuydu belki erken yapsam yine yakalayabilirmişim
4 gün mü sürdü yumurtlaman? Uzun di mi?
Benimde 8 günüm var, ovulasyon yapayım birazdan, bakalım ne çıkacak.

Belirtin var mıydı? Beyaz akıntı derler ya o ve farklı belirtiler.

Cok ince gözüküyo ama yok değil canım 2 güne koyulasma olur ınsallah bebeğin seninledir
İnshaAllah kuzum.. geçen ayda bir testim vardı ama bu ondan daha belirgin.. İnshaAllah vardır.. bende erken tets ettiğimi düşünüyorum ona rağmen birsyeler gözükmesi iyi bir işaret bence .. diğerlerinde hiç yok cunki

Nasıldı akıntı sürekli mi bı kere mi sürekli gelen akıntım var ama bu sefer beyaz Krem resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…