- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.575
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.261
Kızlar merhaba ben 2 gün önceden kırmızıları gördüm bugün adet oldım. Salı günü işin doktora randevu aldım kontrol İçin hemde hormon testi talep edicem. İlk muayene nasıl oluyor ilk defa gidicem tedirginim biraz. Hastayım alttan bakar mı kusura bakmayın çok açık sordum. 4 aydır deniyoruz olmadı artık olacağı varsa da stresten olmayacak artık çok takmaya başladım
Hangileri canım tekli birtane var ama ? İki hafta geçti canım tam günü bilmiyorum takvimden yaptım bride ağrıma göre filan tahminen iki hafta diyelimCanım bunlar erken gebelik mi? Tekli olanlarda çok hafif görüyorum gibi ama burda önemli olan tam olarak yumurtlamanin üstünden kaç gün geçtiği. Birde başka testle daha denemeni öneririm çünkü biliyorsun benim başıma geldi değerim yükselmesine rağmen bi markanın testi negatif çıkıyordu
Canım bence aynı test markasıyla kontrol etme başka marka al bir arkadaşımızda böyle Olmuştu hatırlarsan.ve bence 5 gün bekle 6. Gün yap dayanamazsan 5. Gün ama şuan erken.çünkü o kanama yeni oluştu sende şimdi yaparsan çıkmaması normal. Eğer geç döllenme olmuşsa zaten şuan göremeyiz bir neticeyi yine beklemek gerekecek ve yine en erken 5 gün ve sonrasıbiliyorum negatif test ama birde siz bakin.. belli olmaz bu işler.. üçlü olan eski olanlar geçen aya ait.. biliyorsunuz ozaman da gebeydim ama adetim gectikten sonra bakmaitim o tetslere..
A airy-fairy @tucimoGinnys @dceke Dilos6342 Papatyamelo @OKYANUS302
@PrensesAriel bacım sanırım senin tecrübem varmış bu konuda
ve diğer kızlar
Bu arada bilmeyenlere adetimden erken adet gören biryim.. sat 13 Şubat.. 10 mart yerlesme kanaması gibi bir kanama gorudm 12 mart bitti tamamen
Şöyle orada yanlış bir bilgi var kuzum eğer yumurta olgunlaşırsa ve çatlamazsa basit kist dediğimiz kist durumuna girer yani kist olur onu da adetle atar kadın.doktorun seni yanlış yönlendirmiş yada orada bir aktarımda karışıklık olmuş olabilir çünkü internet dahil heryerden bu bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsin büyüyüp çatlamadan yumurta karpus Haline gelir kist olur onuda regli olarak atar ama eğer çatlar ve folekül çıkarsa ozaman işte döllenmek üzere follop tüpler tarafından çekilir.sonrası beklenen mağlum kısmet nasip iştekuzum bence arakadaşımız hamile onunda süreci ben gibi geç döllenme olmuş ovü testleri uzun süredir iki çizgi her çatlama olamayan yumurta kiste dönüşmüyor bunu doktora bizzat sormuştum. bebek varsa ve tutunmaya çalışıyorsa havuç belki olumsuz etki yaratabilir diye dedim. Her iki durumda da inşallah arkadaşımız hamiledir
Evet ettim silik cıktı hepBir de çatlama gördükten sonra ovulasyon testi yapmaya devam ettiniz mi ?
kuzum kuzum dediğin gibi kist oluşur ama o kalıcı olanlardan olmaz ben onu düşünerek söylemiştim, dediğin gibi adetle atılır zaten o yüzden aman neyse işin özü arkadaşımız inşallah hamile kalırŞöyle orada yanlış bir bilgi var kuzum eğer yumurta olgunlaşırsa ve çatlamazsa basit kist dediğimiz kist durumuna girer yani kist olur onu da adetle atar kadın.doktorun seni yanlış yönlendirmiş yada orada bir aktarımda karışıklık olmuş olabilir çünkü internet dahil heryerden bu bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsin büyüyüp çatlamadan yumurta karpus Haline gelir kist olur onuda regli olarak atar ama eğer çatlar ve folekül çıkarsa ozaman işte döllenmek üzere follop tüpler tarafından çekilir.sonrası beklenen mağlum kısmet nasip işte
Öncelikle sakin ol evet adetli gidiliyor bu banada ilk zamanlar kötü bir fikir gibi gelmişti ama onlar bu şekilde muayene ediyorlar ben kendim hijyen durumuma dikkatte ederek gitmiştim kan almıştı hormonlarıma bakmıştı rahim kontrolü yapmıştı korkma gerilme sıkılmakta hele gebelik olduğunu düşün daha çok muhattap olacaksın bu durumla.reglinin ikinci yada üçüncü günü gidiliyor bu arada aklında olsunKızlar merhaba ben 2 gün önceden kırmızıları gördüm bugün adet oldım. Salı günü işin doktora randevu aldım kontrol İçin hemde hormon testi talep edicem. İlk muayene nasıl oluyor ilk defa gidicem tedirginim biraz. Hastayım alttan bakar mı kusura bakmayın çok açık sordum. 4 aydır deniyoruz olmadı artık olacağı varsa da stresten olmayacak artık çok takmaya başladım
Ben maalesef göremedim canım bunlar erken test mi?biliyorum negatif test ama birde siz bakin.. belli olmaz bu işler.. üçlü olan eski olanlar geçen aya ait.. biliyorsunuz ozaman da gebeydim ama adetim gectikten sonra bakmaitim o tetslere..
ve diğer kızlar
Bu arada bilmeyenlere adetimden erken adet gören biryim.. sat 13 Şubat.. 10 mart yerlesme kanaması gibi bir kanama gorudm 12 mart bitti tamamen
Hahahahha evet bencede umarım hamiledir zaten zorumuz bu değil mi panik bir yandan ya yeni yumurtaysa çatlasın aman değerlendirilsin gebelik oluşur yada aman o gebeliktir koş koş teste falan ama gönüller hep bir iştekuzum kuzum dediğin gibi kist oluşur ama o kalıcı olanlardan olmaz ben onu düşünerek söylemiştim, dediğin gibi adetle atılır zaten o yüzden aman neyse işin özü arkadaşımız inşallah hamile kalır
Çok teşekkür ederim bilgi için. 4 ay çok kısa bir süre diyip önemsememesinden korkuyorum .inşallah güzel ilgilenir . Üçüncü güne aldım randevuyu hormon testi isterse kan da veririm diye bakalım inşallah iyi çıkar .Öncelikle sakin ol evet adetli gidiliyor bu banada ilk zamanlar kötü bir fikir gibi gelmişti ama onlar bu şekilde muayene ediyorlar ben kendim hijyen durumuma dikkatte ederek gitmiştim kan almıştı hormonlarıma bakmıştı rahim kontrolü yapmıştı korkma gerilme sıkılmakta hele gebelik olduğunu düşün daha çok muhattap olacaksın bu durumla.reglinin ikinci yada üçüncü günü gidiliyor bu arada aklında olsun
Canım ben de bişeyler yaptım ama kuruma çizgisi mi bilemiyorum 3 lü testinin ortada olanında çizgi görebildim sankibiliyorum negatif test ama birde siz bakin.. belli olmaz bu işler.. üçlü olan eski olanlar geçen aya ait.. biliyorsunuz ozaman da gebeydim ama adetim gectikten sonra bakmaitim o tetslere..
ve diğer kızlar
Ortada değilde en ustekki yeni ortadakini yaptığım da hamileydim ama geçen ay geciktikten baya sonra yaptım bunu baya önce yapmış oldum bugunkiniCanım ben de bişeyler yaptım ama kuruma çizgisi mi bilemiyorum 3 lü testinin ortada olanında çizgi görebildim sanki
ay valla ne güzel telaşlar kuzum ya Allah başka dert vermesinHahahahha evet bencede umarım hamiledir zaten zorumuz bu değil mi panik bir yandan ya yeni yumurtaysa çatlasın aman değerlendirilsin gebelik oluşur yada aman o gebeliktir koş koş teste falan ama gönüller hep bir işte
3 ay düzensiz gitti sonra zaten tedavi görmeye başladım 7.ayımdayım henüz gebelik oluşmadıSonrasında peki düzelmiş miydi adetiniz birde eğer yasadiysaniz ne kadar zaman sonra gebelik yaşadınız acaba ?
Folikül olmadan nasıl görünüyor di mi?Evet canım
Yoğun muydu, bir kaç damla mı günde?Saolun teşekkür ederim. Yumurtalama günleri vardı. Çatlamadan 2 gün sonra kesildi. Reglye 1 hafta kala yine başladı. Beyaz Yumurta akı gibi.
Canım bunlar erken gebelik mi? Tekli olanlarda çok hafif görüyorum gibi ama burda önemli olan tam olarak yumurtlamanin üstünden kaç gün geçtiği. Birde başka testle daha denemeni öneririm çünkü biliyorsun benim başıma geldi değerim yükselmesine rağmen bi markanın testi negatif çıkıyordu
Hafif ince bi çizgi var gibi bide Boyle bak filtreli 2 gün daha gecsın bi daha yap koyulascak mı
Hayır canım erken tets değilBen maalesef göremedim canım bunlar erken test mi?
Canım bence aynı test markasıyla kontrol etme başka marka al bir arkadaşımızda böyle Olmuştu hatırlarsan.ve bence 5 gün bekle 6. Gün yap dayanamazsan 5. Gün ama şuan erken.çünkü o kanama yeni oluştu sende şimdi yaparsan çıkmaması normal. Eğer geç döllenme olmuşsa zaten şuan göremeyiz bir neticeyi yine beklemek gerekecek ve yine en erken 5 gün ve sonrası
Kızlar çok tuhaf brisey oldu .. bazılarınız gibi hafif çizgiyi bende gördüm ama yiende pozitif sayilma bana göre... ben suya tuttum kuruma çizgisi olasılığına karşı kurutmaya bıraktım bir geldim böyle olmuşCanım ben de bişeyler yaptım ama kuruma çizgisi mi bilemiyorum 3 lü testinin ortada olanında çizgi görebildim sanki
Canım bu yumurtlamadan kaç gün sonra idi?bak kuzum batıma bir hafta kala çıkan ovü testlerim.
Canım tekli olanda ve ikili olanda gördüm gibi ama tam emin değilim. Benim ağrı yumurta büyürken de oluyordu canım takvime göre geçte olmuş olabilir çünkü kanaman uzun sürmüştü senin değil mi? Hem yerleşme kanaması gibi bi kanama dedin ben yaşamadım ama bi kaç gün daha geçsin tekrarla bence ve farklı testlerle deneHangileri canım tekli birtane var ama ? İki hafta geçti canım tam günü bilmiyorum takvimden yaptım bride ağrıma göre filan tahminen iki hafta diyelim
Sen ne yaptın canım en son randevu almıştın kadın doğuma adetim gelmedi diyordun?Canım bence aynı test markasıyla kontrol etme başka marka al bir arkadaşımızda böyle Olmuştu hatırlarsan.ve bence 5 gün bekle 6. Gün yap dayanamazsan 5. Gün ama şuan erken.çünkü o kanama yeni oluştu sende şimdi yaparsan çıkmaması normal. Eğer geç döllenme olmuşsa zaten şuan göremeyiz bir neticeyi yine beklemek gerekecek ve yine en erken 5 gün ve sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?