Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım erken tets değil

Kızlar çok tuhaf brisey oldu .. bazılarınız gibi hafif çizgiyi bende gördüm ama yiende pozitif sayilma bana göre... ben suya tuttum kuruma çizgisi olasılığına karşı kurutmaya bıraktım bir geldim böyle olmuş 🤔güvenilir değil elbet diger eski testide suya tuttum aynis olcakmi diye ama olmadı..
Eki Görüntüle 3024758
2 gün sonra bi daha dene canım koyulasma olcak mı

Kızlar çok tuhaf brisey oldu .. bazılarınız gibi hafif çizgiyi bende gördüm ama yiende pozitif sayilma bana göre... ben suya tuttum kuruma çizgisi olasılığına karşı kurutmaya bıraktım bir geldim böyle olmuş 🤔güvenilir değil elbet diger eski testide suya tuttum aynis olcakmi diye ama olmadı..
Eki Görüntüle 3024758
Çıkmış canım bakıyor biz doğru 🐣

Hayır canım pco yok bende yumurtlama bozukluğu, tembelliği var. Yumurtlama geç olduğu için de adet gecikiyordu.
İnositol yumurta gelişimine faydalı bir vitamin. Faz yetmezliği de iyi değil tabi rahim yumurtlamadan sonra yeterince hazırlanamıyor gibi bişey
Canım ne durumdasın?
Yumurtlama gecikince adette gecikmesi hiç iyi olmuyor.
Yumurta tembelliği geç yumurtlama di mi?

Eki Görüntüle 3024758
Bu yöntemi ben negatif testimde sarı bi çizgi olduğunda yapmıştım pembelesti ama sonra tamamen negatif olmuştu. O yüzden pek bilemiyorum ama canım şu yakından olan da belirginlesmis
Erken gebelikte değilse dediğim gibi farklı test al onunla dene

Canım geç döllenmiştir geç yerleşiyordur senin kanama bildiğim kadarıyla erken oldu kısa sürdü yani yerleşmeye çok benzer bir kanama bu nedenle eğer varsa bundan sonra yükselir ki tahminimce 4-5 gün içinde teste çıkacak kadar olur ✅ bende senin gibi okudum heryerden inşallah yutmuştur diyelim o nedenle

Canım ben en son reglim çok önceydi ben hala olmadım en son ocakta regli oldum herşey normaldi gebe değilim ve buna rağmen rahim incelmiş dedi doktor bir anda tüm değerlerim değişti ama ben geçen ay bazı şeylere çok üzüldüm hatta ki egzamam bile tetiklendi o nedenle rahim tepki verdi sanırım doktor bana tüp bebek bile önermem dedi folekülün yok dedi ama bir kaç güne ben testte pik gördüm değerlendirdim ama aradan çok zama geçtiği için tarih belli değil fakat eskiden şöyle hesaplardım günü gününe tutardı yumurtalamadan 14 gün sonra 15. Gün regli olurdum bu hesaba göre 23 Mart asma şu da var Tr de ki dupaston etkisinde bir ilaç verdi rahim inceya onun için reglim sökülsün diye verdi bekliyorum ama net belli bir şey yok

Daha güzel oluyor ya 🤗

İlaç zaten kullanma ne olur ne olmaz.ama bunu yazan arkadaşımız aynen böyle oldu Ovulasyon hep pik gösterdi ama onun regli günü yakındı ve reglisi bitti hala gebelik testleri negatifken 4 gün sonra pozitifi gördü bu noktada gebelik testi yap reglin yakınsa bekle ama değilse çatlaması için havuç dene

Bence hemen dava etmelisin ayağını denk alır

Kuzum bekle bakamadım henüz regli olmadın ki belli olmuyor bu işler bekle bak Nur 4 gün sonra öğrendi gebeliğini

Var Nur var görür yazar birazdan battan 4 gün sonra gebelik pozitif oldu bekle üzülme belli olmaz

Bu şekilde gebelik tarihini şaşırıp kaçıran çok kişi var
Vaklim canım konusucaz yone

Kızlar benim bat yarın bı sabah erken gebelik testi yaptım negatif . Elimde ovulasyon testide kalmadı yapamadım ama benim gibi bat gününe 1 gün kalana kadar negatif görüp sonra testi pozitife dönen oldumu bi umut işte soruyorum kusura bakmayın
😂 ben batttan 4 gün sonra siliği görenlerdenim geç döllenme olabilr kuzum çok umutlanma ama bence yine de dikkatli davran 😍

Bu yöntemi ben negatif testimde sarı bi çizgi olduğunda yapmıştım pembelesti ama sonra tamamen negatif olmuştu. O yüzden pek bilemiyorum ama canım şu yakından olan da belirginlesmis
Erken gebelikte değilse dediğim gibi farklı test al onunla dene
Üzerinden baya geçti hala aynı duruyor.. bak şimdi çektim yine
IMG_20220313_164132.jpg

değişmedi beyazlasmadi bide diğer testler beyaz kaldi onlarada yaptım aynısını..
IMG_20220313_164027.jpg

Alttaki yeni olan

yumurtlama 15-16-17-18 gibiydi 27 sinde başladım ovülere hep koyuydu belki erken yapsam yine yakalayabilirmişim
4 gün mü sürdü yumurtlaman? Uzun di mi?
Benimde 8 günüm var, ovulasyon yapayım birazdan, bakalım ne çıkacak.

Belirtin var mıydı? Beyaz akıntı derler ya o ve farklı belirtiler.

Cok ince gözüküyo ama yok değil canım 2 güne koyulasma olur ınsallah bebeğin seninledir 🙏 🤲🙏
İnshaAllah kuzum.. geçen ayda bir testim vardı ama bu ondan daha belirgin.. İnshaAllah vardır.. bende erken tets ettiğimi düşünüyorum ona rağmen birsyeler gözükmesi iyi bir işaret bence .. diğerlerinde hiç yok cunki

Nasıldı akıntı sürekli mi bı kere mi sürekli gelen akıntım var ama bu sefer beyaz Krem resmen

Back