- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.221
MashaAllah Rabbim bağışlasın... İnshaAllah canım.. bende öyle hissettim sağlamdır diye cunki belirtilerim erken başladı rahimd ebatmalar ilk kez hisettim bu ay.. kanama desen oda tam olması gereken zamanda oldu ... İnshaAllah yerleşme olmuştur.. beklicez.. bakalım .. başka testlerden sipariş vericem İnshaAllahHic eskilere takilma. Benm de bi kaybim oldu ama bak sonrasinda da dogum yaptim. Bakarsin bu seferki yola saglam çıkmıştır
Elimde 3 tane LH testi kaldı, yarın öbür gün belli olur. Bir kaç aydır deniyordum testleri ama işte çift çizgiyi görünce hep bıraktım. İlk defa bu ay sonuna kadar deneyecem dedim. Gerçekten şok oldum diyebilirim. Belki de bu yüzden gebelik olmadı aylardır.Havuç bir şey yapmazzzz yiyebilir eğer regli günü değilse yumurta çatlamıyordur ve çatlamasa kist oluşur eğer regli yakınsa ve hala çayçtlaöıuorsa o zaman gebelik ihtimali göz önünde bulundurulur
Kız bu ovulasyon baya koyu ... Gebelik olabilir bak söyleyim sana.. yoksa birdahamk yumurtladinkki?Kızlar bugün adet günüm ama testim negatif sanırım bu ay olmadıOvülasyon testimde böyle hatta bir tık fazla koyu gözüküyor sol kasığım ağrıyor anlamıyorum yAni adet belirtilerimde yok
Allah gönlüne gore versin. Genelde anneler hissediyo bence sen de inan hislerine. Insallah geliyodur bebisMashaAllah Rabbim bağışlasın... İnshaAllah canım.. bende öyle hissettim sağlamdır diye cunki belirtilerim erken başladı rahimd ebatmalar ilk kez hisettim bu ay.. kanama desen oda tam olması gereken zamanda oldu ... İnshaAllah yerleşme olmuştur.. beklicez.. bakalım .. başka testlerden sipariş vericem İnshaAllah
Aminnn canım İnshaAllahAllah gönlüne gore versin. Genelde anneler hissediyo bence sen de inan hislerine. Insallah geliyodur bebis
Biraz daha bekleyim diyorum arkadaşım umutlanmamak için. 3 gün önce yaptıgimda çıkmamıştı. Ama daha önce adet zamani yaptığım ovaluasyonum silikti 1 saat önce yaptığım ovaluasyon testim de şu şekildeGüzel.. gebelik testinde çıkmadı mı? Kan testi ver istersen bazne geç döllenme olabiliyor
Eskiden yeniye dogru okuyunca luzumsuz bir msj yazmis oldum cnm. 12.gun cok erken zaten, pozitif de olsa negatif olsa tartismali. En iyisi beklemek.Tatlım sabah yazmıştım, yumurtlamadan sonra 12.gün bugün ve tartışmasız bir negatifihtimal vermiyorum artık ama yine 2-3 gün beklicem bakalım
Adet günü de yumurtlanmaz yaKız bu ovulasyon baya koyu ... Gebelik olabilir bak söyleyim sana.. yoksa birdahamk yumurtladinkki?
Geçen ay bende de akıntı olmadı ama yumurtlamıştım kuzum Ovülasyon testiyle kıpkırmızıydı hattaHiç bilmiyorum canım ben bu ay ilk diye ovü yapmadım akıntımda olmadı belki de hiç yumurtlamadım
Sorma gercekten Allah yardimcimiz olsunHaklısın canım ama gel de bunu ev sahiplerine anlat o kadar cok kişi magdur oldu ki
Canım geç döllenmiştir geç yerleşiyordur senin kanama bildiğim kadarıyla erken oldu kısa sürdü yani yerleşmeye çok benzer bir kanama bu nedenle eğer varsa bundan sonra yükselir ki tahminimce 4-5 gün içinde teste çıkacak kadar olurAh kıyamam Yaaa.. bu sefer bende eşime hiç caktirmiyorum.. kanamam oldu bitti ama ona söylemedim ben yerlesme kanaması olarak düşünüyorum.. eşim beni adetli sanıyor öyle kalsın ... bugün bende test yaptım negatif... Yanlız nette okudmda yerleşme den sonra bir kaç gün geçmesi lazımmış Mesela 5 gün sonra kanda çıkarmış ondan birkaç gün sonra idrarda.. erken davrandım sanırım
Canım ben en son reglim çok önceydi ben hala olmadım en son ocakta regli oldum herşey normaldi gebe değilim ve buna rağmen rahim incelmiş dedi doktor bir anda tüm değerlerim değişti ama ben geçen ay bazı şeylere çok üzüldüm hatta ki egzamam bile tetiklendi o nedenle rahim tepki verdi sanırım doktor bana tüp bebek bile önermem dedi folekülün yok dedi ama bir kaç güne ben testte pik gördüm değerlendirdim ama aradan çok zama geçtiği için tarih belli değil fakat eskiden şöyle hesaplardım günü gününe tutardı yumurtalamadan 14 gün sonra 15. Gün regli olurdum bu hesaba göre 23 Mart asma şu da var Tr de ki dupaston etkisinde bir ilaç verdi rahim inceya onun için reglim sökülsün diye verdi bekliyorum ama net belli bir şey yokBu arada senin de batın yazmıyordu benim gibi tarih belli mi?
Daha güzel oluyor ya29 Mart bat. Gebelik ihtimali imkansız gibi. Havucumu yiyorum şu an çenem ağrıdı. keşke rende yapıp limon yağ ile yeseydim.
İlaç zaten kullanma ne olur ne olmaz.ama bunu yazan arkadaşımız aynen böyle oldu Ovulasyon hep pik gösterdi ama onun regli günü yakındı ve reglisi bitti hala gebelik testleri negatifken 4 gün sonra pozitifi gördü bu noktada gebelik testi yap reglin yakınsa bekle ama değilse çatlaması için havuç deneAaa niye yemiyoruz, ilaç kullanmıyorum zaten.
Bence hemen dava etmelisin ayağını denk alırBelkide ya cevreye gore yapma hakki yok ki normal devletin koyduyu sartla yapmasi lazim esim adliyede calistigi icin de korkuyor haliba dava acmamizdan zit gidiyor bize ama kaybeden kendi olucak ben çok iyi niyetle yaklasirikm ama kotuyse baya kendimi kaybederim oda sabrimizi siniyor 100 de 100 üstünde zam hakki yok
Kuzum bekle bakamadım henüz regli olmadın ki belli olmuyor bu işler bekle bak Nur 4 gün sonra öğrendi gebeliğiniKızlar bugün adet günüm ama testim negatif sanırım bu ay olmadıOvülasyon testimde böyle hatta bir tık fazla koyu gözüküyor sol kasığım ağrıyor anlamıyorum yAni adet belirtilerimde yok Eki Görüntüle 3024677
Var Nur var görür yazar birazdan battan 4 gün sonra gebelik pozitif oldu bekle üzülme belli olmazKızlar benim bat yarın bı sabah erken gebelik testi yaptım negatif . Elimde ovulasyon testide kalmadı yapamadım ama benim gibi bat gününe 1 gün kalana kadar negatif görüp sonra testi pozitife dönen oldumu bi umut işte soruyorum kusura bakmayın
Bu şekilde gebelik tarihini şaşırıp kaçıran çok kişi varElimde 3 tane LH testi kaldı, yarın öbür gün belli olur. Bir kaç aydır deniyordum testleri ama işte çift çizgiyi görünce hep bıraktım. İlk defa bu ay sonuna kadar deneyecem dedim. Gerçekten şok oldum diyebilirim. Belki de bu yüzden gebelik olmadı aylardır.
Evet canım cok doğru, yerleşme kanamasıysa daha yeni yerleşti yavrucakAh kıyamam Yaaa.. bu sefer bende eşime hiç caktirmiyorum.. kanamam oldu bitti ama ona söylemedim ben yerlesme kanaması olarak düşünüyorum.. eşim beni adetli sanıyor öyle kalsın ... bugün bende test yaptım negatif... Yanlız nette okudmda yerleşme den sonra bir kaç gün geçmesi lazımmış Mesela 5 gün sonra kanda çıkarmış ondan birkaç gün sonra idrarda.. erken davrandım sanırım
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahSonucum 127 cikmis kizlar. İnsallah saglikla ilerler bundan sonra daPapatyamelo ekler misin cnm
Akıntıya çok takılmayayım o zaman Benim 2 gün önce adet ağrısı gibi karnım ve bacağım ağrıdı dedim oldum galiba ama dün ve bugün hiçbir şey yok bekleyeceğim şimdi perşembe doktorların grevi bitince eğer adet olmamışsam test veririm kafam rahat ederGeçen ay bende de akıntı olmadı ama yumurtlamıştım kuzum Ovülasyon testiyle kıpkırmızıydı hatta
Evet ama adet olmadın ve olacak gibi de değilsin ya belki yumurtlama olduğu için gecikiyor..Adet günü de yumurtlanmaz ya
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahSonucum 127 cikmis kizlar. İnsallah saglikla ilerler bundan sonra daPapatyamelo ekler misin cnm
Her şey olabilir canım en güzeli test yapmakSelamlar herkese bu ay düzenli şekilde ilişkiye girdim bat 17 mart göğüs hassasiyeti kasık batmalari ve bel ağrısı çekiyorum ovulasyon testi kullandim yumurtlamayı da gördüm şükür o günü değerlendirdik ondan sonra da düzenli oldu zaten sizce bu belirtiler yöne pskolojik mıdır? Biraz da yorgun ve halsiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?