Mesajlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinize nasip etsin inşallah. İnşallah sağlıkla devam eder henüz çok erken tabi. Belirtilerime vs gelecek olursam.
Çocuk denememizin 3. Ayı bu. Aslında ilk ay pek sayılmaz çünkü cok üzerinde duramamıştık. 2 ay önce folik asite başladım. Bu ayda ilk defa ovülasyon kullandım. 27 şubat ovülasyonda koyu çift çizgiyi gördüm. 28 şubat pikti. 1 martta çatladı. Biz 25-27-28-1-2 değerlendirdik. Onun dışında da gün aşırı oldu. Benim 26 şubattan beri kasık ağrım var. Ama baya şiddetli ve regl olacak gibi ağrı. Bugüne kadar devam etti. Ve sürekli akıntım oldu. Bende sadece 2 belirti vardı. Dediğim gibi yumurtalamadan bugüne kasık ağrısı ve akıntı. Son birkaç gündür de akşamları yorgunluk var ama hamilelikle ilgili mi bilemiyorum. Onun dışında göğüste acı baş dönmesi vs. Hiç olmadı. Herkesin gebeliği, belirtileri farklıdır bunu unutmayın ben de sürekli belirti aramıştım vücudumda. Bat'a 4 gün kala test yaptım negatif. Yarın regl günüm. Yani bat a 1 gün kala yapınca ikinci çizgiyi gördüm. O da baya silik. Yani çatlamadan itibaren bugün 13. Günüm. Yüksek ihtimalde Yumurtalama zamanı oldu çünkü betamda düşük 54. Henüz daha çok yeni. Söyleyeceklerim bu kadar kızlar. Tekrar dediğim gibi umarım Allah isteyen herkese nasip eder. Umarım benimde sağlıkla devam eder. Güzel dualarınızı alırım