Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba. Dört aydır gebelik planlıyor ve deniyorum. İlk defa bu ay yumurtalama günlerini tam olarak değerlendirdik. Adetime dokuz gün var. İki gündür özellikle sol kasığımda iğne batması gibi belli aralıklarla seyreden kramplarım var. Göğüs hassasiyetim vs yok. Çok sık olmasa da normalden daha fazla idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum. İki üç gündür de beyaz kokusuz bir akıntım var. Ama bu akıntı normal akıntılarımdan daha fazla ve sık. Aynı belirtileri yaşayıp hamile olan var mı? Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, isteyen herkesin güzel haberler almasını dilerim..

Çok şükür düzenli canım. Yine de yumurtlama günlerini değerlendirip neden olmuyor anlamıyorum ki.
Esin bol bol keçiboynuzu yesin cnm benm ilk kızda eşime sürekli yedirmistim bide çakşır macunu gbi bişe yemişti o ay kaldım ama şimdi bunda sorun bende oldgu için fayda etmiyo

Benimde tekk sıkıntım o yaa
İzin konusu . Bakalım deniycem diyorumda izin işini ne yapcam.bilmiyorum.
Evet ya evde olsam düşünmezdim.
Bende hafta içi gidemiyorum genelde özele cumartesileri randevu alıyorum. Her ay gidiyorum doktor kontrolüyle ilerlemenin önemini acı şekilde öğrendim maalesef işi şansa bırakmıyorum bu sefer

önce bir iki damla bir gün,sonra kesildi,ardından ertesi gün yine 4-5 damla kadar geldi,durdu.Şu an leke de yok,kremsi akıntı arada oluyo az az
Süpermiş.. kremsi akıntı iyi bir belirti .. tabiki hicbirsey kesin değil .. İnshaAllah bebiş vardır.. adet Nezaman ki tarihi? Benimde dün geldi lekenmen soluk pembe gibi kahvede karışık.. sonra azaldı kaybolur gibi.. derken akşam üzeri tekrar geldi ama çok değil gerçekten silince anca çıkıyor oda şuan azaldı bende merak içindeyim

Baska belirtilerin varmı.. benim ağrım var alt bölgede bel ağrısı filanda var

Kızlar adet sancısı gibi sancım oluyor belim ağrıyor karnımın altı şiştim sığınamıyor gibi hatta akıntı gelir gibi his oluyor bakıyorum hiç bir şey bir kaç saat önce başladı.napacağımı bilemedim böyle olan oldu mu

regli biter nisan için çalışmalar başlar ben nisan ayına kaçıyorum kızlar
Muhtemelen ben de gelicem yakında nisana yanına ya da tamamen gebelik bölümünü terkedicem, tek taraflı çabayla bişeyler yapmaya çalışıyorum adamın rahatlığı ve vurdumduymazlığı beni delirtecek aşırı sinirliyim ya

bat 19 mart
bel ağrısı,yanlarda sancı gidip gelmesi var

Allah Allah. Şüphem mi var dediniz. Regliniz gecti mi. Gecmediyse de ağrılarım var veya evde test yaptım pozitif cikti kanda kesinlestirmek istiyorum deseydiniz. Zorla yalan söyletecekler. Bu şekilde diyince yapıyorlar yapmaları lazım. Yani sonuçta hastanede yapılınca laboratuvara gönderiyor. E sağlık ocağında alınan kanlar da hastaneye gönderiliyor. Gerçekten manyak mıdır nedir

Kızlar bugün kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyo özellikle sol taraf hafif batıyo, çok rahatsız edici değil ama sancı girip çıkıyo bu neden olur? İki gün pik dün de çatlama gördüm üç günü de değerlendirdim bugün değerlendiremedim, eşim sağolsun çok sinirliyim Bugün de böyle sancı olunca bişeyleri kaçırmışım gibi hissediyorum sanırım bu ay da olmayacak My_Moonlight06 Ginnys Venev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…