Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sakin ol canım aldırış etme olmayacağı varsa bahanesi olur ama olacağı varsa tek gün bile kafi ve bu nedenle kendini üzme sana yazık
Üzülmek değil aslında daha çok sinirleniyorum ya ben ovülasyon testleri avokadolar incirler havuçlar uğraşıyorum zaten 1 haftamız var yani ne bu naz bu aymazlık. Ben bu kadar çabalarken onun bu günleri umursamıyo görünmesi geçiştirmesi sinirimi bozuyo ben de çalışıyorum ben de yoruluyorum azıcık da sen gayret et. Ondan sonra olmadı sonraki ay al baştan sonraki ay al baştan. Yok arkadaş bu dünyada her konuda her şeyin kahrını kadınlar çekiyo bu da ayrı canımı sıkan şey

Ama kuzum spermler 3-5 gün yaşayabiliyor önceden olanlar döller yumurtayı takma

Yok canım ben emine değilim

Bendede aynısı oldu 28 inde yumurtlama mi oldu catladimi bilmem hafif orta karışık bir ağrım oldu.. ondan sonra devam etti arada gider gibi oldu ama tekrar geldi.. ve rahimde batmalarim oldu
Aslında belirtilerimiz çok fazla her ay belirtilere göre hamileyiz ama karnımızda bi değişiklik yok bilmiyoruz ki hamilelik yoksa bunlar neden oluyor rahim bebek arıyor diyorlar yok o söylenenlerde tutmuyo kafamız karışıyor işte

Ama kuzum spermler 3-5 gün yaşayabiliyor önceden olanlar döller yumurtayı takma
Umarım öyle olur kızlar yoksa tribimden çocuk olana kadar sürünür bu adam. (Aslan burcuyum ben de dediğimi yapmadı ya şimdi şiddetimden korkması lazım adamın @Ches28 )

Kız valla aynıyız rahim filmini dahi kendi kafama göre gidip çekildim bilmiyorum ki canım iyi anlaşan evliliğinde sorun olmayan bütün çiftler galiba bu bebek sınavından geçiyor.birbirimizi yesek anlaşamasak arka arkaya olurdu eminim artk

Umarım öyle olur kızlar yoksa tribimden çocuk olana kadar sürünür bu adam. (Aslan burcuyum ben de dediğimi yapmadı ya şimdi şiddetimden korkması lazım adamın @Ches28 )
Hahaha seni anlıyorum canımda.. adam da yorgunsa arka rkaya yapmışsınız zaten .. belki yorucu olmuştur.. birde dedimya bebek için olduğunu bilince değişiyor onlar için durum

Canım vallaha ben her ay belirti yaşamadığım için bu bana bir belirti mesela.. hiç yaşamamış olmam.. evet doğrudur buda rahim bebebk arıyor denir gecikiesin erken adet olursun bunların genelde çoğu hamile kalıyor bu düzensizliklerden.. İnshaAllah sende aynısı olacak

Canım sinirlenme spermler zaten belli bir süre canlı kalabiliyor bu kadar strese girmee sol kasık ağrısı iyidir benim hamilelik belirtim oydu

Bende karın ağrısı ve baş ağrısı oluyo ve parol dışında hiçbir ilaç içmiyorum diğer ilaçların bünyede çok zarar bıraktığını düşünüyorum

Cevabın için teşekkürler 1 kızım var hamilelik planlamadan önce doktora gitmiştim kan değerlerime her şeye baktı bugün gidebilirsem kan vericem hayırlısı bakalım

Benim de mthfr a1298 geni homozigot. Şuan coraspin ve b12 kullanıyorum. Doktora gittin mi hamile kalınca iğneye başlayacak mısın
Benim 2 kaybım olduğu için doktorum hamile kalınca iğneye başlarız dedi evet. Herkesin görüşü farklı oluyor bu konuda

Çok şükür düzenli canım. Yine de yumurtlama günlerini değerlendirip neden olmuyor anlamıyorum ki.
Benim de aynı durum. 4 aydır deniyoruz.
Demek ki zamanı var.
En iyisi işe güce odaklanıp kendiliğinden gelmesini beklemek biliyorum ama bişeyi böyle isterken aklından çıkarmak çok zormuş.
Nisan ayı uğurlu gelsin inşallah

Canım dün değerlendirmişsin sıkma canını ben de de var bir adet rahatgillerden. Adamın hayat felsefesi boşver bişolmaz dan ibaret. Kaçırmadığına emin ol bence kendimden bilerek söylüyorum. Çünkü yumurtlamadan önce birlikte olup spermin içerde yaşamasıyla hamile kaldım

Bende aynılarını yaşadım canım. Testvarsa bir yap istersen

Bunu okadar çok duydum ki ben de bu ay hamile kalmazsam yalanmış dicem Yumurtlama günümün başladığı gün kasık ağrım başladı. Baya regl ağrısıyla aynı. Ve üzerinden 15 gün geçti hala ağrım var. BAT'a 5-6 gün hala test yaptım ama negatif çıktı bekliyorum bakalım 2 günüm kaldı.

İstiyosan sonraki sorularımda seni de etiketleyim canım ya benim yumurtlama olduğu gün sancım ve akıntım oluyodu normalde ordan anlıyodum hatta yumurtlamayı, çatlama sonrası ilk kez oluyo sancı
Canım acaba döllenme olmus olabilir mi ki inşallah öyledir ondan kaynaklı da olabilir cunku

T Turuncucicekkkk canım adetin tam bitişinde baslamak lazım yumurtlama testlerine hele de ilk yapıyorsan cunku hangi gün pik yapacağını bilmiyorsun sen istersen bu ay gun asırı ilişki seklinde ilerleyip bir sonraki ay adetin bitişiyle basla testlere..

Bu doğru mu gerçekten 2 sene sonra ilk defa 26. Günde adetim geldi normalde 50 günü geçer hep ovulasyon testiyle takip edebilicem yoksa bi daha adetimi beklicektim ne zaman gelecekti kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…