Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olmuşsun işte canım o nedenle gecikmiş herşey normal mi değil mi diye bizimle oyalanma bak millete gidip kan verdi doktora kontrol oluyorlar bir güzel git kan ver dpktır bul muayene ol ki sağlıklı mı değil mi öğren inşallah sağlıklıdır zannetmiyorum aksi bir durum olacağını test sadece pozitif yada negatif der sana ama hayalet çizgiyle ama silik çizgiyle bundan sonra iş kan testi ve doktor ztn doktor yönlendirecek başka testlerde yapar belki muayene eder falan

Canım bebek tedavisine başlayacağız rahim filmi çekildim bu ay hamilelik olabilir olmazsa randevu alamazsanız sağlık ocağından dahi ricada bulunun hormon testi yaptırn dedi doktor dedim.biz hormon testleri yapmıyoruz dedi sadece prolaktine baksanız büyük birsey istemiyoruz sonuçta dedim bakılmıyor işte maalesef zaten havalar karlı salıya kadar kan tahlili yapamıyoruz yollardan dolayı araçlar çıkış yapmıyor laboratuvarlara gitmiyor dedi.görende der ki Hakkari’nin ücra köyündeyiz Allah belalarını versin ellerinde bi kahve bardağı birbirlerinin odalarına toplanmışlar odasında bile yoktu bu havada nasılda geldiniz diyo bide.artk doktora degil yetkili kişilerin kapısına gidecem madem devletten yararlanamıyoruz niye her bulduğunuz yere hastane açıyorsunuz die bıktım.

İsmim yazılı degil ama bende cevap veriyim Çatlamadan sonra bi iki gün ona benzer ağrılar oluyor benim her ay öyle

İsmim yazılı degil ama bende cevap veriyim Çatlamadan sonra bi iki gün ona benzer ağrılar oluyor benim her ay öyle
İstiyosan sonraki sorularımda seni de etiketleyim canım ya benim yumurtlama olduğu gün sancım ve akıntım oluyodu normalde ordan anlıyodum hatta yumurtlamayı, çatlama sonrası ilk kez oluyo sancı

Ha araç çıkmaması varsa doğrudur canim eger yalan söylemiyorsa. Kan bekletilmeden incelenmesi lazım. Kotu denk gelmiş

Sali günü yaptirirsin o zaman. Salıya kadar dediyse madem

Aynı şekilde solda benimde ağrım var belirmede vuruyor bacağıma bile vuruyor ağrısı baya adet sancısı şeklinde diyemiyorum ki şudur Burdur diye değerlendirmek istiyorum ama ağrı keyfimi kaçırdı sancısı yapamayacağım sanırım

İstiyosan sonraki sorularımda seni de etiketleyim canım ya benim yumurtlama olduğu gün sancım ve akıntım oluyodu normalde ordan anlıyodum hatta yumurtlamayı, çatlama sonrası ilk kez oluyo sancı
Yok kuzum sıkıntı degil inşallah sancıların döllenmeden dolayıdır yumurtlamadan sonra o ağrılar devam edersen sonu hamilelik oluyormuş inşallah müjdeli haberi verirsin arkandan biz geliriz hemen

Merak etme canım değerlendirdiğin diğer günler yeterli olacaktır.. benimde tahmini Yumurtlama sancimdan sonra ağrılarım devam etti ve hala ediyor.. ufff kalçama vuruyor ağrı ve bacağıma...

Aynı şekilde solda benimde ağrım var belirmede vuruyor bacağıma bile vuruyor ağrısı baya adet sancısı şeklinde diyemiyorum ki şudur Burdur diye değerlendirmek istiyorum ama ağrı keyfimi kaçırdı sancısı yapamayacağım sanırım

Yok kuzum sıkıntı degil inşallah sancıların döllenmeden dolayıdır yumurtlamadan sonra o ağrılar devam edersen sonu hamilelik oluyormuş inşallah müjdeli haberi verirsin arkandan biz geliriz hemen
Bunu bende duydum... Sen nerden duydun.. bende aynı şeyi savunuyorum ... Birde benimde durmadı agrilarim yumurtlamadan bu yana..

sakin ol canım aldırış etme olmayacağı varsa bahanesi olur ama olacağı varsa tek gün bile kafi ve bu nedenle kendini üzme sana yazık

Bunu bende duydum... Sen nerden duydun.. bende aynı şeyi savunuyorum ... Birde benimde durmadı agrilarim yumurtlamadan bu yana..
İsmin emineydi dmi canım yanlış hatırlamıyorsam artk burdakileri tanımaya başlıyorum kuzum çevrem hamile dolu ben bilmeyim kim bilsin yakın arkadaşımdan da çok duydum yumurtlamadan sonra o hafif hafif sancılar sanki hiç kesilmemişti sanki adet oldum olacagım flan demişti meğerse bebek yerleşiyormuş.

Şimdi sağa geçti az önce de ortalarda bi zonklama oldu zonklayıp geçiyo bikaç saniye sürüyo sancı ağrı haline dönmedi henüz ama devamlı olan tatlı kaşıntı olur ya onun gibi hafif bi sancı var rahatsız etmiyo da ben burdayım diyo
İnşallah döllenmeden kaynaklıdır kuşum ama benim hiç umudum yok bu aydan olursa şaşırırım gerçekten
Merak etme canım değerlendirdiğin diğer günler yeterli olacaktır.. benimde tahmini Yumurtlama sancimdan sonra ağrılarım devam etti ve hala ediyor.. ufff kalçama vuruyor ağrı ve bacağıma...
Bak şimdi de sağ tarafa geçti sancı arada bi gelip zonkluyo geri gidiyo ah canım benim bi inanabilsem yeterli olduğuna. Çatlama olduğu gün ve ertesi gün değerlendirmek yumurtlamadan çok daha önemli aslında ama sağolsun bizimkinin umru değil

Gectiğimiz ay öyleydim ovü testi yapmadım doktor takibini bıraktım gerçekten hiç takmadım sonuç yine kırmızı bu ayda aynı kafadayım bakalım umarım bu kez işe yarar

Yok canım ben emine değilim

Bendede aynısı oldu 28 inde yumurtlama mi oldu catladimi bilmem hafif orta karışık bir ağrım oldu.. ondan sonra devam etti arada gider gibi oldu ama tekrar geldi.. ve rahimde batmalarim oldu

Enfeksiyon yoksa yumurtlamadan dolayıdır bu değişiklikler.Başak Burcu olarak yine birilerine birseylerde akıl veriyorum kendi kıçımdan habersiz inşallah bebiştendir tutacak olduktan sonra ilişki günü fark etmezmiş ki sonuçta sperm içerde belirli saat canlı kalabilyormuş ya

O kadar aynı ki yasadıklarımız bizde 5 ay kadar korunduk sonra korunmayı bıraktık anında hamile kaldım ama 5 haftalıkKen düştü ardından 1 yıl bekledik olmayınca doktora girmeye basladık hiç bi sorun yok rahim filmi dahi çektirdim bende doktor gerek yok demesine rağmen
Evimizde şükür Huzurumuz var cok iyi anlaşıyoruz cok mutluyuz birikim yapıyoruz bebeğimiz olacak diye her doğuma giren dua ettim sana diye cıkıyor doğum esnasında dualar kabul olurmuş. ama gel gör ki Mevlam bekletiyor işte bununla sınanıyoruz bizde demek ki kuzucum inşallah cabucak biter bu sınanma kavuşurux bizde miniklerimize

Gectiğimiz ay öyleydim ovü testi yapmadım doktor takibini bıraktım gerçekten hiç takmadım sonuç yine kırmızı bu ayda aynı kafadayım bakalım umarım bu kez işe yarar
Canım öyle kolay atmıyor vücut stresi hem bu aynı ay olcak diye birsey yokki.. kimbilir belki turuyordur ama sagliklisz olduğu için kimyasal oluyordur.. regl günü geldiği için bilemezsinki? Kimbilir kackez kimyasal yaşadık bilmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…