• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bir belirtim yok yımırtlama ile alakalı ama sanırım yarın öbür gün ideal bugün değil de yarın yapayım daha yakın olur sanki. Bugün eczaneye gittim ovulasyon testi alayım diye 5 teste 55 TL diyince arkama bakmadan çıktım yeminle 😂 partalina_ partalina_ @Random33 hepsonradan hepsonradan
Evet cnm, eczaneden bi kere ben de almistim, merak edip. 5 taneyle nasil yakalayacaksak yumurtlamayi, coklulardan gelmiyormus eczanelere sormustum o zaman. Ben Innovita marka aldim 20 ovulasyon 4 gebelik testi 75e almistim trendyoldan 15gun once. Simdi baktim 110 olmus 🤨 Yine de daha uygun, internetten bak. Turlu turlu var. Regl olmadigim icin kullanmak nasip olmadi daha ama hosuma gitti. Tek bir kutu icinde strip test. Degerlendir sen yine de, yarin ne olacagi belli olmaz 😉

Hee alttan sandım ben karından 5 6 haftadan önce gözükmüyomuş canım. Emin olmak için kan testi verseydin keşke
4 gün önce verdim negatifti bugün bat günüm diye vermedim 2 saat önce minicik kırmızı bir çizgi gelince peçeteye ben de adet oluyorum sandım ama şimdi hiç kanama yok

2 gün bekle kuzum adet olmazsan test yaparsın inşallah olmazsın tabiki 🌸
InşaAllah canım inşaAllah ama kırmızı bir çizgi gördüm sonra ne bel ağrısı ne akıntı normalde kasıklarım belim ağrırdı o da yok tam 14 gün önce ovülasyon da çatlama görmüştüm bugün olmam gerekmiyormuydu

InşaAllah canım inşaAllah ama kırmızı bir çizgi gördüm sonra ne bel ağrısı ne akıntı normalde kasıklarım belim ağrırdı o da yok tam 14 gün önce ovülasyon da çatlama görmüştüm bugün olmam gerekmiyormuydu
Kuzum bende bu ay pikten 16 gün sonra regl oldum 13 ile 17 arasında değişiyo o kesin 14 diye bişey yok malesef

Hiç bir belirtim yok yımırtlama ile alakalı ama sanırım yarın öbür gün ideal bugün değil de yarın yapayım daha yakın olur sanki. Bugün eczaneye gittim ovulasyon testi alayım diye 5 teste 55 TL diyince arkama bakmadan çıktım yeminle 😂 partalina_ partalina_ @Random33 hepsonradan hepsonradan
O nee yaa 5 taneyle ovulasyon gününü bilmen lazım tutturmak için.. bilemedim.. alsaydın yine de.. arada kaçırma bak internetten sipariş 3-4 günde gelebilir hava muhalefetinden 😬

Kızlar merhaba dün yazmıştım bat 10 mart 2 tane kaset test yaptım dün ve bugün ikisi de silik çıktı dün paylaşmıştım adette olmadım hiç bir belirtim yok 2 gün gecikmeye silik çıkması normal mi başka testim de kalmadı zaten pazartesiye kadar olmazsam kan vericem normalde hiç gecikmem günü gününe olurum

Bunlar da testlerim

Eklentiler

• 2769D2B2-E9D0-42F7-9FAA-A9EF88D9AD2F.jpeg
    2769D2B2-E9D0-42F7-9FAA-A9EF88D9AD2F.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 66
  • ACDBEB39-96B2-4543-B6AC-C578DAE68137.jpeg
    ACDBEB39-96B2-4543-B6AC-C578DAE68137.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar merhaba dün yazmıştım bat 10 mart 2 tane kaset test yaptım dün ve bugün ikisi de silik çıktı dün paylaşmıştım adette olmadım hiç bir belirtim yok 2 gün gecikmeye silik çıkması normal mi başka testim de kalmadı zaten pazartesiye kadar olmazsam kan vericem normalde hiç gecikmem günü gününe olurum
Bence de bekle ve kan ver. Bunlar biraz silk cikmis sonra üzülme.

Back