- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 24
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #14.681
Ben biliyorum da denemedim bu kalmıştıBende vericem ama daha şimdi değil zamanı var benim. Amatörüz biz galiba daha. Bu forumla tanışınca ne kadar cahil kalmışım diyorum
Bende denemedim ilk defa deneyecem ama daha dediğim gibi zamanı var 3 ayBen biliyorum da denemedim bu kalmıştı
Banada doktorum bundan verdi bende bunu kullanıyorum :)Geçen ay biyokimyasal gebeliğimde yani düşüğümde sadece 3 gün kullandım ama günlük kan sulandırıcı hapını da kullandım. Son 3 düşük zaten kendi kendine düştü ilk 4ü kürtajla geçti benim düşüklerin. Coraspinde zaten kan sulandırıcı ama ayrıyeten ben b12 kullanmıyorum diofol kullanıyorum herşey var içinde resimde gösteriyim size. Yani günde 2 tane hap kullanıyorum ağrılarım içinde kesinlikle ilaç kullanmıyorum baş dönmem var büyük ihtimalle vertigo fakat baş dönmesine alıştım gebe kalmak istiyorum diye B grubu bir ilacı alarak gebeliğime engel olmak istemedim o yüzden kafam güzel dolaşıyorum
Aaa geldi mi yaaBana da kırmızı çizgi kuzu, elendim...
Rengim hep kırmızı değişmiyor
Rahim duvarın kalınlaşmış adet gününmü yakın falan diye sormadımıHanımlar iyi akşamlar bugün adet günümdü ama henüz olmadım. Kadın doğuma tahlil sonuçlarımı gösterme ye gittim ultrasonla rahmime baktı sorun yok dedi bebek olsa görünürdü heralde değil mi
Ne güzel ortak bir noktamız varBanada doktorum bundan verdi bende bunu kullanıyorum :)
Yapılmıyormuş gittim bugün sağlık ocağına kusura bakmayın ama nerde aptal doktor var bana denk geliyor zaten şu yaşıma kadar tek bi işimi devlet hastanesinde halledemedim.kaç kişiye sordum sağlık ocağı yapıyor dedi kalktım gittim bizde bu testler yapılmıyor kadın doğum hastalıklarına gitmeniz lazım dediAcilde hastanede 1 saat sonra sonuç çıkıyor. Aaglik ocağında 1 veya 2 gün sonra e nabiza düşüyor malesef.
Yaaa aynı değilmiydi günümüz bizim kaciydi snnMaalesef bebişim
Yok canım görünmezdi, adet gününse henüz çok erken.. kese görünmesi adet sonrası bi kaç haftayı buluyor diye biliyorum..Hanımlar iyi akşamlar bugün adet günümdü ama henüz olmadım. Kadın doğuma tahlil sonuçlarımı gösterme ye gittim ultrasonla rahmime baktı sorun yok dedi bebek olsa görünürdü heralde değil mi
Bende de var ama hafif düzeyde. 2 gen heterozigot bende. Coraspin kullanıyorum sadeceKızlar aranızda kan pıhtılaşması olan var mı?
Amin kuzum hayırlısıBende denemedim ilk defa deneyecem ama daha dediğim gibi zamanı var 3 ayİNŞAALLAH hayırlı ve güzel haberle gelsin herkes ALLAHIM sen bizlere bebişler nasip et
8 martti canım ve tam günümde regl oldumYaaa aynı değilmiydi günümüz bizim kaciydi snn
Kalınlaşmış 8 mm endometrium dedi ama kese olsa söylerdi diye düşündüm sormadımRahim duvarın kalınlaşmış adet gününmü yakın falan diye sormadımı
Benim de mthfr a1298 geni homozigot. Şuan coraspin ve b12 kullanıyorum. Doktora gittin mi hamile kalınca iğneye başlayacak mısınBende de var ama hafif düzeyde. 2 gen heterozigot bende. Coraspin kullanıyorum sadece
Yani yanıltmak istemem tabi ama alttan muayenede kese varsa görünüyo diye biliyorumKalınlaşmış 8 mm endometrium dedi ama kese olsa söylerdi diye düşündüm sormadım
Pazartesi cıkar canım adetin bitti mi bitmesine kac gun var ya daAldim da kar va yagdi ya nw zaman kargoya cikar bilmiyorum
Yaa adetime 3 gün kala kanda da çıkmadı amaYok canım görünmezdi, adet gününse henüz çok erken.. kese görünmesi adet sonrası bi kaç haftayı buluyor diye biliyorum..
Alttan muayene olmadı ama sadece ultrason olduYani yanıltmak istemem tabi ama alttan muayenede kese varsa görünüyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?