Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar iyi akşamlar bugün adet günümdü ama henüz olmadım. Kadın doğuma tahlil sonuçlarımı gösterme ye gittim ultrasonla rahmime baktı sorun yok dedi bebek olsa görünürdü heralde değil mi

Banada doktorum bundan verdi bende bunu kullanıyorum :)

Hanımlar iyi akşamlar bugün adet günümdü ama henüz olmadım. Kadın doğuma tahlil sonuçlarımı gösterme ye gittim ultrasonla rahmime baktı sorun yok dedi bebek olsa görünürdü heralde değil mi
Rahim duvarın kalınlaşmış adet gününmü yakın falan diye sormadımı

Acilde hastanede 1 saat sonra sonuç çıkıyor. Aaglik ocağında 1 veya 2 gün sonra e nabiza düşüyor malesef.
Yapılmıyormuş gittim bugün sağlık ocağına kusura bakmayın ama nerde aptal doktor var bana denk geliyor zaten şu yaşıma kadar tek bi işimi devlet hastanesinde halledemedim.kaç kişiye sordum sağlık ocağı yapıyor dedi kalktım gittim bizde bu testler yapılmıyor kadın doğum hastalıklarına gitmeniz lazım dedi

Yok canım görünmezdi, adet gününse henüz çok erken.. kese görünmesi adet sonrası bi kaç haftayı buluyor diye biliyorum..

Hiç bir belirtim yok yımırtlama ile alakalı ama sanırım yarın öbür gün ideal bugün değil de yarın yapayım daha yakın olur sanki. Bugün eczaneye gittim ovulasyon testi alayım diye 5 teste 55 TL diyince arkama bakmadan çıktım yeminle partalina_ R Random3 hepsonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…