• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba dün yazmıştım bat 10 mart 2 tane kaset test yaptım dün ve bugün ikisi de silik çıktı dün paylaşmıştım adette olmadım hiç bir belirtim yok 2 gün gecikmeye silik çıkması normal mi başka testim de kalmadı zaten pazartesiye kadar olmazsam kan vericem normalde hiç gecikmem günü gününe olurum
Hamile olmuşsun işte canım o nedenle gecikmiş herşey normal mi değil mi diye bizimle oyalanma bak millete gidip kan verdi doktora kontrol oluyorlar bir güzel git kan ver dpktır bul muayene ol ki sağlıklı mı değil mi öğren inşallah sağlıklıdır zannetmiyorum aksi bir durum olacağını test sadece pozitif yada negatif der sana ama hayalet çizgiyle ama silik çizgiyle bundan sonra iş kan testi ve doktor ztn doktor yönlendirecek başka testlerde yapar belki muayene eder falan 🌸

Allah Allah. Şüphem mi var dediniz. Regliniz gecti mi. Gecmediyse de ağrılarım var veya evde test yaptım pozitif cikti kanda kesinlestirmek istiyorum deseydiniz. Zorla yalan söyletecekler. Bu şekilde diyince yapıyorlar yapmaları lazım. Yani sonuçta hastanede yapılınca laboratuvara gönderiyor. E sağlık ocağında alınan kanlar da hastaneye gönderiliyor. Gerçekten manyak mıdır nedir
Canım bebek tedavisine başlayacağız rahim filmi çekildim bu ay hamilelik olabilir olmazsa randevu alamazsanız sağlık ocağından dahi ricada bulunun hormon testi yaptırn dedi doktor dedim.biz hormon testleri yapmıyoruz dedi sadece prolaktine baksanız büyük birsey istemiyoruz sonuçta dedim bakılmıyor işte maalesef zaten havalar karlı salıya kadar kan tahlili yapamıyoruz yollardan dolayı araçlar çıkış yapmıyor laboratuvarlara gitmiyor dedi.görende der ki Hakkari’nin ücra köyündeyiz Allah belalarını versin ellerinde bi kahve bardağı birbirlerinin odalarına toplanmışlar odasında bile yoktu bu havada nasılda geldiniz diyo bide.artk doktora degil yetkili kişilerin kapısına gidecem madem devletten yararlanamıyoruz niye her bulduğunuz yere hastane açıyorsunuz die bıktım.

Kızlar bugün kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyo özellikle sol taraf hafif batıyo, çok rahatsız edici değil ama sancı girip çıkıyo bu neden olur? İki gün pik dün de çatlama gördüm üç günü de değerlendirdim bugün değerlendiremedim, eşim sağolsun çok sinirliyim😠 Bugün de böyle sancı olunca bişeyleri kaçırmışım gibi hissediyorum sanırım bu ay da olmayacak :KK43: My_Moonlight06 My_Moonlight06 Ginnys Ginnys @Venev
İsmim yazılı degil ama bende cevap veriyim Çatlamadan sonra bi iki gün ona benzer ağrılar oluyor 😵‍💫 benim her ay öyle

İsmim yazılı degil ama bende cevap veriyim Çatlamadan sonra bi iki gün ona benzer ağrılar oluyor 😵‍💫 benim her ay öyle
İstiyosan sonraki sorularımda seni de etiketleyim canım😚 ya benim yumurtlama olduğu gün sancım ve akıntım oluyodu normalde ordan anlıyodum hatta yumurtlamayı, çatlama sonrası ilk kez oluyo sancı😥

Canım bebek tedavisine başlayacağız rahim filmi çekildim bu ay hamilelik olabilir olmazsa randevu alamazsanız sağlık ocağından dahi ricada bulunun hormon testi yaptırn dedi doktor dedim.biz hormon testleri yapmıyoruz dedi sadece prolaktine baksanız büyük birsey istemiyoruz sonuçta dedim bakılmıyor işte maalesef zaten havalar karlı salıya kadar kan tahlili yapamıyoruz yollardan dolayı araçlar çıkış yapmıyor laboratuvarlara gitmiyor dedi.görende der ki Hakkari’nin ücra köyündeyiz Allah belalarını versin ellerinde bi kahve bardağı birbirlerinin odalarına toplanmışlar odasında bile yoktu bu havada nasılda geldiniz diyo bide.artk doktora degil yetkili kişilerin kapısına gidecem madem devletten yararlanamıyoruz niye her bulduğunuz yere hastane açıyorsunuz die bıktım.
Ha araç çıkmaması varsa doğrudur canim eger yalan söylemiyorsa. Kan bekletilmeden incelenmesi lazım. Kotu denk gelmiş

Sali günü yaptirirsin o zaman. Salıya kadar dediyse madem

Kızlar bugün kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyo özellikle sol taraf hafif batıyo, çok rahatsız edici değil ama sancı girip çıkıyo bu neden olur? İki gün pik dün de çatlama gördüm üç günü de değerlendirdim bugün değerlendiremedim, eşim sağolsun çok sinirliyim😠 Bugün de böyle sancı olunca bişeyleri kaçırmışım gibi hissediyorum sanırım bu ay da olmayacak :KK43: My_Moonlight06 My_Moonlight06 Ginnys Ginnys @Venev
Aynı şekilde solda benimde ağrım var belirmede vuruyor bacağıma bile vuruyor ağrısı baya adet sancısı şeklinde diyemiyorum ki şudur Burdur diye değerlendirmek istiyorum ama ağrı keyfimi kaçırdı sancısı yapamayacağım sanırım 😩

İstiyosan sonraki sorularımda seni de etiketleyim canım😚 ya benim yumurtlama olduğu gün sancım ve akıntım oluyodu normalde ordan anlıyodum hatta yumurtlamayı, çatlama sonrası ilk kez oluyo sancı😥
Yok kuzum sıkıntı degil 🤭 inşallah sancıların döllenmeden dolayıdır yumurtlamadan sonra o ağrılar devam edersen sonu hamilelik oluyormuş 🙈 inşallah müjdeli haberi verirsin arkandan biz geliriz hemen 😬😬

Merak etme canım değerlendirdiğin diğer günler yeterli olacaktır.. benimde tahmini Yumurtlama sancimdan sonra ağrılarım devam etti ve hala ediyor.. ufff kalçama vuruyor ağrı ve bacağıma...

Aynı şekilde solda benimde ağrım var belirmede vuruyor bacağıma bile vuruyor ağrısı baya adet sancısı şeklinde diyemiyorum ki şudur Burdur diye değerlendirmek istiyorum ama ağrı keyfimi kaçırdı sancısı yapamayacağım sanırım

Yok kuzum sıkıntı degil 🤭 inşallah sancıların döllenmeden dolayıdır yumurtlamadan sonra o ağrılar devam edersen sonu hamilelik oluyormuş 🙈 inşallah müjdeli haberi verirsin arkandan biz geliriz hemen 😬😬
Bunu bende duydum... Sen nerden duydun.. bende aynı şeyi savunuyorum ... Birde benimde durmadı agrilarim yumurtlamadan bu yana..

Muhtemelen ben de gelicem yakında nisana yanına ya da tamamen gebelik bölümünü terkedicem, tek taraflı çabayla bişeyler yapmaya çalışıyorum adamın rahatlığı ve vurdumduymazlığı beni delirtecek aşırı sinirliyim ya
sakin ol canım aldırış etme olmayacağı varsa bahanesi olur ama olacağı varsa tek gün bile kafi ve bu nedenle kendini üzme sana yazık

Bunu bende duydum... Sen nerden duydun.. bende aynı şeyi savunuyorum ... Birde benimde durmadı agrilarim yumurtlamadan bu yana..
İsmin emineydi dmi canım yanlış hatırlamıyorsam artk burdakileri tanımaya başlıyorum 🤣 kuzum çevrem hamile dolu ben bilmeyim kim bilsin yakın arkadaşımdan da çok duydum yumurtlamadan sonra o hafif hafif sancılar sanki hiç kesilmemişti sanki adet oldum olacagım flan demişti meğerse bebek yerleşiyormuş.

Aynı şekilde solda benimde ağrım var belirmede vuruyor bacağıma bile vuruyor ağrısı baya adet sancısı şeklinde diyemiyorum ki şudur Burdur diye değerlendirmek istiyorum ama ağrı keyfimi kaçırdı sancısı yapamayacağım sanırım 😩
Şimdi sağa geçti az önce de ortalarda bi zonklama oldu😥 zonklayıp geçiyo bikaç saniye sürüyo sancı ağrı haline dönmedi henüz ama devamlı olan tatlı kaşıntı olur ya onun gibi hafif bi sancı var rahatsız etmiyo da ben burdayım diyo😅
İnşallah döllenmeden kaynaklıdır kuşum ama benim hiç umudum yok bu aydan olursa şaşırırım gerçekten💁🏻‍♀️
Merak etme canım değerlendirdiğin diğer günler yeterli olacaktır.. benimde tahmini Yumurtlama sancimdan sonra ağrılarım devam etti ve hala ediyor.. ufff kalçama vuruyor ağrı ve bacağıma...
Bak şimdi de sağ tarafa geçti sancı arada bi gelip zonkluyo geri gidiyo😑 ah canım benim bi inanabilsem yeterli olduğuna. Çatlama olduğu gün ve ertesi gün değerlendirmek yumurtlamadan çok daha önemli aslında ama sağolsun bizimkinin umru değil😠

Birkere stressi bırakacaksınız.. oyalanmak birşeyler bulun ovulasyonda da stres yapmayın.. nasılsa bir sorununuz yok. Kendinizi dinlemeyin belirti aramayın.. adeta unutun bebek için uğraştığınizi.. biliyorum kafadna çıkmaz ama stress kontrolu yapıp yapmamakta sizin elinizde.. fazlaca beklenti yüklemeyin.. inanın geciktiriuorsunz haberiniz yok . Hafif egzersiz veya yürüyüşler le iglienin spor stressi atar.. uzun zamandır yapmak istediğiniz size zevk veren seyelrle uğraşın
Gectiğimiz ay öyleydim ovü testi yapmadım doktor takibini bıraktım gerçekten hiç takmadım sonuç yine kırmızı 😂bu ayda aynı kafadayım bakalım umarım bu kez işe yarar

İsmin emineydi dmi canım yanlış hatırlamıyorsam artk burdakileri tanımaya başlıyorum 🤣 kuzum çevrem hamile dolu ben bilmeyim kim bilsin yakın arkadaşımdan da çok duydum yumurtlamadan sonra o hafif hafif sancılar sanki hiç kesilmemişti sanki adet oldum olacagım flan demişti meğerse bebek yerleşiyormuş.
Yok canım ben emine değilim 😂

Bendede aynısı oldu 28 inde yumurtlama mi oldu catladimi bilmem hafif orta karışık bir ağrım oldu.. ondan sonra devam etti arada gider gibi oldu ama tekrar geldi.. ve rahimde batmalarim oldu

Şimdi sağa geçti az önce de ortalarda bi zonklama oldu😥 zonklayıp geçiyo bikaç saniye sürüyo sancı ağrı haline dönmedi henüz ama devamlı olan tatlı kaşıntı olur ya onun gibi hafif bi sancı var rahatsız etmiyo da ben burdayım diyo😅

İnşallah döllenmeden kaynaklıdır kuşum ama benim hiç umudum yok bu aydan olursa şaşırırım gerçekten💁🏻‍♀️

Bak şimdi de sağ tarafa geçti sancı arada bi gelip zonkluyo geri gidiyo😑 ah canım benim bi inanabilsem yeterli olduğuna. Çatlama olduğu gün ve ertesi gün değerlendirmek yumurtlamadan çok daha önemli aslında ama sağolsun bizimkinin umru değil😠
Enfeksiyon yoksa yumurtlamadan dolayıdır bu değişiklikler.Başak Burcu olarak yine birilerine birseylerde akıl veriyorum kendi kıçımdan habersiz 😵‍💫😵‍💫 inşallah bebiştendir tutacak olduktan sonra ilişki günü fark etmezmiş ki sonuçta sperm içerde belirli saat canlı kalabilyormuş ya

Galiba aynıyız 🥺 3 yıla yakın oldu evliyiz ilk başlarda istemedm eşim ısrar ettikçe Korktum kaçtım 6-7 ay kadar sonra eşim Suriye’ye gitti 7 ay kaldı geldi bi ay sonra bebek olsun dedim 5 ay kadar olmadı doktora gittim bi sıkıntı yok yumurtaların çift gelişiyor dedi dediği gbi de oldu ikiz gebelik oldu çok sürmedi ikiside düştü üstünden 7 ay kadar geçti hala hamile değilim rahim filmi dediler devletteki doktorun kimisi gerek yok hamile kalmışsın dedi kimisi çektirsen iyi olur dedi echomara gittim güya dedim çekilmişken iyi bi yer olsun onda da bi sıkıntı çıkmadı.bu ay çok mutluydum bunda da bi sıkıntı yok demek ki gerckten zamanı var diye adetimi beklerken bu seferde 4 gün önce oldum.hamilelik üzerine yaşadığım herşey artk anlamsız geliyor.Geceleri uyanıp dualar ediyorum tanımadığım insanlardan bile dua istiyorum.eşim öyle bebek görsek bebek ağlaması duysak birbirimizden gözlerimizi kaçırıyoruz birbirimizi ağlatmayalım die 😢 nerde evliliğinde sorun var arka arkaya veriyor rabbim bizi de böyle aratıyor.olsada şunu alsam die hayalini kurduğum şeylerin bile daha farklıları çıkmış hevesim de içimde kaldı umudum da 🥺
O kadar aynı ki yasadıklarımız bizde 5 ay kadar korunduk sonra korunmayı bıraktık anında hamile kaldım ama 5 haftalıkKen düştü ardından 1 yıl bekledik olmayınca doktora girmeye basladık hiç bi sorun yok rahim filmi dahi çektirdim bende doktor gerek yok demesine rağmen
Evimizde şükür Huzurumuz var cok iyi anlaşıyoruz cok mutluyuz birikim yapıyoruz bebeğimiz olacak diye her doğuma giren dua ettim sana diye cıkıyor doğum esnasında dualar kabul olurmuş. ama gel gör ki Mevlam bekletiyor işte bununla sınanıyoruz bizde demek ki kuzucum inşallah cabucak biter bu sınanma kavuşurux bizde miniklerimize 🤲

Gectiğimiz ay öyleydim ovü testi yapmadım doktor takibini bıraktım gerçekten hiç takmadım sonuç yine kırmızı 😂bu ayda aynı kafadayım bakalım umarım bu kez işe yarar
Canım öyle kolay atmıyor vücut stresi hem bu aynı ay olcak diye birsey yokki.. kimbilir belki turuyordur ama sagliklisz olduğu için kimyasal oluyordur.. regl günü geldiği için bilemezsinki? Kimbilir kackez kimyasal yaşadık bilmeden

Back