- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.201
Görür evet
Tamamdır teşekkür ederim :)Görür evet
Erken yumurtlayan hanımları görünce biraz kafam karıştıCanım doktor randevu gününü çatlama olmadan öncesine ayarlıyo gittiğinde ise alttan muayene edip yumurtaların durumuna bakıyo boyutlarına göre çatlama iğnesi verip ilişki günü söylüyo öncesinde çatlamaz merak etme
Bat 16 Mart beni de ekler misiniz?Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Insallah güzel haberlerle gelirsinİnşallah olumludurcumaya dahiliyeden randevu aldım genel bir kan değerlerime baktırmak için beta hcg de isterim bata 4 gün felan kalmış olur zaten varsa çıkar sanırım
İstanbul canımSen hangi ildesin?Karadeniz fiyatlarıyla aynı tarife gidiyor şehrin
Abdest alıp dua etmen lazım de..belki kendiliğinden olur deDun degerlendirmistik,eşime koyu çizgiyi görünce müjdeyi verdim; dun tam yumurtlamamisim yanlış alarmmis bugünü değerlendirelim dedim.Yani benim ne yapmam lazım şimdi diyor
Allah razı olsun .. Rabbim en kısa zamanda sevindirsin seni amiiiinnnnnmnKızlar çok dua istiyorum çokta dua ediyorum sizlere istegen herkese
Abdest alıp dua etmen lazım de..belki kendiliğinden olur de
acıkladim gerçekten,her zaman yaptığını yapacaksın sadece dedim İçimden dedim bu yumurtayı bugün çatlatman lazım,yarına şansın hiç yok
Ayy benimde 5 gün sonra kontrolüm varKızlar çok dua istiyorum çokta dua ediyorum sizlere istegen herkese
Perşembe güne gitmiştim kontrole sağda 16 ve 14 mm vardı solda 18 mm cumartesi yani bugun yap dedi iğneyi yani 18 mm olan 20 mm ye ulaşmıştır heralde bakalım insaAllahAyy benimde 5 gün sonra kontrolüm varçok heyecanlı bu işler ya, acaba yumurta büyüdü mü çatladı mı tuttu mu inşallah Mart ayı hepimize uğurlu gelir pozitifleti görürüüz amiiin kaç mm'de çatlatma iğnesi verdi canım?
16 olanda büyümüştür bencePerşembe güne gitmiştim kontrole sağda 16 ve 14 mm vardı solda 18 mm cumartesi yani bugun yap dedi iğneyi yani 18 mm olan 20 mm ye ulaşmıştır heralde bakalım insaAllah
Eşimde o istek yok,böyle görev gibi hissediyor sanırım,akışına bırakmak istiyor.Benim de hamile kalma şansım ayda bir gün bunu kendisine anlatamıyorum.Gecen yaz ağustosta kimyasal yaşadım tek beraberlikle hamile kalmıştım bana onu örnek gösteriyor... catmalasada bir gün arayla yine degerlendirirsin ozaman çatlamış olur zaten inshallah.. ama merak etme bazen uzun sürebiliyor koyuluk haberin olsun yani
Teşekkür ediyorum:)Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Bence bugun ve yarin birliktelik yaşamalisin.Kızlar sizce pikmi 11.gün bugün erken geldi beklenen galiba
Tamamdır canım sağolBence bugun ve yarin birliktelik yaşamalisin.
Değerlendir bugünü sen :)Kızlar sizce pikmi 11.gün bugün erken geldi beklenen galiba