Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 18 ini değerlendirdim,inşallah bugün icin de planım var.Ovulasyon testine göre değerlendiriyorum bu ay.Erken gebelik testi için bir hafta erken olabilir ama 12.gunden sonra daha belirgin olur

Üçüzlere hamile kaldığın ay neler yaptın canım bitkisel bişey yaptinmi yada ilaç falan kullandın mi

Hanımlar ovulasyonla mı takip ediyorsunuz? Yada benim gibi ilaç kullanan doktor kontrolünde takip ettiren var mı EbrarZehram arkadaşımız dışında
Bende bu ay ilk defa klomen kullanıyorum doktorum ekstra d vitamini ve ocean inositol verdi takviye olsun die bugün kkomende 3. Günüm 2 gün daha kullanıcam benide 14. günde kontrole çağırdı

Benimde o tarihlerdi canım yanlız değilsin

Ben de 18 ini değerlendirdim,inşallah bugün icin de planım var.Ovulasyon testine göre değerlendiriyorum bu ay.Erken gebelik testi için bir hafta erken olabilir ama 12.gunden sonra daha belirgin olur
bir hafta geçerek iki üç günde bir denerim ben artık adet gününe kadar Mutlemlcim senin döngün kaç gün geçen ay kaçında adet oldun? Doktorlar her gün birlikteliği sperm kalitesi düşüyor diye pek öneriyor bilgin olsun

Acikcasi gecen ay ne zaman olduğumu unutmaya çalışıyorum.Döngüm 25 gün,erkenden gebelik testi yapmaktan yoruldum artık kendimi tutmak istiyorum bu ay.Ben eşimi bugün icin ikna edeyim de yarına erkenden uykuya gecer iş olunca

akşam mayın yanında bol vitaminli şeyler yemeyi ihmal etmeyin öyle yapıyorum çaktırmadan ay hadi inşallah bu ay güzel haberler alır yoldaş oluruz

İnşallahh..Bitter aldim yesin diye gidip gelip ben atıyorum ağzıma dayanamayip
ilişki sonrası havuç yemeyi ihmal etme tutmasına ciddi etkisi var ,ha bide ilişki sonrası sağ tarafına yat (Allah öncelikle sağlıklı nasip etsin de) erkek çocuk isteyenlere öyle söylerler döngün ne güzel kısaymış benim 32-33 gün sürüyor.

Bende bu ay ilk defa klomen kullanıyorum doktorum ekstra d vitamini ve ocean inositol verdi takviye olsun die bugün kkomende 3. Günüm 2 gün daha kullanıcam benide 14. günde kontrole çağırdı
Hadi bakalım güzel güzel büyür yumurtalarımız inşallah

Yok canım hiç bişey yapmadım kendiliğinden oldu. Ama malesef elde var sıfır
ben de hep çok isterdim ikizim olsun, ama galiba birazda genlerde olması lazımmış. bende ve eşimin ailesinde ikiz yok. Üzülme sakın, adet olduğun her ay bir ümit var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…