- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.181
Canım ovulasyon testinde pik gördükten sonra havuç yemen gerekiyorBenim de ovulasyon testim düne göre daha koyu çıktı.Gerci dun 2 saat içmeme kuralına uymamıştım.Catlasin diye arka arkaya 2.havucumu da yedim ama biraz ağır geldi
İnşllah canım bakalım devamSen bosver .. belkide etmez hemen ümitsizliğe kapılma canım.. bişey olmaz İnshaAllah .. sen denemeye devam et
beni de ekleyebilir misiniz 4 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Tabi ki hoşgeldin aramızabeni de ekleyebilir misiniz 4 mart
Bu ay değişiklik yaptım,telefonumdaki adet takvimini sildim.Kacinci gün olduğunu bilmiyorum.Canım ovulasyon testinde pik gördükten sonra havuç yemen gerekiyorbugün kaçıncı günün belki hala pik olmamış olabilir
Adet takvimi ile hiç uyuşmuyor ben sadece bilgilerimi kayıtlı tutmak için kullanıyorum, adetin kaçıncı günündesin, döngün genelde kaç gün?Bu ay değişiklik yaptım,telefonumdaki adet takvimini sildim.Kacinci gün olduğunu bilmiyorum.Akintim başlayınca ovulasyon testini yaptım.insallh havuçlari boş yere yememisimdir
klomen yumurtlamayı erkene çeker canım doktor yumurtlama takibini yapacak ilaç bittikten sonra yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi vericekKızlar bu ay ilk defa günde 1 tablet klomen kullanıyorum. Yumurta büyüme ve çatlama problemim yok, eşimin değerleri iyi ama 6 7 yıldır olmuyor. Klomen yumurtlama gününü erkene mi çeker yoksa daha mı geç olur? Çatlatma iğnesi için genelde kaçıncı günü önerdi doktorlarınız?
İnşallah olumludurAnladım canım hiç ummadıgimiz anda oluveriyor zaten erken gebelik belirtiside olabilir benimde ilk gebeligimde erken baslamisti belirtilerim beklemesi zor insan cok sabirsizlaniyor ama bence 5 6 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin erken yumurtalmissan erken döllenmede olmus olabilir haliyle bir erken gebelik testi yapip olumlu sonuc alirsin insallah
Döngüm 25 gün adetim gecen pazartesi bitti.Önümuzdeki ay ne zaman regl olacağımı hesaplamak istemedim o yüzden sildim.Bu ay da böyle deneyim dedimAdet takvimi ile hiç uyuşmuyor ben sadece bilgilerimi kayıtlı tutmak için kullanıyorum, adetin kaçıncı günündesin, döngün genelde kaç gün?
Gonamax la karıştıriyor olabilirmisin canim. Bagisiklik icindi bu vitamin.Geçmiş olsunn canım .. sen resmini at istersen ilacın gynolac diye bir ilaç gördüm internette bağışıklık sistemini falan destekliyormus.. üstünde yaziyordur ne için olduğu canım
Yok ben papatyamelonun dediğine göre baktım internette gynolac yazıyordu.. onun için dedim..Gonamax la karıştıriyor olabilirmisin canim. Bagisiklik icindi bu vitamin.
Tamam bugün yumurtlama günün işte bu kesin..esas bundan sonra havuc yemen lazım..hemen değerlendir bugünüBenim de ovulasyon testim düne göre daha koyu çıktı.Gerci dun 2 saat içmeme kuralına uymamıştım.Catlasin diye arka arkaya 2.havucumu da yedim ama biraz ağır geldi
Her ay büyüyor normalde, yumurtlama günü geç olanlarda varmış bana etkisi ne olur bakalımklomen yumurtlamayı erkene çeker canım doktor yumurtlama takibini yapacak ilaç bittikten sonra yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi vericek
Tamam bugün yumurtlama günün işte bu kesin..esas bundan sonra havuc yemen lazım..hemen değerlendir bugünü
Ne güzel anlatmışsınMerhaba canım.. güzel degerlendirmissin.. senin söylediğin folik asit hangisi bilmiyorum ama günlük 400mg olması lazım.. Omega almış olmam iyi dvitamine baktirdinmı.. yumurtlaman ve çatlama olduğuna göre şimdilik aslında aldığın bu takviyeler yeterli gibi.. tabi herhangi bir rahatsızlıgin varmı bilemedigim.icin anca bukadar soylebebilirim.. birde avocadoöneririm sana rahimde tutunmaya yardımcı da oluyor.. bat Nezamandi? İnşaallah Güzel haberlerini alırız
Allah size de nasip eder inşallah sabretmek gerçekten cok zorbenim de 1 yıldır olmuyor. öncesinde de 1 sene olmamıştı, rahim filmi çekildim, gebelik oldu fakat 1 ay sonunda düşük oldu. şimdi yine 1 senedir tüp bebek hariç, klomen, aşılama her şeyi denedik olmadı. pazartesi yine rahim filmi çekilmeye karar verdim. belki tüpleri temizler, hamilik oluşur diye niyet ettim
Görür evetYa hanımlar aklıma takılan bir konu var. Bana doktorum adetin 2. Günü femara başlattı 3 gün boyunca içtim. 14 Şubat'ta ilaç bitti. 24 Şubat kontrolüm var. Ama ben kontrolden önce yumurtlarsam çatlama olursa ne olcak? Bunu doktor görebilir mi
Canım doktor randevu gününü çatlama olmadan öncesine ayarlıyo gittiğinde ise alttan muayene edip yumurtaların durumuna bakıyo boyutlarına göre çatlama iğnesi verip ilişki günü söylüyo öncesinde çatlamaz merak etmeYa hanımlar aklıma takılan bir konu var. Bana doktorum adetin 2. Günü femara başlattı 3 gün boyunca içtim. 14 Şubat'ta ilaç bitti. 24 Şubat kontrolüm var. Ama ben kontrolden önce yumurtlarsam çatlama olursa ne olcak? Bunu doktor görebilir mi