Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ovulasyon testim düne göre daha koyu çıktı.Gerci dun 2 saat içmeme kuralına uymamıştım.Catlasin diye arka arkaya 2.havucumu da yedim ama biraz ağır geldi
Canım ovulasyon testinde pik gördükten sonra havuç yemen gerekiyor bugün kaçıncı günün belki hala pik olmamış olabilir

beni de ekleyebilir misiniz 4 mart

Kızlar bu ay ilk defa günde 1 tablet klomen kullanıyorum. Yumurta büyüme ve çatlama problemim yok, eşimin değerleri iyi ama 6 7 yıldır olmuyor. Klomen yumurtlama gününü erkene mi çeker yoksa daha mı geç olur? Çatlatma iğnesi için genelde kaçıncı günü önerdi doktorlarınız?

Canım ovulasyon testinde pik gördükten sonra havuç yemen gerekiyor bugün kaçıncı günün belki hala pik olmamış olabilir
Bu ay değişiklik yaptım,telefonumdaki adet takvimini sildim.Kacinci gün olduğunu bilmiyorum.Akintim başlayınca ovulasyon testini yaptım.insallh havuçlari boş yere yememisimdir

Bu ay değişiklik yaptım,telefonumdaki adet takvimini sildim.Kacinci gün olduğunu bilmiyorum.Akintim başlayınca ovulasyon testini yaptım.insallh havuçlari boş yere yememisimdir
Adet takvimi ile hiç uyuşmuyor ben sadece bilgilerimi kayıtlı tutmak için kullanıyorum, adetin kaçıncı günündesin, döngün genelde kaç gün?

klomen yumurtlamayı erkene çeker canım doktor yumurtlama takibini yapacak ilaç bittikten sonra yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi vericek

İnşallah olumludur cumaya dahiliyeden randevu aldım genel bir kan değerlerime baktırmak için beta hcg de isterim bata 4 gün felan kalmış olur zaten varsa çıkar sanırım

Adet takvimi ile hiç uyuşmuyor ben sadece bilgilerimi kayıtlı tutmak için kullanıyorum, adetin kaçıncı günündesin, döngün genelde kaç gün?
Döngüm 25 gün adetim gecen pazartesi bitti.Önümuzdeki ay ne zaman regl olacağımı hesaplamak istemedim o yüzden sildim.Bu ay da böyle deneyim dedim

Benim de ovulasyon testim düne göre daha koyu çıktı.Gerci dun 2 saat içmeme kuralına uymamıştım.Catlasin diye arka arkaya 2.havucumu da yedim ama biraz ağır geldi
Tamam bugün yumurtlama günün işte bu kesin..esas bundan sonra havuc yemen lazım..hemen değerlendir bugünü

klomen yumurtlamayı erkene çeker canım doktor yumurtlama takibini yapacak ilaç bittikten sonra yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi vericek
Her ay büyüyor normalde, yumurtlama günü geç olanlarda varmış bana etkisi ne olur bakalım peki çatlama iğnesi verilmeden kendi çatlarsa fayda sağlar mı ki yine???

Ya hanımlar aklıma takılan bir konu var. Bana doktorum adetin 2. Günü femara başlattı 3 gün boyunca içtim. 14 Şubat'ta ilaç bitti. 24 Şubat kontrolüm var. Ama ben kontrolden önce yumurtlarsam çatlama olursa ne olcak? Bunu doktor görebilir mi

Ne güzel anlatmışsın herhangi bir rahatsızlığım yok canım bildiğim kadarıyla ağustos ayında doktora gidip şubat mart gibi çocuk istiyoruz demiştim, muayene yapmıştı bir rahatsızlık yok demişti. Folik asiti de o vermişti zaten. Bat 17 mart canım. Şu an reglmin 3.günündeyim. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir güzel haber alırız

Allah size de nasip eder inşallah sabretmek gerçekten cok zor

Görür evet

Canım doktor randevu gününü çatlama olmadan öncesine ayarlıyo gittiğinde ise alttan muayene edip yumurtaların durumuna bakıyo boyutlarına göre çatlama iğnesi verip ilişki günü söylüyo öncesinde çatlamaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…