- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.221
Bence olmuş, bugünü degerlendir
Kaçırmayalım 1 güncük varDeğerlendir bugünü sen :)
Pik canımKızlar sizce pikmi 11.gün bugün erken geldi beklenen galiba
Herzaman aynı olmaz işte.. neyse canım sende işte başka türlü ikna edersin neki sonuçta onlar fıtrat gereği hazilar zaten.. sen yumurtam geldi diye gitme yanına başka.turlu git işte anladın sen onuEşimde o istek yok,böyle görev gibi hissediyor sanırım,akışına bırakmak istiyor.Benim de hamile kalma şansım ayda bir gün bunu kendisine anlatamıyorum.Gecen yaz ağustosta kimyasal yaşadım tek beraberlikle hamile kalmıştım bana onu örnek gösteriyor.
Evet pik olmuş bu MashaAllahKızlar sizce pikmi 11.gün bugün erken geldi beklenen galiba
Önce tüm gruba güzel güzel pikler sonrada sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder Allahım bu ay İnşallahEvet pik olmuş bu MashaAllah
50 tane test aldım internetten bu ay bitene kadar yaparım artıkPik canımYarın bidaha yap bakalım çatlamış mı
Herzaman aynı olmaz işte.. neyse canım sende işte başka türlü ikna edersin neki sonuçta onlar fıtrat gereği hazilar zaten.. sen yumurtam geldi diye gitme yanına başka.turlu git işte anladın sen onu
Ben geçen ay klomen ovitrelle kullandım ilk defa ama bu ay adet dönemimde korona oldugumuz için doktora gidemedim o yüzden bu ayda ovülasyon testi kullanıyorumHanımlar ovulasyonla mı takip ediyorsunuz? Yada benim gibi ilaç kullanan doktor kontrolünde takip ettiren var mıEbrarZehram arkadaşımız dışında
Çok geçmiş olsun..Ben geçen ay klomen ovitrelle kullandım ilk defa ama bu ay adet dönemimde korona oldugumuz için doktora gidemedim o yüzden bu ayda ovülasyon testi kullanıyorum
Teşekkür ederim cevap içinBence olmuş, bugünü degerlendir
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun..bir şekilde olsunda fark etmez artık benimde 5 gün sonra kontrolüm var inşallah güzel büyümüşlerdir :) ben doğal yolla 3üzlere hamile kalmıştım ama bi kese kendiliğinden bozuldu, diğer ikisi de büyümeye devam ediyor ama içi boştu o yüzden çok istiyorum rabbim hepimize nasip etsin
Amiin hepimiz inşallahÇok sağol canımAllah kimseye yaşatmasın İnşallah bu ay sağlıklı bi gebelik görürsün
Ben geçen aydan kalanları yapıyorum50 tane test aldım internetten bu ay bitene kadar yaparım artık
Bat 18 mart canım beni de ekler misinHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur