Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada herkese merhaba mesajimi yeniden yayinlayim subat topiginden geldim

Bat tarihim 1 Mart.

Ellerinizden öper bir tanecik 7 aylik oğlum var. 3 subatta Adet olduktan sonra 4 gün adet gördüm. 9 subatta da przrvatif ile ilişki yasadik ama kaza oldu ve ne yazik ki korunmasiz ilişki yaşamış olduk. Eşim 15 gündür hastaydi ve baya da bir birikim vardi acikcasi, korkum bu yuzden.

Beni suphelendiren şey ise kelle paca icmek isteyisim oldu. Ben nefret ederim midem bulanır hatta ama oğluma icirirken oyle koktu ki anlatamam hemern bende ictim. Ogluma hamile kaldigim hafta da gecenin bi vakti cigkofte istemiştim.s o yüzden cok suphelendim...

Yumurtlama tarihim ise 13 veya 16 si olmasi lazimdi. Ama ben 11 inde yumurtlama sivisini gördüm ve hala daha uzayan akintim var. Karnima ve kasiklarima agrilar giriyor bilmiyorum niye. Bi ara epey ates bastı onda da suphelendim...

Çocuğum cok hareketli ve tam 8 dis cikardi 3 aylikken basladi epey yoruldum uykusuz kaldım ve sezeryanliyim. Yeni bir hamilelik risk mi bilemiyorum...

Uzun oldu ama icimi dokmek istedim... beni de listeye ekleyin en iyisi bildiririm... 10 gun kaldi adet olmama bakalim olcak miyim yoksa hamile mi kaldım ....

Herzaman aynı olmaz işte.. neyse canım sende işte başka türlü ikna edersin neki sonuçta onlar fıtrat gereği hazilar zaten.. sen yumurtam geldi diye gitme yanına başka.turlu git işte anladın sen onu

Hanımlar ovulasyonla mı takip ediyorsunuz? Yada benim gibi ilaç kullanan doktor kontrolünde takip ettiren var mı EbrarZehram arkadaşımız dışında

Kızlar herkes pike göre hareket etmiş ben tamamen telefon uygulamasına göre değerlendirdim. 15, 17 ve 18 olarak denedik. ama benim 14 15 inde beyaz akıntım olmuştu telde ki uygulama 17 si yumurtlama yazıyordu. Ben bir hafta bekleyip erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Beklemesi çok zor ya benimle birlikte ilişkiye girenler var mı? denk geliriz belki

Ben geçen ay klomen ovitrelle kullandım ilk defa ama bu ay adet dönemimde korona oldugumuz için doktora gidemedim o yüzden bu ayda ovülasyon testi kullanıyorum
Çok geçmiş olsun.. bir şekilde olsunda fark etmez artık benimde 5 gün sonra kontrolüm var inşallah güzel büyümüşlerdir :) ben doğal yolla 3üzlere hamile kalmıştım ama bi kese kendiliğinden bozuldu, diğer ikisi de büyümeye devam ediyor ama içi boştu o yüzden çok istiyorum rabbim hepimize nasip etsin

Çok sağol canım Allah kimseye yaşatmasın İnşallah bu ay sağlıklı bi gebelik görürsün

Bat 18 mart canım beni de ekler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…