Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ovulasyon testim düne göre daha koyu çıktı.Gerci dun 2 saat içmeme kuralına uymamıştım.Catlasin diye arka arkaya 2.havucumu da yedim ama biraz ağır geldi😂
Canım ovulasyon testinde pik gördükten sonra havuç yemen gerekiyor ☺️ bugün kaçıncı günün belki hala pik olmamış olabilir

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
@Derinvebebekleri1 Mart
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart
nisan1990 nisan1990 1 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
H Hestiada 7 Mart
@peonia8 Mart
Mucize1357 Mucize1357 8 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
Celikkf Celikkf 8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
G Gzmyts53 10 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
@dceke11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
MaviMujdem MaviMujdem 12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
My_Moonlight06 My_Moonlight06 13 Mart
@jadeysm14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
navicula navicula 17 Mart
@Mekap18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
beni de ekleyebilir misiniz 4 mart 😊

Kızlar bu ay ilk defa günde 1 tablet klomen kullanıyorum. Yumurta büyüme ve çatlama problemim yok, eşimin değerleri iyi ama 6 7 yıldır olmuyor. Klomen yumurtlama gününü erkene mi çeker yoksa daha mı geç olur? Çatlatma iğnesi için genelde kaçıncı günü önerdi doktorlarınız?

Canım ovulasyon testinde pik gördükten sonra havuç yemen gerekiyor ☺️ bugün kaçıncı günün belki hala pik olmamış olabilir
Bu ay değişiklik yaptım,telefonumdaki adet takvimini sildim.Kacinci gün olduğunu bilmiyorum.😊Akintim başlayınca ovulasyon testini yaptım.insallh havuçlari boş yere yememisimdir😂

Bu ay değişiklik yaptım,telefonumdaki adet takvimini sildim.Kacinci gün olduğunu bilmiyorum.😊Akintim başlayınca ovulasyon testini yaptım.insallh havuçlari boş yere yememisimdir😂
Adet takvimi ile hiç uyuşmuyor ben sadece bilgilerimi kayıtlı tutmak için kullanıyorum, adetin kaçıncı günündesin, döngün genelde kaç gün?

Kızlar bu ay ilk defa günde 1 tablet klomen kullanıyorum. Yumurta büyüme ve çatlama problemim yok, eşimin değerleri iyi ama 6 7 yıldır olmuyor. Klomen yumurtlama gününü erkene mi çeker yoksa daha mı geç olur? Çatlatma iğnesi için genelde kaçıncı günü önerdi doktorlarınız?
klomen yumurtlamayı erkene çeker canım doktor yumurtlama takibini yapacak ilaç bittikten sonra yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi vericek

Anladım canım hiç ummadıgimiz anda oluveriyor zaten erken gebelik belirtiside olabilir benimde ilk gebeligimde erken baslamisti belirtilerim beklemesi zor insan cok sabirsizlaniyor ama bence 5 6 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin erken yumurtalmissan erken döllenmede olmus olabilir haliyle bir erken gebelik testi yapip olumlu sonuc alirsin insallah😊
İnşallah olumludur 😊 cumaya dahiliyeden randevu aldım genel bir kan değerlerime baktırmak için beta hcg de isterim bata 4 gün felan kalmış olur zaten varsa çıkar sanırım 💕

Adet takvimi ile hiç uyuşmuyor ben sadece bilgilerimi kayıtlı tutmak için kullanıyorum, adetin kaçıncı günündesin, döngün genelde kaç gün?
Döngüm 25 gün adetim gecen pazartesi bitti.Önümuzdeki ay ne zaman regl olacağımı hesaplamak istemedim o yüzden sildim.Bu ay da böyle deneyim dedim😊

Benim de ovulasyon testim düne göre daha koyu çıktı.Gerci dun 2 saat içmeme kuralına uymamıştım.Catlasin diye arka arkaya 2.havucumu da yedim ama biraz ağır geldi😂
Tamam bugün yumurtlama günün işte bu kesin..esas bundan sonra havuc yemen lazım..hemen değerlendir bugünü 😁

klomen yumurtlamayı erkene çeker canım doktor yumurtlama takibini yapacak ilaç bittikten sonra yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi vericek
Her ay büyüyor normalde, yumurtlama günü geç olanlarda varmış bana etkisi ne olur bakalım ☺️ peki çatlama iğnesi verilmeden kendi çatlarsa fayda sağlar mı ki yine???

Ya hanımlar aklıma takılan bir konu var. Bana doktorum adetin 2. Günü femara başlattı 3 gün boyunca içtim. 14 Şubat'ta ilaç bitti. 24 Şubat kontrolüm var. Ama ben kontrolden önce yumurtlarsam çatlama olursa ne olcak? Bunu doktor görebilir mi

Merhaba canım.. güzel degerlendirmissin.. senin söylediğin folik asit hangisi bilmiyorum ama günlük 400mg olması lazım.. Omega almış olmam iyi dvitamine baktirdinmı.. yumurtlaman ve çatlama olduğuna göre şimdilik aslında aldığın bu takviyeler yeterli gibi.. tabi herhangi bir rahatsızlıgin varmı bilemedigim.icin anca bukadar soylebebilirim.. birde avocado 🥑 öneririm sana rahimde tutunmaya yardımcı da oluyor.. bat Nezamandi? İnşaallah Güzel haberlerini alırız 🥰🤲🏻
Ne güzel anlatmışsın 🥰 herhangi bir rahatsızlığım yok canım bildiğim kadarıyla ağustos ayında doktora gidip şubat mart gibi çocuk istiyoruz demiştim, muayene yapmıştı bir rahatsızlık yok demişti. Folik asiti de o vermişti zaten. Bat 17 mart canım. Şu an reglmin 3.günündeyim. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir güzel haber alırız 🥰🥰

benim de 1 yıldır olmuyor. öncesinde de 1 sene olmamıştı, rahim filmi çekildim, gebelik oldu fakat 1 ay sonunda düşük oldu. şimdi yine 1 senedir tüp bebek hariç, klomen, aşılama her şeyi denedik olmadı. pazartesi yine rahim filmi çekilmeye karar verdim. belki tüpleri temizler, hamilik oluşur diye niyet ettim
Allah size de nasip eder inşallah sabretmek gerçekten cok zor

Ya hanımlar aklıma takılan bir konu var. Bana doktorum adetin 2. Günü femara başlattı 3 gün boyunca içtim. 14 Şubat'ta ilaç bitti. 24 Şubat kontrolüm var. Ama ben kontrolden önce yumurtlarsam çatlama olursa ne olcak? Bunu doktor görebilir mi
Görür evet

Canım doktor randevu gününü çatlama olmadan öncesine ayarlıyo gittiğinde ise alttan muayene edip yumurtaların durumuna bakıyo boyutlarına göre çatlama iğnesi verip ilişki günü söylüyo öncesinde çatlamaz merak etme

X