- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.161
Sen hangi ildesin?Karadeniz fiyatlarıyla aynı tarife gidiyor şehrinEvet ya gerçekten abartılı fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hangi ildesin?Karadeniz fiyatlarıyla aynı tarife gidiyor şehrinEvet ya gerçekten abartılı fazla
Canım 180 dedigim en ucuz doktor bi adı sanı olmayan muhtemelen sen tercih edilen bi doktora gidiyorsundur esimin doktoru da 400 tl üroloji biraz tanındık biri öyle olunca fiyat da artıyorBen 500 ödüyorum 400 Dü 500e çıkmış, tüm hepsi aynı parayı alıyor seçenek zaten çok az
Benimde erken oldu acaba neden böyle oldu bu ay yaBu ay erken oldu canım ya şaşırdım Dün gece değerlendirmiştik iyi ki
Yok canım malesef değil, bulunduğum yerde özel hastane bile yok, otobüsle başka bir ile gidip orada muayene oluyorum 2 doktora gittim ve ikisininde fiyatı aynı zaten pek yok başkaCanım 180 dedigim en ucuz doktor bi adı sanı olmayan muhtemelen sen tercih edilen bi doktora gidiyorsundur esimin doktoru da 400 tl üroloji biraz tanındık biri öyle olunca fiyat da artıyor
Enfeksiyon var dedi canım 1 kullanımlık ilsçlar yazdı ve gynolcaz çiğneme tablet probiyotik yazdı o ne için onu anlıyamadım ilk defa böyle birşey verdi kullanan varmı aranızda acabaPapatyamelo canimm noldu senin durum varmı sonuclar geldimi?
Günaydın canım bu saydiklarin hamilelik belirtisi olabilecegi gibi yumurtlama belirtiside olabilir ovulasyon testi yapiyormusun ?Günaydın hanımlar, benim bat 1 mart. Bu ay gün aşırı değerlendirerek gidiyoruz. 2 3 gündür bende bir takım değişiklikler oluyor? Mesela ara ara bulantı hissi, baş dönmesi, karnımın bazen sağında bazen solunda batma hissi, aşırı uyku hali gibi. Ben bu ay olumlu olacağını düşünmüyorum ama varsa da belirtiler için çok erken değil mi? İlk hamileliğimde hiç bir belirti olmamıştı, günüm geçince anlamıştım
Geçmiş olsunn canım .. sen resmini at istersen ilacın gynolac diye bir ilaç gördüm internette bağışıklık sistemini falan destekliyormus.. üstünde yaziyordur ne için olduğu canımEnfeksiyon var dedi canım 1 kullanımlık ilsçlar yazdı ve gynolcaz çiğneme tablet probiyotik yazdı o ne için onu anlıyamadım ilk defa böyle birşey verdi kullanan varmı aranızda acaba
Hayırlisi olsun hakkinizda,bence de erken bu kadar belirti vermesi için ama regl döngünüz uzun muGünaydın hanımlar, benim bat 1 mart. Bu ay gün aşırı değerlendirerek gidiyoruz. 2 3 gündür bende bir takım değişiklikler oluyor? Mesela ara ara bulantı hissi, baş dönmesi, karnımın bazen sağında bazen solunda batma hissi, aşırı uyku hali gibi. Ben bu ay olumlu olacağını düşünmüyorum ama varsa da belirtiler için çok erken değil mi? İlk hamileliğimde hiç bir belirti olmamıştı, günüm geçince anlamıştım
GünaydınGünaydın hanımlar, benim bat 1 mart. Bu ay gün aşırı değerlendirerek gidiyoruz. 2 3 gündür bende bir takım değişiklikler oluyor? Mesela ara ara bulantı hissi, baş dönmesi, karnımın bazen sağında bazen solunda batma hissi, aşırı uyku hali gibi. Ben bu ay olumlu olacağını düşünmüyorum ama varsa da belirtiler için çok erken değil mi? İlk hamileliğimde hiç bir belirti olmamıştı, günüm geçince anlamıştım
İlaç resmi falan atmak yasak diye biliyorum o yüzden sakıncalı birazGeçmiş olsunn canım .. sen resmini at istersen ilacın gynolac diye bir ilaç gördüm internette bağışıklık sistemini falan destekliyormus.. üstünde yaziyordur ne için olduğu canım
Ovulasyon testi kullanmıyorum ama reglim bittikten sonraki gün yumurtlama olmuş olabilir, hem akıntı vardı hemde sol yumurtalığımda ağrı vardıGünaydın canım bu saydiklarin hamilelik belirtisi olabilecegi gibi yumurtlama belirtiside olabilir ovulasyon testi yapiyormusun ?
Bende erken diye düşünüyorum, hatta olumsuz diye geçiyor içimden. Döngüm uzun değil hep 28 günde bir olurdu ilk kez geçen ay 4 gün erken oldumHayırlisi olsun hakkinizda,bence de erken bu kadar belirti vermesi için ama regl döngünüz uzun mu
Regli bittiği günden itibaren değerlendiriyoruz ama bana olacakmış gibide gelmiyorGünaydın
Eğer Şubat'ın başından bu yana değerlendirme olduysa ve Yumurtlama gerçekleşmişse Gebelik olabilir sonuçta erken gebelik belirtileri diye birşey var.. Her hamilelik aynı olmayabiliyor bacım.. dediğin gibi değerlendirdiğini günlere bagli
Hmm tamam ozaman.. bilmiyordum.. hayırlısı canım madem vermiş doktorun kullan.. İnshaAllah hemen iylesirsinİlaç resmi falan atmak yasak diye biliyorum o yüzden sakıncalı biraz
İnşallah canım,bu ayda çocuk hayali hayalde kaldı sanırım ilaçlar etki eder diye düşünüyorumHmm tamam ozaman.. bilmiyordum.. hayırlısı canım madem vermiş doktorun kullan.. İnshaAllah hemen iylesirsin
Sen bosver .. belkide etmez hemen ümitsizliğe kapılma canım.. bişey olmaz İnshaAllah .. sen denemeye devam etİnşallah canım,bu ayda çocuk hayali hayalde kaldı sanırım ilaçlar etki eder diye düşünüyorum
Anladım canım hiç ummadıgimiz anda oluveriyor zaten erken gebelik belirtiside olabilir benimde ilk gebeligimde erken baslamisti belirtilerim beklemesi zor insan cok sabirsizlaniyor ama bence 5 6 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin erken yumurtalmissan erken döllenmede olmus olabilir haliyle bir erken gebelik testi yapip olumlu sonuc alirsin insallahOvulasyon testi kullanmıyorum ama reglim bittikten sonraki gün yumurtlama olmuş olabilir, hem akıntı vardı hemde sol yumurtalığımda ağrı vardı
Bende erken diye düşünüyorum, hatta olumsuz diye geçiyor içimden. Döngüm uzun değil hep 28 günde bir olurdu ilk kez geçen ay 4 gün erken oldum
Regli bittiği günden itibaren değerlendiriyoruz ama bana olacakmış gibide gelmiyor
İnşallah canım ekliyorum hemenPapatyamelo beni de ekler misin canım? 12 mart tahmini bat tarihim, topiğin uğur getirsin hepimize