- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Papatyamelo
Bende tarlusalla adet oldum Aralık ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum bir türlü adetim gelmemişti doktorum tarlusal verdi bitti sonrasında femara verdi onuda kullandım bitti kontrol günümü bekliyorum :) inşallah güzel güzel büyürlercanım salı günü doktora gittim geçen sene gittiğim doktora . adet söktürücü istedim muayene sonrası verdi. 1 kere daha aşılama düşünüyorum dedim. oda eşimin son testine falan baktı beni hemen hatırladı zaten kg da vermişsin eşinin değerleri de düzelmiş bence aşılama için bir kaç ay daha bekle ama istersen de yaparız dedi . bende bekleyelim dedim zaten nisan mayısa kadar düşünmüyordum birde femera yazdı adet olunca başlıycam ovulasyon değil de doktor takibi ile olacak . çatlatma iğnesi istiyorum birde dedim. bu şekilde hamile kalan lar var dedim. onu yumurtası belli boyuta gelip çatlamayanlara veriyoruz seninki kendisi çatlarsa iğne vermeyiz dedi o yanlış bilgi dedi. bende çatlamaam gibi bir sorunum yok ama bakarız dedim. şuan ilaç kullanıyorum adet olmak için bakalım