Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim önceki reglim ayın 21 çatlama günüm ise 4 subattu değerlendirdik 18 Şubat ise adet donemim ama bazı belirtiler var sormak istiyorum.
Beyaz kireç gibi leke beyaz
Kasıklarım sis ve sol kasigim sancılı geçmiyor ara ara göğüs sızlıyor çok şişliğin var
Ağzımda kireç tati vardı ve uyku halim var sizce erken test yapmalı mıyım ne zaman yapmalıyım yaşayan var mı

bence bat tarihini bekle canım her şey olabilir erken test yapma

Teşekkürler insan heyecanlanıyor ya ama bel ağrım kasık ağrım ve bir tuhaf hissediyorum erken üç gün kala falan yapsam çıkmaz mı acaba

Daha erken test için,adete 3 gün kala veya 2 gün kala yapabilirsin hatta bazen bu günle rbile şaşırtabiliyor en iyisi adet geçmesini beklemek

Bu ay hepimize şans getirsin!!!
Beni de ekler misin canım?
10 mart doğum günüm, 11 mart bat günüm, doğum günüm hayatımın en büyük hediyesini verir umarım bana

Bu ay hepimize şans getirsin!!!
Beni de ekler misin canım?
10 mart doğum günüm, 11 mart bat günüm, doğum günüm hayatımın en büyük hediyesini verir umarım bana
Umarım inşallah tabi ki ekliyorum canım

Slm kizlar, bugun 8de evden ciktim. Henuz eve girebilmis degilim. Gittigim ozel hastanenin tup bebek unitesindeki dr. ile gorustum. Dis hastanesine ve ozel dis klinigine gittim. Pztesi de cildiyeye gidecegim, belki kucuk bir operasyon bile olabilir. Bu bebek meselesi beni hasta etti ya. Aksam halim olursa yazarim biseyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…