- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Anladım canımBilemiyorum canım bana hoca adetin ikimci günü demişti. Ona göre gitmisim
Evet takip ediyorsun ovulasyonla östladımı çsylamadımı niye pik olmadı vs stresiya zaten yapmak ınsanı daha cok strese sokuyor
Onundamı belli bi saati varKızlar sizce ovulasyon testi hangi saat yapılsa daha iyi ben 11 de yapıyorum ama yine de bilemedim
Değiştiriyorum tabi ki sağlık olsun herkes bu ay erken oldu zaten nedense
Duygu durumlarimiz çok etkiliyor gerçekten hep 2 gün geç olurdum 2 aydır fazla kafaya taktigimdan ve uzuldugumden erken oluyorumDeğiştiriyorum tabi ki sağlık olsun herkes bu ay erken oldu zaten nedense
Değiştiriyorum tabi ki sağlık olsun herkes bu ay erken oldu zaten nedense
sanmıyorum canım test negatifti dün bugün yapmadım bile artık bekliyorum bakalımGünaydın belki geç dölllenmedir bakalım hayırlısı bekliyoruz
Yok da bazı saatler daha mı iyi olur diye sordum. Sen kaç aydır bekliyorsun canım gebeligiOnundamı belli bi saati var
Evet takip ediyorsun ovulasyonla östladımı çsylamadımı niye pik olmadı vs stresisonra tuttumu tutmasını stresi,en sonunda bendemi sorun var stresi
Aynen sanırım o nedenle dikkat etmek lazımDuygu durumlarimiz çok etkiliyor gerçekten hep 2 gün geç olurdum 2 aydır fazla kafaya taktigimdan ve uzuldugumden erken oluyorum
En iyisi zaten bırak keyfini çıkar zaten bebiş geleceği zamanı bilirKesinlikle birakalimmm akisinna gittsinnn vallla yoruldum artık düşünmektennn
Aynnnnen canimmEn iyisi zaten bırak keyfini çıkar zaten bebiş geleceği zamanı bilir
Canım adet kanaması oldugundan emin misin peki pıhtılı değilse eğer hamile falan olabilir misinKızlar normalde 10-11inde adet olmam gerekirken 7sinde olmuştum ve bugün kesilmiş kanama,normal adet günüm 7 gün
Yani fazla bi pıhtısı yoktu ama adetin 2. Günü parça vardı sanki yada ben öyle gördümCanım adet kanaması oldugundan emin misin peki pıhtılı değilse eğer hamile falan olabilir misin
Malesef benim bir bilgim yok o yüzden cevap veremiyorum bilgisi olan arkadaşlar hemen cevap vereceklerdir merak etme kimse cevapsız kalmazBana kimse cevap vermedi
Devamı gelir belki canım bekle bakalım cok stres yaptıysan vucut sasırmıstırYani fazla bi pıhtısı yoktu ama adetin 2. Günü parça vardı sanki yada ben öyle gördüm
Olabilir belkide canım bekliyorum bakalımDevamı gelir belki canım bekle bakalım cok stres yaptıysan vucut sasırmıstır
12.00 ile 16.00 arası ya da 16.00 ile 20.00 kuzum 2 saat önceden sıvı alımını kesiyoruzKızlar sizce ovulasyon testi hangi saat yapılsa daha iyi ben 11 de yapıyorum ama yine de bilemedim
Tekrar bi test mi yapsan kuzum? Ya gebelik ya da ilaç falan kullandıysan o düzenini bozmuş olabilirKızlar normalde 10-11inde adet olmam gerekirken 7sinde olmuştum ve bugün kesilmiş kanama,normal adet günüm 7 gün