- 4 Eylül 2021
- 138
- 77
- 26
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Regl tarihimi 13 Mart ile degistirebilirmisin şubattan elendim erken oldumEkliyorum hemen amin inşallah
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @MiLissy 3 Mart @minezmn41 4 Mart EbrarZehram 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart @Hello Kity 8 Mart Eflatun1Kelebek 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart @Genckading 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @dua6441 16 Mart Merco7555 17 Mart
Teşekkürler canım inşallahTopiğiin hayırlı olsun canımm umarım şans getirir
Teşekkürler canım tamam rklemiyorum bekliyorum bakalımHayırlı olsun topic canımm şans getirsin herkesebenim bat 28 şubat görünüyor 1 mart da olabilir ama hiiiiç ihtimal olmadığı için ben 25 martı baz alcam şimdilik ekleme beni listeye, şubat sonu regl olduktan sonra tarih vericem
Değiştiriyorum tabi ki sağlık olsun herkes bu ay erken oldu zaten nedenseRegl tarihimi 13 Mart ile degistirebilirmisin şubattan elendim erken oldum
Tabii canimm hormona falan adetliyken bakılıyor zaten . Ben muayenelerinin özellikle adetliyken giderimAdetliyken hastaneye gitsek kadın doğuma muayne ve kan tahlili falan yaparlarmı acaba bilgisi olan varmı
GunaydinnnnGünaydın canlar
Gunaydinnnn
Günaydın canlar
insallah :) bat 11 mart canım yaz bakalım bu ay neler olucak cok umutsuzlandım ya bakalım hayırlısıHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @MiLissy 3 Mart @minezmn41 4 Mart EbrarZehram 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart @Hello Kity 8 Mart Eflatun1Kelebek 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart @Genckading 13 Mart Merco7555 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @dua6441 16 Mart
Günaydınlar canımGünaydın canlar
Gelme cnm, istemiyoz seni buradaGeliyorum kızlar az kaldıruhen burdayım ama fiziksel olarak atanamıyorum
Tatlım üzgünüm ama en fazla 2 gün sonra burada olacağımGelme cnm, istemiyoz seni buradaSubat sayfasindan yazisisriz. Yeterki cift cizgiyi goster bize
Gormeden umit etmeye devam ediyoruzTatlım üzgünüm ama en fazla 2 gün sonra burada olacağımayağımın biri orada, biri burada