Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba nasil katiliriz acaba

ne yazmıştın canım gerilerde mi kaldı ben göremedim
FSH:5.13
LH:3.87
Estradiol(E2):145 bu değerler normalmi doktor normal dedi ama aklıma takıldı polikistik över durumu varmı bende kistim var ama doktor adetle atilan basit kist dedi genelde her ay olur adette çokta ağrım olur ama her ay adet olurum çok düzensizliğim yok

bence normal canım e2 değerie çok takılma çok değişkenlik gösteriyor o . basit kistse doğum kontrol hapı kullanmadan atılıyor bende de olmuştu reglinle atılacak demişti benimde çok agrım olur reglinin ilk günü resmen korkarım

Aynen banada korkma basit kist dedi adetle atılır ama her ay oluyo o basit kist

Benim adetin 3.gun baktırdım prolaktin 28 çıktı doktor normal dedi her ay değişim olur dedi çok değil dedi suan

Benim adetin 3.gun baktırdım prolaktin 28 çıktı doktor normal dedi her ay değişim olur dedi çok değil dedi suan
Benim 29 ken ilaç vermişti yumurtlamayı etkiliyormuş canım bugün yarim kullandım yine yarısını da iki gün sonra alacağım riske atmayayım dedim

Benim 29 ken ilaç vermişti yumurtlamayı etkiliyormuş canım bugün yarim kullandım yine yarısını da iki gün sonra alacağım riske atmayayım dedim
Doktor yazmadan alabiliyosun gerçi benim prolaktin yükseleni goyuslerimden anliyorum baya agriyo hormon testlerini 2 ay önce yaptırmıştım şuan ne durumda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…