- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
İlk defa duyuyorum böyle birşeyiEvet ama sabahları daha çok tutma ihtimali varmış die duymuştum nekadar doğruluk payı var bilmiyorum
Bilen kızlar bi yorum yapsanızzzİlk defa duyuyorum böyle birşeyi
valla sabah da denedik akşamda vardiya ya göre hepsini denedik henüz sonuç yok bence böyle bi durum olmaz gibi ama erkekler sabah saatinde daha fazla ereksiyon oluyorlar diyorlar bak o doğru olabilirBilen kızlar bi yorum yapsanızzz
Ekliyim tabi ki ama değerin yükseliyor sanki hemilelşk olabilir adet olmadıysanPapatyamelo beni de ekler misiniz bat 13 mart. Daha regl olmadım ancak başka bi nedenden kan testi yaptırdım beta hcg 1,55 çıktı.
5 üzeri olması gerekiyor bildiğim kadarıylaEkliyim tabi ki ama değerin yükseliyor sanki hemilelşk olabilir adet olmadıysan
Merhaba nasil katiliriz acabaHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @MiLissy 3 Mart minezmn41 4 Mart EbrarZehram 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart @Hello Kity 8 Mart @Eflatun1Kelebek 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart @menengec 11 Mart O oslem_ 12 Mart O ozlemem 13 Mart @Genckading 13 Mart @Merco7555 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @dua6441 16 Mart
Evet mantıklı bencedevalla sabah da denedik akşamda vardiya ya göre hepsini denedik henüz sonuç yok bence böyle bi durum olmaz gibi ama erkekler sabah saatinde daha fazla ereksiyon oluyorlar diyorlar bak o doğru olabilir
Yani pozitifleşme var sendede geç döllenme olabilir bekle bakalım5 üzeri olması gerekiyor bildiğim kadarıyla
Merhaba nasil katiliriz acaba
Aile hekimleri de pek cok tahlili yapiyor. Tahlil yaptiracaksan sadece.Şuan öyle bi imkanın yok amamecburi beklicez artık
FSH:5.13ne yazmıştın canım gerilerde mi kaldı ben göremedim
bence normal canım e2 değerie çok takılma çok değişkenlik gösteriyor o . basit kistse doğum kontrol hapı kullanmadan atılıyor bende de olmuştu reglinle atılacak demişti benimde çok agrım olur reglinin ilk günü resmen korkarımFSH:5.13
LH:3.87
Estradiol(E2):145 bu değerler normalmi doktor normal dedi ama aklıma takıldı polikistik över durumu varmı bende kistim var ama doktor adetle atilan basit kist dedi genelde her ay olur adette çokta ağrım olur ama her ay adet olurum çok düzensizliğim yok
Aynen banada korkma basit kist dedi adetle atılır ama her ay oluyo o basit kistbence normal canım e2 değerie çok takılma çok değişkenlik gösteriyor o . basit kistse doğum kontrol hapı kullanmadan atılıyor bende de olmuştu reglinle atılacak demişti benimde çok agrım olur reglinin ilk günü resmen korkarım
Sabh daha iyi diye biliyorumKızlar sabah olan ilişki mi daha iyi yoksa akşam mı
Benim adetin 3.gun baktırdım prolaktin 28 çıktı doktor normal dedi her ay değişim olur dedi çok değil dedi suanKızlar merhaba adetin 3. Günü kan vermiştim bilenler bi bakabilir mi hormon değerlerime prolaktin yükselmiş yine dostinex kullanayim diyorum yarim tablet 2 kez mi alayim yoksa birer tablet iki kez mi kararsız kaldım daha önce 29lardaydi 2 tam tablet içmiştim nasıl yapayım tecrübeli olan var mi
Benim 29 ken ilaç vermişti yumurtlamayı etkiliyormuş canım bugün yarim kullandım yine yarısını da iki gün sonra alacağım riske atmayayım dedimBenim adetin 3.gun baktırdım prolaktin 28 çıktı doktor normal dedi her ay değişim olur dedi çok değil dedi suan
Doktor yazmadan alabiliyosun gerçi benim prolaktin yükseleni goyuslerimden anliyorum baya agriyo hormon testlerini 2 ay önce yaptırmıştım şuan ne durumda bilmiyorumBenim 29 ken ilaç vermişti yumurtlamayı etkiliyormuş canım bugün yarim kullandım yine yarısını da iki gün sonra alacağım riske atmayayım dedim