Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba adetin 3. Günü kan vermiştim bilenler bi bakabilir mi hormon değerlerime prolaktin yükselmiş yine dostinex kullanayim diyorum yarim tablet 2 kez mi alayim yoksa birer tablet iki kez mi kararsız kaldım daha önce 29lardaydi 2 tam tablet içmiştim nasıl yapayım tecrübeli olan var mi

Eklentiler

• Screenshot_20220210-140253_1.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 53
kan versen aslında kafandaki sorulara da çözüm olur canım acaba mı demezsin
Acil bakmıyor bir defa gitmiştim kan dahi almıyor bunun için polikınliğemgitmen gerekiyor dşyo,polikınlikte randevusuz gitmek ölüm,randevuya bakıyorum yok amca 1 hafta sonraya gidebilirim

Acil bakmıyor bir defa gitmiştim kan dahi almıyor bunun için polikınliğemgitmen gerekiyor dşyo,polikınlikte randevusuz gitmek ölüm,randevuya bakıyorum yok amca 1 hafta sonraya gidebilirim
özel de hemen testi yapıyorlar ama fiyat konusunda uygun mu bilemem için rahat etsin diye dedim bi dönem reglim benimde çok zor geçmişti kusuyordum hep doktor baktı bir şey yok gaz birikmiş miden de demişti acaba seninde mi öyle oldu biliyorsun ayaklarımızı üşütsek o ay berbat bir regli geçiriyoruz

O kadarda dikkat ediyorum bilemiyorum ki

Ben de çok etkileniyorum ama hemen dikkatimi başka şeylere vermeye çalışıyorum, kendimizi üzerek sadece yine kendimize zarar veririz.
Tatlım sen git bi özele falan kan ver bence
Şuan öyle bi imkanın yok ama mecburi beklicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…