- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
ne yazmıştın canım gerilerde mi kaldı ben göremedimBana kimse cevap vermedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yazmıştın canım gerilerde mi kaldı ben göremedimBana kimse cevap vermedi
İlaç kullanmadım ama testler psikolojimi bozuyorTekrar bi test mi yapsan kuzum? Ya gebelik ya da ilaç falan kullandıysan o düzenini bozmuş olabilir
Yok kız bozsa benimkini bozardı, gerçi normalmi ki bilemedimİlaç kullanmadım ama testler psikolojimi bozuyor
Beni hemen etkiliyor negatif görmekYok kız bozsa benimkini bozardı, gerçi normalmi ki bilemedim
Ama dünden beride baş dönmesi mide bulantısı kusma var bilemedim bende ne yapacağımıYok kız bozsa benimkini bozardı, gerçi normalmi ki bilemedim
Evet kullanıyorum geçen ay 17. Günde yakalamıştım bakalım busefer nasıl olacakBenim pazar bitecek az kaldı diyelim ovulayon kullanıyormusın
kan versen aslında kafandaki sorulara da çözüm olur canım acaba mı demezsinAma dünden beride baş dönmesi mide bulantısı kusma var bilemedim bende ne yapacağımı
Benimde öyle oldu bu ay canım ama tekrardan gelmeye başlamıştı ama şuan bittiKızlar normalde 10-11inde adet olmam gerekirken 7sinde olmuştum ve bugün kesilmiş kanama,normal adet günüm 7 gün
Acil bakmıyor bir defa gitmiştim kan dahi almıyor bunun için polikınliğemgitmen gerekiyor dşyo,polikınlikte randevusuz gitmek ölüm,randevuya bakıyorum yok amca 1 hafta sonraya gidebilirimkan versen aslında kafandaki sorulara da çözüm olur canım acaba mı demezsin
Bakalım bende durum ne olucakBenimde öyle oldu bu ay canım ama tekrardan gelmeye başlamıştı ama şuan bitti
özel de hemen testi yapıyorlar ama fiyat konusunda uygun mu bilemem için rahat etsin diye dedim bi dönem reglim benimde çok zor geçmişti kusuyordum hep doktor baktı bir şey yok gaz birikmiş miden de demişti acaba seninde mi öyle oldu biliyorsun ayaklarımızı üşütsek o ay berbat bir regli geçiriyoruzAcil bakmıyor bir defa gitmiştim kan dahi almıyor bunun için polikınliğemgitmen gerekiyor dşyo,polikınlikte randevusuz gitmek ölüm,randevuya bakıyorum yok amca 1 hafta sonraya gidebilirim
O kadarda dikkat ediyorum bilemiyorum kiözel de hemen testi yapıyorlar ama fiyat konusunda uygun mu bilemem için rahat etsin diye dedim bi dönem reglim benimde çok zor geçmişti kusuyordum hep doktor baktı bir şey yok gaz birikmiş miden de demişti acaba seninde mi öyle oldu biliyorsun ayaklarımızı üşütsek o ay berbat bir regli geçiriyoruz
aynen öyle oluyo canım :) bekleyek bakalımEvet takip ediyorsun ovulasyonla östladımı çsylamadımı niye pik olmadı vs stresi sonra tuttumu tutmasını stresi,en sonunda bendemi sorun var stresi
Beni hemen etkiliyor negatif görmek
Ben de çok etkileniyorum ama hemen dikkatimi başka şeylere vermeye çalışıyorum, kendimizi üzerek sadece yine kendimize zarar veririz.Ama dünden beride baş dönmesi mide bulantısı kusma var bilemedim bende ne yapacağımı
Şuan öyle bi imkanın yok ama mecburi beklicez artıkBen de çok etkileniyorum ama hemen dikkatimi başka şeylere vermeye çalışıyorum, kendimizi üzerek sadece yine kendimize zarar veririz.
Tatlım sen git bi özele falan kan ver bence
Bence akşam,hem yatıyorsun kalkma derdin olmaz akmaz falanKızlar sabah olan ilişki mi daha iyi yoksa akşam mı
Ahahahahhaha ben deGeliyorum kızlar az kaldı ruhen burdayım ama fiziksel olarak atanamıyorum
Evet ama sabahları daha çok tutma ihtimali varmış die duymuştum nekadar doğruluk payı var bilmiyorumBence akşam,hem yatıyorsun kalkma derdin olmaz akmaz falan