-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Boşa ümit etmek daha çok üzüyor beni ya hiç gerek yok aksiyona, hunileri çıkarmadan Marttan devam işteGormeden umit etmeye devam ediyoruzGorursek hunileri takip, hep beraber dans Kirdik iyice, ocak, subat, mart derken 2022de devr-i alem yapmayiz insallah
Acele etme ya bakalım Şubat ayının tadını çıkarGeliyorum kızlar az kaldıruhen burdayım ama fiziksel olarak atanamıyorum
Günaydın canım sağlık olsun hemen ekkliyorum umarım bu ay hayırlı haberler alırızGunaydin herkese. Benim de olan ufacik umidim gitti. Bugun tam anlamiyla regl yasiyorum. Bat ne olacak bilmiyorum ama 30 gunden alayim. 12 mart diyeyim.
Hiç tadı tuzu kalmadı valla kuzumAcele etme ya bakalım Şubat ayının tadını çıkar
Günaydın belki geç dölllenmedir bakalım hayırlısı bekliyoruzGünaydın herkeseebenimde bat 11 şubat henüz gelen giden yok test negatif sessizce köşemde adet olmayı bekliyorum olur olmaz yeni bat tarihimle burdaki yerimi alacağım
Randevu bulamadım kaldı öyle artık 1 hafta sonra falan giderim sanırımTabii canimm hormona falan adetliyken bakılıyor zaten . Ben muayenelerinin özellikle adetliyken giderim
GünaydınnGünaydın canlar
GünaydınnnGunaydinnnn
GünaydınnnGünaydın kızlaar herkese
Umutsuzlanma canım hayırlısı olsun bende bu ay ufak bi depresyon yaşadım ama devam bakalım, hemen ekliyoruminsallah :) bat 11 mart canım yaz bakalım bu ay neler olucak cok umutsuzlandım ya bakalım hayırlısı
Hadi bakalım o zaman aramıza bekliyoruz senideHiç tadı tuzu kalmadı valla kuzum
Benim pazar bitecek az kaldı diyelimBenimle birlikte adeti bitmiş olupta yumurtlamayı bekleyenler varmı
İnşallah bu ay olur hepimizin yaGormeden umit etmeye devam ediyoruzGorursek hunileri takip, hep beraber dans Kirdik iyice, ocak, subat, mart derken 2022de devr-i alem yapmayiz insallah
yok canım umut Allah'tan hiç bitmiyo o yuzden :) vardır Rabbimizin bi bildiği sabretmeyi ögreniyoruzdur :)Umutsuzlanma canım hayırlısı olsun bende bu ay ufak bi depresyon yaşadım ama devam bakalım, hemen ekliyorum
Randevu bulamadım kaldı öyle artık 1 hafta sonra falan giderim sanırım
Ben hiçbirini denemedim öylede devam bakalımee kızlar bu ayki maceralarınızda ne denemek var :) ben sogan kuru denedim ovulasyon testi denedim bu ay hiç bişey yapmıycam :) simdilik oyle karar aldım akısına bırakcam
1 defa adetsizken gitmiştim doktor o zaman hormon tahlili istemişti yani bilemiyorum ki doktordan doktora değişiyormu acabaHormona bakılmaz ama canım muayene olursun rahimin falan görülür en azından
Bilemiyorum canım bana hoca adetin ikimci günü demişti. Ona göre gitmisim1 defa adetsizken gitmiştim doktor o zaman hormon tahlili istemişti yani bilemiyorum ki doktordan doktora değişiyormu acaba
ya zaten yapmak ınsanı daha cok strese sokuyorBen hiçbirini denemedim öylede devam bakalım