Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin herkese. Benim de olan ufacik umidim gitti. Bugun tam anlamiyla regl yasiyorum. Bat ne olacak bilmiyorum ama 30 gunden alayim. 12 mart diyeyim.
Günaydın canım sağlık olsun hemen ekkliyorum umarım bu ay hayırlı haberler alırız

Günaydın herkesee benimde bat 11 şubat henüz gelen giden yok test negatif sessizce köşemde adet olmayı bekliyorum olur olmaz yeni bat tarihimle burdaki yerimi alacağım
Günaydın belki geç dölllenmedir bakalım hayırlısı bekliyoruz

insallah :) bat 11 mart canım yaz bakalım bu ay neler olucak cok umutsuzlandım ya bakalım hayırlısı
Umutsuzlanma canım hayırlısı olsun bende bu ay ufak bi depresyon yaşadım ama devam bakalım, hemen ekliyorum

ee kızlar bu ayki maceralarınızda ne denemek var :) ben sogan kuru denedim ovulasyon testi denedim bu ay hiç bişey yapmıycam :) simdilik oyle karar aldım akısına bırakcam

ee kızlar bu ayki maceralarınızda ne denemek var :) ben sogan kuru denedim ovulasyon testi denedim bu ay hiç bişey yapmıycam :) simdilik oyle karar aldım akısına bırakcam
Ben hiçbirini denemedim öylede devam bakalım

Hormona bakılmaz ama canım muayene olursun rahimin falan görülür en azından
1 defa adetsizken gitmiştim doktor o zaman hormon tahlili istemişti yani bilemiyorum ki doktordan doktora değişiyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…