- 2 Ocak 2022
- 2.916
- 4.307
- Konu Sahibi Papatyamelo
Evet sonradan pişman olmamak için biraz daha beklemek mantıklıEvet bende öyle düşünüyorum tek kötü olan esim tedavi görüyor onu kötü etkilemesin 1 ay daha beklenir. Tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sonradan pişman olmamak için biraz daha beklemek mantıklıEvet bende öyle düşünüyorum tek kötü olan esim tedavi görüyor onu kötü etkilemesin 1 ay daha beklenir. Tesekkur ederim
İnnns Şubat'ta dururuz canimmmAy ay geziyoruz bakalım nerede duracağız
Herkesss ben gibiymmmisss. Ben biraz sesli takip ediyorum galubbbaBende henuz olmadım ama esimde bende koronayız yumurtlama gunum bikac gun icinde kesin marta transfer olcam o yuzden burayı da takip ediyorum sessiz sedasız..
Kizzzz Amine beni ifşa ettin kendimi yakalanmış gibi hissettimEvet sonradan pişman olmamak için biraz daha beklemek mantıklı
Evet maalesef aynen öyleEvet sonradan pişman olmamak için biraz daha beklemek mantıklı
Olsun canım en iyi seninki sesli sesliHerkesss ben gibiymmmisss. Ben biraz sesli takip ediyorum galubbba
Geçmiş olsun Canım sağlık olsunda Mart'ta olsun hayırlısıylaBende henuz olmadım ama esimde bende koronayız yumurtlama gunum bikac gun icinde kesin marta transfer olcam o yuzden burayı da takip ediyorum sessiz sedasız..
Benncede canimmEvet maalesef aynen öyle
Olsun canım en iyi seninki sesli sesli
Ahahahaha kıyamammmKizzzz Amine beni ifşa ettin kendimi yakalanmış gibi hissettim
Kiydinn. birazdan atacaklar gruptan beniAhahahaha kıyamammm
Sagol canıım aynen öyleGeçmiş olsun Canım sağlık olsunda Mart'ta olsun hayırlısıyla
Hahah engelliyorlarmış biziKiydinn. birazdan atacaklar gruptan beni
Kizzz engellenirsek kendimiz topik acarizzzHahah engelliyorlarmış bizi
Ay ay gezenler topigiiiHahah engelliyorlarmış bizi
Moralim yerine geldi sayendeAy ay gezenler topigiii
Ne engellemesi olurmu öyle şey birlikte olalım diye topik açıyoruz ya zatenHahah engelliyorlarmış bizi
Ay ay gezenler topigiii
Kız siz bi tane de sohbet topiği acın adı da gebelik motivasyon olsun müthiş olur stres atmalıkMoralim yerine geldi sayende
Biliyorum canım iyiki açmışsınNe engellemesi olurmu öyle şey birlikte olalım diye topik açıyoruz ya zaten
Süpersinnnn çok iyi fikir sen açKız siz bi tane de sohbet topiği acın adı da gebelik motivasyon olsun müthiş olur stres atmalık