Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha şubattan elenmedim ama şimdiden ekleyin bu ay taşınma işinden pek değerlendiremedim bu ay klomen+iğne vurulacak inşallah Mart'ta müjdeyi alırım batı bekliyorum bat 17 Mart gözüküyor bol müjdeli bir ay olsun hepimiz için 😍

Daha şubattan elenmedim ama şimdiden ekleyin bu ay taşınma işinden pek değerlendiremedim bu ay klomen+iğne vurulacak inşallah Mart'ta müjdeyi alırım batı bekliyorum bat 17 Mart gözüküyor bol müjdeli bir ay olsun hepimiz için 😍
Ekliyorum hemen amin inşallah 😊

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@MiLissy3 Mart
minezmn41 minezmn41 4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
sevdaluk1911 sevdaluk1911 6 Mart
@A R Y A7 Mart
Ruyaperisi Ruyaperisi 7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@HEYECANLIYIM9 Mart
@bshk199310 Mart
@Genckading13 Mart
@ZumraNil14 Mart
@dua644116 Mart
@Marco755517 Mart

Bende 4 Şubat'ta hasta oldum.2. gunu doktora gittim bakalım Letrol diye bı ilaç verdi 5 gün kullanicam ve omepaq10 diye bı takviye edici bı vitamin yazdı adetin 14. Gunu gidicem yumurtalarını bakicak ona göre çatlatma iğnesi yapicak heralde ayriyeten evde çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum hergun ceviz fındık incir ek gıdalar yiyorum bakalım 2 senedir uğraşıyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın buradaki herkese ve istegen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Canım yumurtlamasan bile regl olursun. Her ay yumurtlama olmayabilir. Horon testiylede bilgi alabilirsin ama. Ünv hastaneleri bakıyor hsg falan yapılıp niye amhye bakiadi canım ben iki hocaya gittim ilk yaptiklari amh oldu
Kuzum özel klinige gitmiştim diğer hormonlarda sıkıntı olmayınca bakmadılar sanırım belki de çektikleri özel hastanede yoktu bakılmiyordu bilmiyorum

Ben bugün bi ağlama krizine girdim 🤦🏼‍♀️ zor çıktım 🙄 birden hastalık gelince erkenden beklenmedik durumda alt üst etti beni @Hello Kity Maviesil23 Maviesil23 @Eflatun1Kelebek 🤦🏼‍♀️
Kuzumm topiğin hayırlı olsun😍 2 gündür bi aksilikten dolayı giremedim buralara çok geri kaldımm🙈 üzme sakın kendini umarım üzüntün geçmiştir ve marta gümbür gümbür hazırlanmak için planlar yapıyosundur🥰 topiğin şans getirsin hepimize❤️ Ben henüz adet olmadım inşaAllah da olmam ama olursam hemencecik burda olucam🌼

Bende 4 Şubat'ta hasta oldum.2. gunu doktora gittim bakalım Letrol diye bı ilaç verdi 5 gün kullanicam ve omepaq10 diye bı takviye edici bı vitamin yazdı adetin 14. Gunu gidicem yumurtalarını bakicak ona göre çatlatma iğnesi yapicak heralde ayriyeten evde çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum hergun ceviz fındık incir ek gıdalar yiyorum bakalım 2 senedir uğraşıyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın buradaki herkese ve istegen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Amin inşallah bu ay hayırlı haberler bekliyoruz bakalım 😊

Kuzumm topiğin hayırlı olsun😍 2 gündür bi aksilikten dolayı giremedim buralara çok geri kaldımm🙈 üzme sakın kendini umarım üzüntün geçmiştir ve marta gümbür gümbür hazırlanmak için planlar yapıyosundur🥰 topiğin şans getirsin hepimize❤️ Ben henüz adet olmadım inşaAllah da olmam ama olursam hemencecik burda olucam🌼
Bugün acayip baş dönmem ve mide bulantım var nedenini anlayamadım 🤦🏼‍♀️üzüntüm biraz olsun geçti şükür artık önümüzdeki zamanlara bakıcaz,yaa inşallsh senden hayırlı haberler alırızz hadi bakalımmm 🥰

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@MiLissy3 Mart
minezmn41 minezmn41 4 Mart
EbrarZehram EbrarZehram 4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
sevdaluk1911 sevdaluk1911 6 Mart
@A R Y A7 Mart
Ruyaperisi Ruyaperisi 7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
Mucize1357 Mucize1357 8 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@HEYECANLIYIM9 Mart
@bshk199310 Mart
@Genckading13 Mart
@ZumraNil14 Mart
@dua644116 Mart
Merco7555 Merco7555 17 Mart
Konuya yazar yazmaz reglim geldi :KK70: 10 Mart olarak beni de yazmanızı rica edeceğim :KK70: Haydi inşallah

Bugün acayip baş dönmem ve mide bulantım var nedenini anlayamadım 🤦🏼‍♀️üzüntüm biraz olsun geçti şükür artık önümüzdeki zamanlara bakıcaz,yaa inşallsh senden hayırlı haberler alırızz hadi bakalımmm 🥰
Aminn kuzum inşaAllah🤲🏻 Telaş yapman için söylemiyorum ama bende 1 ay önce 22.günümde erkenden adet olmuştum çok ağrılı sancılı geçti sürekli ağlıyodum geceleri, ağrı kesici bile fayda etmiyodu en son mide bulantısı baş dönmeside eşlik edince dayanamadım doktora gittim 2 tane folikul kistim olduğunu öğrendim meğersem yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş daha sonra doğum kontrol ilacı kullandım en son adetimde de çok şükür attım kisti. Eğer bu şekilde belirtilerin devam ederse bi kontrole git istersen kuzum

kuzu senin problem neydi ben kaçırdım galiba kimyasal mı geçirmiştin ?

X