Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pcos var normalde 9 u gözüküyor ama bu ay da geç geldi ondan 10 u dedim :KK70: Bir de rahim yarası vardı onu dondurttum 3. ay olcak bu ay 3 aya iyileşir demişlerdi hadi inşallah :KK200:
Hadi bakalım inşallah benimde bu ay erken geldi normalde 11 şubattı,7sinde oldum 🤦🏼‍♀️

Aminn kuzum inşaAllah🤲🏻 Telaş yapman için söylemiyorum ama bende 1 ay önce 22.günümde erkenden adet olmuştum çok ağrılı sancılı geçti sürekli ağlıyodum geceleri, ağrı kesici bile fayda etmiyodu en son mide bulantısı baş dönmeside eşlik edince dayanamadım doktora gittim 2 tane folikul kistim olduğunu öğrendim meğersem yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş daha sonra doğum kontrol ilacı kullandım en son adetimde de çok şükür attım kisti. Eğer bu şekilde belirtilerin devam ederse bi kontrole git istersen kuzum
Benimde gece çok ağrım vardı inşallah kist falan olmamıştır ya :KK43:

Benimde gece çok ağrım vardı inşallah kist falan olmamıştır ya :KK43:
İnşaAllah canım sen yine de kötü düşünme ama devam ederse eğer kontrol ettirmen de fayda var bence bu işler aksatmaya gelmez❤️ Ben doktora gittiğimde doktorum neden diğer ay gelmedin dedi kistim meğer aşılamadan sonra oluşmuş ama ben aşılama tutmayınca kontrole gitmemiştim bir ay boyunca da iyice büyümüş o kadar ağrı yapmış 3,5 cm olmuştu. Bugun yarında devam ederse ağrıların sakın aksatma kuzum❤

Ankaradayım bende 19 mayıs hastanesini hiç duymadım canım ya. Çok ilgili mi Naciye hanım. Sen gittin mi memnun musun? Bu ayda olmazsa diğer ay gitsem mi acaba
Dikmen de 19 Mayıs hastanesi Naciye hanım gerçekten ilgili dikmende oturduğumuz için d zamanlar çevremden çok kişinin memnun kaldığını duydum hastane dışarıdaki özellere göre daha uygun tabi özel sigortanız varsa daha iyi olur bence deneyin derim en azından bir abla gibi oturup derdinizi dinliyor ve gerekeni yapıyor ben bekarken bana söylemişti biran önce çocuk düşün babasını bul diye 🙈

Bende henuz olmadım ama esimde bende koronayız yumurtlama gunum bikac gun icinde kesin marta transfer olcam o yuzden burayı da takip ediyorum sessiz sedasız..

X