- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
- Konu Sahibi Papatyamelo
Kızlar benimde adetim dün bitti şimdi sıra ovülasyonla yumurtlama takibinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallah bu ay güzel haberler alırız inşallah çalışmalar başlasın :)Kızlar benimde adetim dün bitti şimdi sıra ovülasyonla yumurtlama takibinde
Merhaba hoşgeldin aramıza bat günümüz aynı umarım hayırlı haberler alırız Ve veririz bu ayMerhabalar Şubat'tan bekledik olmadı bakalım inşallah mart ayında nasip olur Bat: 9 Mart :)
Oldunmu reglPapatyamelo guzum listeye ekler misin .Bat 8 Mart gösteriyo
Malesef canım bu sabah geldi. Ağrım var zaten.Martta olur inşOldunmu regl
En iyisi bende kullanmadım hiç ovulasyon,zaten bat tarifini bekle falan derken stres olunuyorİki üç ay kullanmıştım ovulasyonu bıraktım kuzum strese sokuyor ya esim de istemiyor zaten gıcık oluyor reglim duzenli olduğundan zaten çok oynama olmuyordu bende
İnşALLAH canım bu ay hayırlı haberler vermek nasip olur umarım hepimizeMalesef canım bu sabah geldi. Ağrım var zaten.Martta olur inş
Bakmaz canım sağlık ocagiii. Şehir hastanesinie git istersen ozellerde pahalı oluyo bı amhye 450-500diyolarAynen canim bakmiyorlarmis amhye onu bırak dvit bile bakamıyorlarmış ilginç
klasik hormonlara bakacaklar bakalım sonuç ne zaman çıkar geç çıkıyor çok
Elimde kalan ovü testleri var bu ay onları deniycem MFK yöntemi ile birlikte bakalım sonuç ne olcaak.Çift takip yapayımİnşALLAH canım bu ay hayırlı haberler vermek nasip olur umarım hepimize
Bende adetim bitsin 1 hafta falan geçsin sanırım hastaneye giderim,bu ay çok ağrılı geçti ve dün sanki parça düştü ya kist oluştu onu attı vücut yada kimyasalmıdiye düşünmeye başladım bide çok erken geldi hastalıkElimde kalan ovü testleri var bu ay onları deniycem MFK yöntemi ile birlikte bakalım sonuç ne olcaak.Çift takip yapayım
Ever hayırlısıyla hepimiz güzel haberler veririz inşallahhadi inşallah bu ay güzel haberler alırız inşallah çalışmalar başlasın :)
Ah bi de sıra bulabiksek üni hastanelerinde bakiliyordur heralde dimi bi o kaldı benim yatırmadım hsg spermiyogram her şey güzel sanırım yumurtam oluyor ama gelişmiyor kaliteli değil heralde benim amh dusukse regl düzensizliği oluyor mu acaba benim düzenim de hic şaşmaz çok şükür ama mesela yumurtlamamis olsam regl olmam heralde dimi hic anlamıyorum su konuyuBakmaz canım sağlık ocagiii. Şehir hastanesinie git istersen ozellerde pahalı oluyo bı amhye 450-500diyolar
git canım iyi olurBende adetim bitsin 1 hafta falan geçsin sanırım hastaneye giderim,bu ay çok ağrılı geçti ve dün sanki parça düştü ya kist oluştu onu attı vücut yada kimyasalmıdiye düşünmeye başladım bide çok erken geldi hastalık
Canım yumurtlamasan bile regl olursun. Her ay yumurtlama olmayabilir. Horon testiylede bilgi alabilirsin ama. Ünv hastaneleri bakıyor hsg falan yapılıp niye amhye bakiadi canım ben iki hocaya gittim ilk yaptiklari amh olduAh bi de sıra bulabiksek üni hastanelerinde bakiliyordur heralde dimi bi o kaldı benim yatırmadım hsg spermiyogram her şey güzel sanırım yumurtam oluyor ama gelişmiyor kaliteli değil heralde benim amh dusukse regl düzensizliği oluyor mu acaba benim düzenim de hic şaşmaz çok şükür ama mesela yumurtlamamis olsam regl olmam heralde dimi hic anlamıyorum su konuyu
Ben kimyasal gebelik geciriyorum su an. Sonlanmasini bekliyorum. Elimin altinda dursun diye aldim. Ne zaman olcak ne zaman bitecek bilmiyorum ki. Bu biraz daha fazla kanama ama regl gibi degil hala 3 gun oldu baslayali.Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan .Bat geçti mi senin ?
Cok iyi. Benim 0.13 tu.benim 1.51 amh 2 nin altı düşük oluyor herhalde
Off ya kadın olmak ne zor. her ay başka şeyle uğraşBen kimyasal gebelik geciriyorum su an. Sonlanmasini bekliyorum. Elimin altinda dursun diye aldim. Ne zaman olcak ne zaman bitecek bilmiyorum ki. Bu biraz daha fazla kanama ama regl gibi degil hala 3 gun oldu baslayali.
Bende aynı durumdayim.doktor bu ay dinlen gelecek ay tüp bebeğe başlıyoruz dedi hayırlısı bakalım
Malesef öyle ALLAH yardımcımız olsunOff ya kadın olmak ne zor. her ay başka şeyle uğraş
Ankara da çok iyi bildiğim bir doktor var ben malaasef şehir değiştirdim burda da doktor yok özeldeki para için tüp bebeğe yönlendirdi devlete de doğru dürüst çalıştığım için gidemiyorum geçen gittiğimde yazmış malaasef özel sağlık sigortasından yararlanamıcam artık mfk yöntemini denemeye karar verdik eşimle eşim o ürünleri kullanacak bende çakşır kökü suyu içicem bir kaç ay inşallah kendiliğinden gebe kalırım Allah'ım yardım etsin herkeseHenüz dün başladım adetin 5. Günü başla demişti bana. haftaya kontrole gel dedi sanırım yumurta büyümüş mü diye bakıcak. Yumurta takibi yapar diye umuyorum. Benim de doktorum o kadar ilgisiz ki özel hastanede ama burada sadece 2 özel hastane var ve inanılmaz dolular hormon testini bile gerek yok demişti ama dedim ben daha önce çocuk sahibi olmayı denedim prolaktin yüksek pco var pandemi olunca erteledik vs. İkinci gidişim de zor ikna ettim Sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Ankara’da falan iyi ve ilgili bi doktora gitmek istiyorum.
Kadın infertilitesi yazdığı için mi sigorta olamadınız gerçekten çok can sıkıcı bence şikayet edin