- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- Konu Sahibi Papatyamelo
Bu gidişle dediğin gibi cinsiyetle gelicem durun durun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gidişle dediğin gibi cinsiyetle gelicem durun durun
Öyle yapıcam cnm hmn randevu vericem beklemeyeceğimBir ara Türkiye gidince uğrarsin.. bide gitmisken bütün tahlilleirni yaptır vallaha napalim en azından senede bir
İki üç ay kullanmıştım ovulasyonu bıraktım kuzum strese sokuyor ya esim de istemiyor zaten gıcık oluyor reglim duzenli olduğundan zaten çok oynama olmuyordu bendeSen söylenenlere aldırma,önemli olan çocuk yapmak değil o doğurduğun çocuğa hayırlı anne baba olmak,ve emin ol o size baskı yapan şahsiyetler öyle bireyler değillerdir ki baskı bunu gösteriyor,hiç kafana takma bu ay bebişin siiznle olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız umarım,ovulasyon testiyle takip ediyormusun yumurtalama çatlamayı vs falan
Yaaaa inşallah canım bu ay olsun bari. Vallahi strese giriyorum.H Hello Kity tatlım seninle BATlar aynıymış Mart ayı uğurlu gelsin inşallah hepimize
İnşallah Canım ❣Yaaaa inşallah canım bu ay olsun bari. Vallahi strese giriyorum.
Merhabalar Şubat'tan bekledik olmadı bakalım inşallah mart ayında nasip olur Bat: 9 Mart :)Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç Ginnys - @Dnbn 1 Mart Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @MiLissy 3 Mart @minezmn41 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart D dalonso 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart H Hello Kity 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @bshk1993 10 Mart @Genckading 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @dua6441 16 Mart
benim 1.51 amh 2 nin altı düşük oluyor herhaldeAmh düşüklüğü olan var mi aramizda
Hayırlısı olsun canım nekadardır çocuk istiyorsundoktor bu ay dinlen gelecek ay tüp bebeğe başlıyoruz dedi hayırlısı bakalım
canım 1.5 yıldır deniyoruz kendiliğinden olmayınca ekim ayında doktora gittik, testlerde bende amh 1.5 çıktı hsg çekildi bir sorun yok eşimin sonuçları da güzel. doktor kontrolünden sonra bir klomen + çatlatma iğnesi ve iki defa aşılama oldum üçüde tutmadı doktor vakit kaybetmeyelim tüp bebeğe geçelim dediHayırlısı olsun canım nekadardır çocuk istiyorsun
Bakmaz canım amh önemli bı değer. Ünv hastanesi şehir hastanesi yapıyor ise özellerBu arada kızlar amh sağlık ocağında bakılıyor mu acaba devlet hast bakmıyor ama onu da soyleyim diyorum bakabiliyorlarsa özel bi gün gerekli mi onun için yarin adetin 3. Günü fark eder mi acaba
30 adet test ve 2 adet gebeli testi 120 liraydı geçen hafta aldımMerhaba test fiyati nedir acaba
Aynen canim bakmiyorlarmis amhye onu bırak dvit bile bakamıyorlarmış ilginçBakmaz canım amh önemli bı değer. Ünv hastanesi şehir hastanesi yapıyor ise özeller
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim vardır herşeyde bi hayırcanım 1.5 yıldır deniyoruz kendiliğinden olmayınca ekim ayında doktora gittik, testlerde bende amh 1.5 çıktı hsg çekildi bir sorun yok eşimin sonuçları da güzel. doktor kontrolünden sonra bir klomen + çatlatma iğnesi ve iki defa aşılama oldum üçüde tutmadı doktor vakit kaybetmeyelim tüp bebeğe geçelim
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan .Bat geçti mi senin ?Ovulasyon testlerim geldi :)) dun ogleden sonra siparis vermistim. Ne cabuk geldi :) buldugum dogru hesapmis :)) her sey hazir da benim regl ortada yok hala dogru duzgun. Yarin kan tahlili yaptiracagim doktor istemisti.