Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen söylenenlere aldırma,önemli olan çocuk yapmak değil o doğurduğun çocuğa hayırlı anne baba olmak,ve emin ol o size baskı yapan şahsiyetler öyle bireyler değillerdir ki baskı bunu gösteriyor,hiç kafana takma bu ay bebişin siiznle olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız umarım,ovulasyon testiyle takip ediyormusun yumurtalama çatlamayı vs falan
İki üç ay kullanmıştım ovulasyonu bıraktım kuzum strese sokuyor ya esim de istemiyor zaten gıcık oluyor reglim duzenli olduğundan zaten çok oynama olmuyordu bende

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
Ginnys Ginnys -
@Dnbn1 Mart
Unabuna Unabuna 1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@MiLissy3 Mart
@minezmn414 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
D dalonso 6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
sevdaluk1911 sevdaluk1911 6 Mart
@A R Y A7 Mart
Ruyaperisi Ruyaperisi 7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
H Hello Kity 8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@bshk199310 Mart
@Genckading13 Mart
@ZumraNil14 Mart
@dua644116 Mart
Merhabalar Şubat'tan bekledik olmadı bakalım inşallah mart ayında nasip olur Bat: 9 Mart :)

Hayırlısı olsun canım nekadardır çocuk istiyorsun
canım 1.5 yıldır deniyoruz kendiliğinden olmayınca ekim ayında doktora gittik, testlerde bende amh 1.5 çıktı hsg çekildi bir sorun yok eşimin sonuçları da güzel. doktor kontrolünden sonra bir klomen + çatlatma iğnesi ve iki defa aşılama oldum üçüde tutmadı doktor vakit kaybetmeyelim tüp bebeğe geçelim dedi

Ovulasyon testlerim geldi :)) dun ogleden sonra siparis vermistim. Ne cabuk geldi :) buldugum dogru hesapmis :)) her sey hazir da benim regl ortada yok hala dogru duzgun. Yarin kan tahlili yaptiracagim doktor istemisti.

Bu arada kızlar amh sağlık ocağında bakılıyor mu acaba devlet hast bakmıyor ama onu da soyleyim diyorum bakabiliyorlarsa özel bi gün gerekli mi onun için yarin adetin 3. Günü fark eder mi acaba
Bakmaz canım amh önemli bı değer. Ünv hastanesi şehir hastanesi yapıyor ise özeller

canım 1.5 yıldır deniyoruz kendiliğinden olmayınca ekim ayında doktora gittik, testlerde bende amh 1.5 çıktı hsg çekildi bir sorun yok eşimin sonuçları da güzel. doktor kontrolünden sonra bir klomen + çatlatma iğnesi ve iki defa aşılama oldum üçüde tutmadı doktor vakit kaybetmeyelim tüp bebeğe geçelim
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim vardır herşeyde bi hayır

Ovulasyon testlerim geldi :)) dun ogleden sonra siparis vermistim. Ne cabuk geldi :) buldugum dogru hesapmis :)) her sey hazir da benim regl ortada yok hala dogru duzgun. Yarin kan tahlili yaptiracagim doktor istemisti.
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan .Bat geçti mi senin ?

X