Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide alın ben Şubat ayındaydım ama şubatı boş geçtim değerlendirmedim otomatik olarak marta yazılırım bat belli değil henüz Şubat reglisi olmadığım için ama sonradan yazdırırım
Tabiki de hoşgeldin aramıza ama daha regl olmamışsın bakalım belki hiç ummadığın anda bi haber gelir 😅

Tabiki de hoşgeldin aramıza ama daha regl olmamışsın bakalım belki hiç ummadığın anda bi haber gelir 😅
Olmayan işin ne haberi gelecek kız deli olma yapmadık diyorum 🤦🏼‍♀️ Ovulasyon bile takip etmedim bu ay ondan marta kaydım ama mesela bugün yarın değerlendirme olsa küçük bir ihtimal İle şubatta kalır yoksa tine Mart.Şubat yumurtlama falan bilmiyorum yani

Olmayan işin ne haberi gelecek kız deli olma yapmadık diyorum 🤦🏼‍♀️ Ovulasyon bile takip etmedim bu ay ondan marta kaydım ama mesela bugün yarın değerlendirme olsa küçük bir ihtimal İle şubatta kalır yoksa tine Mart.Şubat yumurtlama falan bilmiyorum yani
Seni başa yazdım bat belirsiz diye 😅

Yaniii.. Türkiye'de olsam 10 kere kan testi yaptirmsitim 50 kerede doktora gitmiştim 🤣🤣
Aman en iyisi ordaki sistem tabi ki acil bir durum olmadığı sürece 😅 hiç değilde adet günün geçiyo en azından kese falan oluşur durum netleşir 😅

Hah iyi olmuş kendimi çabuk bulurum her ay lisetelerde bu son olur umarım 🤣🤣 böyle bat belirsiz gizemli oldu boşver bütün aya uğurlu gelirim inşallah
Başa seni yazdım ki ilk senden hayırlı haberler alalım 😅😅

X