- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- Konu Sahibi Papatyamelo
Sen söylenenlere aldırma,önemli olan çocuk yapmak değil o doğurduğun çocuğa hayırlı anne baba olmak,ve emin ol o size baskı yapan şahsiyetler öyle bireyler değillerdir ki baskı bunu gösteriyor,hiç kafana takma bu ay bebişin siiznle olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız umarım,ovulasyon testiyle takip ediyormusun yumurtalama çatlamayı vs falanKuzum 1 buçuk yıl oldu ya geçen sene şubatta dış gebelik geçirdim mecbur 3 4 ay ara verdik, temmuzdan beridir de devam deniyoruz aralıksız ocakta kimyasal oldu kritik bir esikteyim vazgeçmek ve devam etmek arasında son bir ay sans verdim kendime bi şeyler denemek için takviye aktar vs olmazsa bırakacağım ne var ne yoksa çok şükür eşimle üzmüyoruz bu konuda birbirimizi çok istiyoruz yaşımız geçiyor ama yıpranıyoruz da boyle sebepsiz olmamasından sürekli bunları düşünüp yasamaktan 4 buçuk yıllık evliyiz ve çevre baskısı gereksiz şahsiyetler tepemin tasini attiriyor kısır muamelesi yapıyorlar ya insani eksik hissettiriyorlar ya deliriyorum yaramı deşip deşip duruyorlar ne yapacağımı bilemiyorum