- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Sen söylenenlere aldırma,önemli olan çocuk yapmak değil o doğurduğun çocuğa hayırlı anne baba olmak,ve emin ol o size baskı yapan şahsiyetler öyle bireyler değillerdir ki baskı bunu gösteriyor,hiç kafana takma bu ay bebişin siiznle olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız umarım,ovulasyon testiyle takip ediyormusun yumurtalama çatlamayı vs falanKuzum 1 buçuk yıl oldu ya geçen sene şubatta dış gebelik geçirdim mecbur 3 4 ay ara verdik, temmuzdan beridir de devam deniyoruz aralıksız ocakta kimyasal oldu kritik bir esikteyim vazgeçmek ve devam etmek arasında son bir ay sans verdim kendime bi şeyler denemek için takviye aktar vs olmazsa bırakacağım ne var ne yoksa çok şükür eşimle üzmüyoruz bu konuda birbirimizi çok istiyoruz yaşımız geçiyor ama yıpranıyoruz da boyle sebepsiz olmamasından sürekli bunları düşünüp yasamaktan 4 buçuk yıllık evliyiz ve çevre baskısı gereksiz şahsiyetler tepemin tasini attiriyor kısır muamelesi yapıyorlar ya insani eksik hissettiriyorlar ya deliriyorum yaramı deşip deşip duruyorlar ne yapacağımı bilemiyorum
Aynen bende beklenti sıfır bunu artık aşamıyorum ya bildiğin öğrenilmiş çaresizlik durumundayımAhahaha ben de böyle yazmaya gelmiştim neyse ümitsizlik yok daha kırmızı kart yemedik
13 martmı yazayım öyleyseBenim bat 13 Şubat ama kesin Mart ayına transfer olacağım takibe aldım
16 Mart yaz canım13 martmı yazayım öyleyse
İnshaAllah bu son olaaaa canım benimHello kızlar4 Mart benim bat Ocak Şubat geziyoruz valla yarın ben de doktora gidiyorum test için bakalım ne diyecek zat ı şahaneleri
Tamamdır canım yazıyorum16 Mart yaz canım
İnşallah kuzum da test bile yaptıramadım şansıma grev varmışİnshaAllah bu son olaaaa canım benim
İnshaAllah hakkında hayliri olur canım Rabbim gönlüne göre versin..İnşallah kuzum da test bile yaptıramadım şansıma grev varmışyarın tekrar gideceğim ama regl yoğunluğu çok azaldı sonuçlar doğru yönlendirir mi acaba diye düşünüyorum 3. Gün olmuş olacak
Bu arada sen naptın ya yazdıysan da ben takip edememiş olabilirim son durumun nedir
Yok daha bekliyorum ben. Bat 12 Şubat fakat vücudum sen regl olacaksın diyorDaha şubat ayında adet olmadınızmı
İnşaallah en beklemediğimiz anlarda sürpriz olur biz yoksa bekleye bekleye elde var sıfırAynen bende beklenti sıfır bunu artık aşamıyorum ya bildiğin öğrenilmiş çaresizlik durumundayım
Hadi inşallah senden de hayırlı haberler bekliyor olacağızİnshaAllah hakkında hayliri olur canım Rabbim gönlüne göre versin..
Ben doktora gideceğim canım İnshaAllah bakalım doktor ne dicek.. İnshaAllah hayırlısı
İnshaAllah canim Rabbim büyük .. bende ocaktan beri geziyorum ama adet olmadanHadi inşallah senden de hayırlı haberler bekliyor olacağız
İnşallah hayırlı haberlerini alırız o zaman daha olmadıysan şubatta umut varYok daha bekliyorum ben. Bat 12 Şubat fakat vücudum sen regl olacaksın diyor
Geldiğinde bebeğin cinsiyetini söylersin artıkİnshaAllah canim Rabbim büyük .. bende ocaktan beri geziyorum ama adet olmadan
Vallaha öyle olcak gibiGeldiğinde bebeğin cinsiyetini söylersin artık
Hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalımVallaha öyle olcak gibi.. İnshaAllah
İnşaallah ya bakalım. Ben normalde yüz üstü uzanmayı çok seviyorum regl öncesi veya regl zamanı uzandığımda ağrım vs olmazdı bu sefer uzanınca batma ağrı yaşıyorum. Bilemiyorum ümit bağlayıp üzülmek de istemiyorum hayırlısı Rabbimdenİnşallah hayırlı haberlerini alırız o zaman daha olmadıysan şubatta umut var
Benide alın ben Şubat ayındaydım ama şubatı boş geçtim değerlendirmedim otomatik olarak marta yazılırım bat belli değil henüz Şubat reglisi olmadığım için ama sonradan yazdırırımHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @MiLissy 3 Mart @minezmn41 4 Mart @duyguuu7 4 Mart Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart @sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Hello Kity 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @bshk1993 10 Mart Portuga 13 Mart @ZumraNil 14 Mart Dua4614 16 Mart
Sendeki geldin hep bir sonraki ayı gözden geçiriyoruzHayırlı olsun canım topiginnn İnshaAllah Burdan güzel haberler verirsinizzz