Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen söylenenlere aldırma,önemli olan çocuk yapmak değil o doğurduğun çocuğa hayırlı anne baba olmak,ve emin ol o size baskı yapan şahsiyetler öyle bireyler değillerdir ki baskı bunu gösteriyor,hiç kafana takma bu ay bebişin siiznle olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız umarım,ovulasyon testiyle takip ediyormusun yumurtalama çatlamayı vs falan

İnshaAllah bu son olaaaa canım benim
İnşallah kuzum da test bile yaptıramadım şansıma grev varmış yarın tekrar gideceğim ama regl yoğunluğu çok azaldı sonuçlar doğru yönlendirir mi acaba diye düşünüyorum 3. Gün olmuş olacak
Bu arada sen naptın ya yazdıysan da ben takip edememiş olabilirim son durumun nedir

İnshaAllah hakkında hayliri olur canım Rabbim gönlüne göre versin..

Ben doktora gideceğim canım İnshaAllah bakalım doktor ne dicek.. İnshaAllah hayırlısı

İnşallah hayırlı haberlerini alırız o zaman daha olmadıysan şubatta umut var
İnşaallah ya bakalım. Ben normalde yüz üstü uzanmayı çok seviyorum regl öncesi veya regl zamanı uzandığımda ağrım vs olmazdı bu sefer uzanınca batma ağrı yaşıyorum. Bilemiyorum ümit bağlayıp üzülmek de istemiyorum hayırlısı Rabbimden

Benide alın ben Şubat ayındaydım ama şubatı boş geçtim değerlendirmedim otomatik olarak marta yazılırım bat belli değil henüz Şubat reglisi olmadığım için ama sonradan yazdırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…