- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Tabiki de hoşgeldin aramıza ama daha regl olmamışsın bakalım belki hiç ummadığın anda bi haber gelirBenide alın ben Şubat ayındaydım ama şubatı boş geçtim değerlendirmedim otomatik olarak marta yazılırım bat belli değil henüz Şubat reglisi olmadığım için ama sonradan yazdırırım
Kız. Ben ocaktan kalmayımm halaSendeki geldin hep bir sonraki ayı gözden geçiriyoruzben şimdiden geldim değerlendirme yapmadım ya olmaz diye
Merhaba hoşgeldin aramıza tabi ki hemen ekliyorumMerhaba , beni de ekler misiniz ? Bat 2 mart
ayy hadi insallahhMerhaba hoşgeldin aramıza tabi ki hemen ekliyorumumarım bu ay hayırlı haberler alırız ve veririzde
Hayırlı haberi alıp emekliye ayrılabilirsin,istifaya daha erkenayy hadi insallahh
yoksa ben istifa edicem
Olmayan işin ne haberi gelecek kız deli olma yapmadık diyorumTabiki de hoşgeldin aramıza ama daha regl olmamışsın bakalım belki hiç ummadığın anda bi haber gelir
kız Doktor gitmedin mi halen ben zar zor buldum bir tane bakalım artık inşallah devam ederimKız. Ben ocaktan kalmayımm hala
Ben oylesine uğradım
oda mumkun tabi :))Hayırlı haberi alıp emekliye ayrılabilirsin,istifaya daha erken
Seni başa yazdım bat belirsiz diyeOlmayan işin ne haberi gelecek kız deli olma yapmadık diyorumOvulasyon bile takip etmedim bu ay ondan marta kaydım ama mesela bugün yarın değerlendirme olsa küçük bir ihtimal İle şubatta kalır yoksa tine Mart.Şubat yumurtlama falan bilmiyorum yani
Bu hafta kuzum gidicem anca buldum iyi doktor..kız Doktor gitmedin mi halen ben zar zor buldum bir tane bakalım artık inşallah devam ederim
Tabi kioda mumkun tabi :))
Hah iyi olmuş kendimi çabuk bulurum her ay lisetelerde bu son olur umarımSeni başa yazdım bat belirsiz diye
Nedir bu çektiğimiz yaaa gurbetlerde aaah ahBu hafta kuzum gidicem anca buldum iyi doktor..
Yaniii.. Türkiye'de olsam 10 kere kan testi yaptirmsitim 50 kerede doktora gitmiştimNedir bu çektiğimiz yaaa gurbetlerde aaah ah
Aman en iyisi ordaki sistem tabi ki acil bir durum olmadığı süreceYaniii.. Türkiye'de olsam 10 kere kan testi yaptirmsitim 50 kerede doktora gitmiştim
Başa seni yazdım ki ilk senden hayırlı haberler alalımHah iyi olmuş kendimi çabuk bulurum her ay lisetelerde bu son olur umarımböyle bat belirsiz gizemli oldu boşver bütün aya uğurlu gelirim inşallah
Valla sorma ben Dr Dr dolaşmıştım İstanbul da bir doktor var ona gitmeyi çok istiyordum hatta giderdim de Tr de olsamYaniii.. Türkiye'de olsam 10 kere kan testi yaptirmsitim 50 kerede doktora gitmiştim
Bu gidişle dediğin gibi cinsiyetle gelicem durun durunAman en iyisi ordaki sistem tabi ki acil bir durum olmadığı sürecehiç değilde adet günün geçiyo en azından kese falan oluşur durum netleşir
Bir ara Türkiye gidince uğrarsin.. bide gitmisken bütün tahlilleirni yaptır vallaha napalim en azından senede birValla sorma ben Dr Dr dolaşmıştım İstanbul da bir doktor var ona gitmeyi çok istiyordum hatta giderdim de Tr de olsam