- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Hala beklemedeyim tatlımSon durumun ne oldu canım
Merhaba test fiyati nedir acabaBen de bir gebenin günlüğünden aldım gayet kaliteli testler sipariş verebilirsiniz. Çok da ilgililer ne sorsam dnüş yaptı.
Bende o siteden aldım. 30 adet ovülasyon testi +2 gebelik 120 tlMerhaba test fiyati nedir acaba
Teşekkür ederim amin inşallah da siz neden düşünemiyorsunuzTopik hayırlı olsun, Mart'ta bile düşünemiyorum maalesef.
İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız
İnşallah olmama durumun bebiştendir de hayırlı haberlerini alırızzzHala beklemedeyim tatlım
İnşallah tatlım yaİnşallah olmama durumun bebiştendir de hayırlı haberlerini alırızzz
Hayırlara yor hayır olsunİnşallah tatlım yaakıntım var birazda kasık ağrım var sanki adet belirtileri gibi
Normalde bu kadar fazla mı olurdu kanaman cnmHayırlara yor hayır olsunbiz evlendik bari senden hayırlı haber alalım benimde ağrım çok fazla ve kanamamda çok fazla anlamadım gitti
Yok olmazdı bu kadar ağrımda olmazdı dün gece nerdeyse ambulansla hastaneye gidecektim eşimde işte çalışıyordu yanımda kimse yoktu o derece birşeyNormalde bu kadar fazla mı olurdu kanaman cnm
Bat tarihiniz kaç ekliyim hemen listeye hoşgeldin aramızaBende tedaviye ara verdim kilo veriyorum beni de al ovulasyon takip edicem
Çok kötü denk gelmiş offf canım ya nasıl dayandın bide yalnızmışsınYok olmazdı bu kadar ağrımda olmazdı dün gece nerdeyse ambulansla hastaneye gidecektim eşimde işte çalışıyordu yanımda kimse yoktu o derece birşey
Ağlaya ağlaya sabahı sabah ettimÇok kötü denk gelmiş offf canım ya nasıl dayandın bide yalnızmışsınşimdi nasılsın
Ayyy Allah yardımcın olsun. Acaba neden bu kadar ağrın olduAğlaya ağlaya sabahı sabah ettimilaçta içemiyorum Kanamayı kesiyor diye,şuan dünkü kadar sancım yok ama yinede hepten geçmedi
Bilmiyorum ki en son kimyasal gebeliğin kanamasında bu kadar ağrı çekmiştimAyyy Allah yardımcın olsun. Acaba neden bu kadar ağrın oldu
3 Mart hadi hayırlısı belki Allah böyle nasip edicekBat tarihiniz kaç ekliyim hemen listeye hoşgeldin aramıza
Ekledim hayırlısı olsun bakalım umarım bu ay hayırlı haberler alırızda veririzde3 Mart hadi hayırlısı belki Allah böyle nasip edicek
İnşallah tedaviye kendim ara verdim nasip kısmet artıkEkledim hayırlısı olsun bakalım umarım bu ay hayırlı haberler alırızda veririzde
Ne tedavisi görüyordunuzİnşallah tedaviye kendim ara verdim nasip kısmet artık
Bende pko var klomen ve çatlatma iğnesi oldum 2 kez doktor gonal f igneye geçicekti bu ay yumurta geliştirmek için ama gitmedim kilo vericem biraz öyle devam edicem çünkü tedavi sürecinde kilo aldımNe tedavisi görüyordunuz