Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok hiç yapmadım kaset testlerle takibini. Çok da anlamıyorum o işlerden. Regl takibi yaptığım bi uygulama var telefonda sadece ondan bakıyorum. İnşallah güzel şeyler olur herkes için 🙏🏻
Burd ayardimci oluruz sana egerki tetsleri denemek istersen çok faydası var bence.. istersen burdayiz biz yardım ederiz 🤗

daha bizler için çok erken şu haftasonu gelseydi o zaman belki yapılabilirdi
Ya cuma günü dahiliyeye kan değerlerime baktırmak için randevu almıştım. Acaba bhcg istesem mi, yoksa batı mı beklesem bilemedim. Bide benim geçen ay 4 gün erken geldi regli ve şuan yine kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor

Kızlar yaa kasıklarımda sancı var resmen belimede vuruyor şimdi. Böyle olan var mı bacaklarım çekiliyormuş gibi oluyor

Kız senin ikizlerin yok mu tekrar gebelik mi düşünüyorsun daha önce konuşmuştuk senle tekrar gebelik planlamana şaşırdım hayırlısı olsun
Ikizimin birisi gelismedi kuzum =( yok oldukca zor bi hamilelik gecirdim biliyosun bode ustune sezeryan dogum gaz sancisi bebegin 4 aydir da 8 dis cikardi kabus gibiydi daha yeni sakinledi bebegim..

Ama kaza oldu yirtilmis fark etmedik 6 gun varken yumurtlamaya ama bi baktim 3 gun sonra yogun yumurtlama geldi aha dedim yandik risk var. Migren botoksu yaptircaktim ipta ettim bircok belirti var yine ilk hamileligimde de biliyodum biliyosun suanda da bekliyorum son 5 gun kaldi. Allah verdiyse dogurcam ama vermediyse daha korunakli olucam çünkü bebegim küçük daha ve cok yaramaz. Örümcekte F 16 gibi ucuyo. Cevremdkei cocuklrin hicbiri boyle aktif degil. Cok hareketli ve zeki bir cocuk dedi doktoru. 1 yasinda yapilacak hareketleri ve gelisimleri gosteriyor dedi 🤭 o yüzden cok yorgunum....

X