- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.421
Allah bağışlasın canım maşallah Google da herhangi biri burda yazılanları ve paylaşımları görebiliyor keşke paylasmasaydın bebisi tanıdık biri görür zor duruma düşersin sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın canım maşallah Google da herhangi biri burda yazılanları ve paylaşımları görebiliyor keşke paylasmasaydın bebisi tanıdık biri görür zor duruma düşersin sonra
hastaneye kadar gidiyorsan mutlaka ver tabiYa cuma günü dahiliyeye kan değerlerime baktırmak için randevu almıştım. Acaba bhcg istesem mi, yoksa batı mı beklesem bilemedim. Bide benim geçen ay 4 gün erken geldi regli ve şuan yine kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor
Kuzum vardır Rabbimin bir hikmeti. Üzülme sakın. Benim kız kardeşimin 6 sene olmadı bebeği. Son iki yıl tedavi filan herşeyi bıraktı yorulmuslardi denemekten. Sonra bı öğrendik ki 3,5 aylık hamile. Şoktan şoka girdik. Şaşkınlık içinde kaldık. Halbuki markette çalışıyordu ağır koli sevkiyat filan çekiyordu. Sırt ve bel ağrısı olduğu için eşine cignetmis sırtını bide. Öyle vazgeçmiş ki aylarca anlamamış. Yegenimle atlamalı ziplamali oyunlar oynuyordu birde. Rabbim verir ve haberimiz bile olmaz böyle. Hayırlısı deyip sabredecegiz. Çok beklemeyiz inşallahÇok ilginç bişey başıma geldi benim. Doğal yolla hiç beklemediğim anda üçüzlere hamile kaldım ama bir kese kendiliğinden bozuldu gitti diğer iki kese de büyümeye devam etti ama içleri boştu 7+6'da kürtaj oldum malesef Aralık ayında
Üzüldüm ya Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşlalah Her ay umut vardırÇok ilginç bişey başıma geldi benim. Doğal yolla hiç beklemediğim anda üçüzlere hamile kaldım ama bir kese kendiliğinden bozuldu gitti diğer iki kese de büyümeye devam etti ama içleri boştu 7+6'da kürtaj oldum malesef Aralık ayında
Bende senin gibiyim canim ikizlere hamileyim sanip 3 uzlere kalmıştım 3 uuncu kese cok kucuktu o gelismeyecek dedi. 2 tane kalmisti geriye icinde embriyo da vardi hafta ilerleyince otekinin gelisimi durdu oğlum gelisti ve dogdu. O yüzden allah tekrar nasip eder inşallah sana..Çok ilginç bişey başıma geldi benim. Doğal yolla hiç beklemediğim anda üçüzlere hamile kaldım ama bir kese kendiliğinden bozuldu gitti diğer iki kese de büyümeye devam etti ama içleri boştu 7+6'da kürtaj oldum malesef Aralık ayında
Ben çok aceleciyim yine. Bu huyumdan vazgeçmem lazım anlaşılan. Sağol canımBenim ilk gebeligimde 1 hafta sonra baslamisti
hiç yok hemde hiç ara sıra çok hafif kasık ağrısı ve gaz sancım varCanım senin belirtin varmı hiç
Ben Allahtan baska kmseden korkmam ama beni dusundugun icin cok sagolAllah bağışlasın canım maşallah Google da herhangi biri burda yazılanları ve paylaşımları görebiliyor keşke paylasmasaydın bebisi tanıdık biri görür zor duruma düşersin sonra
belki sen göremiyorsundur at bi bizde bakalım silik mi acaba@papatyamveben @Cordessa kızlar elendimdgshaj koca bir beyazlık
Canım senin Bat ne zman ?hiç yok hemde hiç ara sıra çok hafif kasık ağrısı ve gaz sancım var
Bende senin gibiyim canim ikizlere hamileyim sanip 3 uzlere kalmıştım 3 uuncu kese cok kucuktu o gelismeyecek dedi. 2 tane kalmisti geriye icinde embriyo da vardi hafta ilerleyince otekinin gelisimi durdu oğlum gelisti ve dogdu. O yüzden allah tekrar nasip eder inşallah sana..
Kuzum vardır Rabbimin bir hikmeti. Üzülme sakın. Benim kız kardeşimin 6 sene olmadı bebeği. Son iki yıl tedavi filan herşeyi bıraktı yorulmuslardi denemekten. Sonra bı öğrendik ki 3,5 aylık hamile. Şoktan şoka girdik. Şaşkınlık içinde kaldık. Halbuki markette çalışıyordu ağır koli sevkiyat filan çekiyordu. Sırt ve bel ağrısı olduğu için eşine cignetmis sırtını bide. Öyle vazgeçmiş ki aylarca anlamamış. Yegenimle atlamalı ziplamali oyunlar oynuyordu birde. Rabbim verir ve haberimiz bile olmaz böyle. Hayırlısı deyip sabredecegiz. Çok beklemeyiz inşallah
Üzüldüm ya Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşlalah Her ay umut vardır
yürü beBen Allahtan baska kmseden korkmam ama beni dusundugun icin cok sagol
Kiz sandin demi herkes kiz saniyo ama oglan ablasiiiii oglan oglumun cuku varrrrr bende cok üzüldüm epey baya agladim ama tutundum diger evladima napalim.. aynen napalim Allah verdiyse bende dogurcam tabikiYaa Allah bağışlasın maşallah çok tatlı kızçen. Diğer bebişin için çok üzüldüm vardır bir hayır bundada. Hayırlısı olsun şimdiki durum içinde eğer yeni gebelik olmuşsa da Allah verir bi kolaylık ne diyelim kısmet
Aynen öyle canım olaydan çok etkilendim ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş demekki. Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin sağlıkla inşallahKuzum vardır Rabbimin bir hikmeti. Üzülme sakın. Benim kız kardeşimin 6 sene olmadı bebeği. Son iki yıl tedavi filan herşeyi bıraktı yorulmuslardi denemekten. Sonra bı öğrendik ki 3,5 aylık hamile. Şoktan şoka girdik. Şaşkınlık içinde kaldık. Halbuki markette çalışıyordu ağır koli sevkiyat filan çekiyordu. Sırt ve bel ağrısı olduğu için eşine cignetmis sırtını bide. Öyle vazgeçmiş ki aylarca anlamamış. Yegenimle atlamalı ziplamali oyunlar oynuyordu birde. Rabbim verir ve haberimiz bile olmaz böyle. Hayırlısı deyip sabredecegiz. Çok beklemeyiz inşallah
İnşallah hayırlı haberler alabilirim diyeyim o zamanhastaneye kadar gidiyorsan mutlaka ver tabi
4 Mart ama benim herzaman adetten 10 gün önce bel kasık ve göğüs ağrılarım başlardıCanım senin Bat ne zman ?
Amiiin hepimize nasip olsunÜzüldüm ya Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşlalah Her ay umut vardır
=) kiz gaz vermeyürü be
Allah bağışlasın canım bizde çok sevinmiştik ama nasipte yokmuş demekki, benim anne tarafımda ikiz çok var nasip olur inşallah yeniden :)Bende senin gibiyim canim ikizlere hamileyim sanip 3 uzlere kalmıştım 3 uuncu kese cok kucuktu o gelismeyecek dedi. 2 tane kalmisti geriye icinde embriyo da vardi hafta ilerleyince otekinin gelisimi durdu oğlum gelisti ve dogdu. O yüzden allah tekrar nasip eder inşallah sana..
Yaaa çok şaşırdım şuan özür dileriz bebek beydenbunun ardı kız olur erkeğe benzeyen kızın ardından oğlan geliyor senin de ikinci kız olur gör bakKiz sandin demi herkes kiz saniyo ama oglan ablasiiiii oglan oglumun cuku varrrrr bende cok üzüldüm epey baya agladim ama tutundum diger evladima napalim.. aynen napalim Allah verdiyse bende dogurcam tabiki