Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı soruyu bana da sordu benimki.. tek dert bu mu gerçekten dedim.. yapacağız merak etme dedim :işsiz: şuan çok mutlu o yüzden, hamilelik olsa da tam gaz devam diye :KK70:
Benimki de başlarda bebek olsun da 9 ay yapmayalım razıyım diyodu şimdi araştırmış riskliyse 3 ay yasakmış ödüm koptu neden kandırıyosun diyor 🤣

Ayy inşallah Rabbim nasip eder gerçekten çok sevinirim. Bu topiğe dahil olma nedenim en azından benim olmazsa isteyen bir sürü kişi var onların mutluluğunu görmek bile içime su serper…😇
inşallah sizin de gönlünüze göre sağlıkla olsun
ay hepimiz görelim o pozitif testleri, pıtı pıtı kalp atışlarını :KK36:

Daha ortada gebelik yok bişey yok, hamileyken de yapabilecek miyiz diyo bana :KK70: :KK70: :KK70:
doktor dese ki riskli,yapmayın, önce bebeğe üzülür korkar tabi ama sonra kendine dertlenir yani :KK70:
Benim kısmetse bu 2.olacak, ilkinde sorun olmadı ya diyor paşam. Len ilkinde tek atışta hamile kaldım bunda 2 aydır uğraşıyoruz, inşallah olmaz da sen olabilir diye kendini hazırla diyorum. Hazırlayamıyorun diyor 😂😂😂

IMG20220223172359.jpg
kizlar ovulasyonum siliklesmis pazar günü pikti demekki ovitrellenin etkiside geciyo yavaştan insaAllah yumurtalarimi catlatmistir😍🤲

7sine kadar allah ne verdiyse yardırın :KK70: 7si, 8i, ve 9'u korunmanız lazım
tamam şimdi anladım, bu ay değil de olmazsa eğer diğer ay ben de deneyeyim
şu yazdığına emojiyle beraber aşırı koptum şu an :KK70:
:KK48::KK48:valla düşürdükleri hale bak bizi
Benimki de başlarda bebek olsun da 9 ay yapmayalım razıyım diyodu şimdi araştırmış riskliyse 3 ay yasakmış ödüm koptu neden kandırıyosun diyor 🤣
başka şey araştır desek araştırmazlar :KK70::KK70::KK70::KK70: çok fenalar çok

prodoctor erken gebelik testi aldım ben de. Nasıl güvenilir bi test mi acaba hiç bilmiyorum testlerin kalitelisini

X