Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy sen ben mısınnn :)
bende aynıyım degerlendırmeyıncede uzuluyorum
İşte bu ikilemde kaldıktan sonra değerlendiriyorum
ya o gün bugünse bundan sonra bu cümleyi bende aklıma kazıyorum. Eşim artık beni balkondan atacak
Benimkini çocuk fikrine zor ikna ettim zaten, bazen bir nazlanıyor bir nazlanıyor, vazgeçesim geliyor ama yine de devam, hedefe kadar

İşte bu ikilemde kaldıktan sonra değerlendiriyorum

Benimkini çocuk fikrine zor ikna ettim zaten, bazen bir nazlanıyor bir nazlanıyor, vazgeçesim geliyor ama yine de devam, hedefe kadar
canım amacına ulaşıncaya kadar sesini çıkarma sonra totonu dönüp yatarsın o istediğinde sen naz yaparsın

canım bnce yumurtlama zamanını bekleme ıkı gunde bır sonra akıntı vs cogalırsa yada ovulasyon takp edıyorsan yumurtlama zamanı bırer gun arayla yada her gun :)
regl biter bitmez çalışmaya başlayacağız. Bebek için de değil, adam regl olduğumda bunalıma giriyor şafak sayıyor

gün aşırı en güzeli aslında ama bazen eşim istiyor her güne denk geliyor. Hamilelik açısından kötü olmaz demek de istemiyorum. o yüzden sordum. Denk geldikçe artık değerlendireceğiz :)
valla bızımkıne kalsa da her gun ama , gun asırı bnce daha mantıklı sperm bır gunde artyor ve hızlanıyor,
aynen ya kısmet

benden günah gitti kanıma sen girdin. bende sen yaklaşınca kanına girerim
yap yaaapppp :) benim mantık her konuda aynı böyle.. mesela bir şey yiyeceğim canım istiyor ama yememeliyim.. amaaan diyorum aklımda kalacağına midemde kalsın, yiyorum test de elinde varsa aklını kurcalayacağına yap gitsin ileride hamilelik olunca bu günleri gülüp hatırlarsın hem hatıra olur

eşinin seni bu şekilde istemesi ne güzel hem sağlıklı beraberlik için hem çocuk için
evet evet çok şükür. Sadece biraz yorucu oluyor, neyse bahaneler sunuyorum arada kirpik diplerim ağrıyor bu gece olmaz diye
valla bızımkıne kalsa da her gun ama , gun asırı bnce daha mantıklı sperm bır gunde artyor ve hızlanıyor,
aynen ya kısmet
işte evet böyle bir şey okumuştum aslında o yüzden sordum. SAğlıklı sperm için gün aşırı en doğrusu gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…