- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.221
İşte bu ikilemde kaldıktan sonra değerlendiriyorumayyy sen ben mısınnn :)
bende aynıyım degerlendırmeyıncede uzuluyorum
ya o gün bugünsebundan sonra bu cümleyi bende aklıma kazıyorum. Eşim artık beni balkondan atacak
ben pazar yaparım hatta biri yap dese şuan bile yapabilirimSen ısrarla haftasonu o testi yapacaksın yani
canım amacına ulaşıncaya kadar sesini çıkarma sonra totonu dönüp yatarsın o istediğinde sen naz yaparsınİşte bu ikilemde kaldıktan sonra değerlendiriyorum
Benimkini çocuk fikrine zor ikna ettim zaten, bazen bir nazlanıyor bir nazlanıyor, vazgeçesim geliyor ama yine de devam, hedefe kadar
gün aşırı en güzeli aslında ama bazen eşim istiyor her güne denk geliyor. Hamilelik açısından kötü olmaz demek de istemiyorum. o yüzden sordum. Denk geldikçe artık değerlendireceğiz :)gün asırı denıyoruz bız kuzum ama her gun de olabılır bnce
En azından 1 martı bekle benceben pazar yaparım hatta biri yap dese şuan bile yapabilirimo dereceyim gerisini sen düşün
ayyy inşallah ya çok aminnhadi inşallahh tarihdaş gebe olalım
regl biter bitmez çalışmaya başlayacağız. Bebek için de değil, adam regl olduğumda bunalıma giriyor şafak sayıyorcanım bnce yumurtlama zamanını bekleme ıkı gunde bır sonra akıntı vs cogalırsa yada ovulasyon takp edıyorsan yumurtlama zamanı bırer gun arayla yada her gun :)
5 testim var ya şimdi birini yapsam 28 3 5 7 şeklinde mi yapsamEn azından 1 martı bekle bence
Test çoksa yap gitsin :)ben pazar yaparım hatta biri yap dese şuan bile yapabilirimo dereceyim gerisini sen düşün
ahahaha aynı benimkiregl biter bitmez çalışmaya başlayacağız. Bebek için de değil, adam regl olduğumda bunalıma giriyor şafak sayıyor
eşinin seni bu şekilde istemesi ne güzelregl biter bitmez çalışmaya başlayacağız. Bebek için de değil, adam regl olduğumda bunalıma giriyor şafak sayıyor
valla bızımkıne kalsa da her gun ama , gun asırı bnce daha mantıklı sperm bır gunde artyor ve hızlanıyor,gün aşırı en güzeli aslında ama bazen eşim istiyor her güne denk geliyor. Hamilelik açısından kötü olmaz demek de istemiyorum. o yüzden sordum. Denk geldikçe artık değerlendireceğiz :)
benden günah gittiTest çoksa yap gitsin :)
ahahaha bızımkıde aynı :) gun sayıyor bıter bıtmez maraton baslıyorregl biter bitmez çalışmaya başlayacağız. Bebek için de değil, adam regl olduğumda bunalıma giriyor şafak sayıyor
bizdeki de can ama beeeeahahaha aynı benimkiben de gün aşırı planlıyorum ama , sanmıyorum ki gün aşırılara itimat etsin
yap yaaapppp :) benim mantık her konuda aynı böyle.. mesela bir şey yiyeceğim canım istiyor ama yememeliyim.. amaaan diyorum aklımda kalacağına midemde kalsın, yiyorumbenden günah gittikanıma sen girdin. bende sen yaklaşınca kanına girerim
wala şu an bebek olsun diye herşeye he deme modumdayımbizdeki de can ama beeee
evet evet çok şükür. Sadece biraz yorucu oluyor, neyse bahaneler sunuyorum arada kirpik diplerim ağrıyor bu gece olmaz diyeeşinin seni bu şekilde istemesi ne güzelhem sağlıklı beraberlik için hem çocuk için
işte evet böyle bir şey okumuştum aslında o yüzden sordum. SAğlıklı sperm için gün aşırı en doğrusu gibisindenvalla bızımkıne kalsa da her gun ama , gun asırı bnce daha mantıklı sperm bır gunde artyor ve hızlanıyor,
aynen ya kısmet
28de başlamak daha mantıklı5 testim var ya şimdi birini yapsam 28 3 5 7 şeklinde mi yapsamşeytan geliyor yine bana baaakkk
bu arada ben 10 tane aldım evde bekliyor. Hazırım zamanlı zamansız test yapmayabenden günah gittikanıma sen girdin. bende sen yaklaşınca kanına girerim