Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy sen ben mısınnn :)
bende aynıyım degerlendırmeyıncede uzuluyorum
İşte bu ikilemde kaldıktan sonra değerlendiriyorum 🤭
ya o gün bugünse 🤣🤣 bundan sonra bu cümleyi bende aklıma kazıyorum. Eşim artık beni balkondan atacak 🤣🤣
😂 😂 😂 Benimkini çocuk fikrine zor ikna ettim zaten, bazen bir nazlanıyor bir nazlanıyor, vazgeçesim geliyor ama yine de devam, hedefe kadar🤭

İşte bu ikilemde kaldıktan sonra değerlendiriyorum 🤭

😂 😂 😂 Benimkini çocuk fikrine zor ikna ettim zaten, bazen bir nazlanıyor bir nazlanıyor, vazgeçesim geliyor ama yine de devam, hedefe kadar🤭
canım amacına ulaşıncaya kadar sesini çıkarma sonra totonu dönüp yatarsın o istediğinde sen naz yaparsın 🤣🤣

canım bnce yumurtlama zamanını bekleme ıkı gunde bır sonra akıntı vs cogalırsa yada ovulasyon takp edıyorsan yumurtlama zamanı bırer gun arayla yada her gun :)
regl biter bitmez çalışmaya başlayacağız. Bebek için de değil, adam regl olduğumda bunalıma giriyor şafak sayıyor :KK48:

gün aşırı en güzeli aslında ama bazen eşim istiyor her güne denk geliyor. Hamilelik açısından kötü olmaz demek de istemiyorum. o yüzden sordum. Denk geldikçe artık değerlendireceğiz :)
valla bızımkıne kalsa da her gun ama , gun asırı bnce daha mantıklı sperm bır gunde artyor ve hızlanıyor,
aynen ya kısmet

benden günah gitti 🤣🤣🤣 kanıma sen girdin. bende sen yaklaşınca kanına girerim 😂😂😂
yap yaaapppp :) benim mantık her konuda aynı böyle.. mesela bir şey yiyeceğim canım istiyor ama yememeliyim.. amaaan diyorum aklımda kalacağına midemde kalsın, yiyorum :KK70: test de elinde varsa aklını kurcalayacağına yap gitsin :KK70: ileride hamilelik olunca bu günleri gülüp hatırlarsın hem hatıra olur :KK70:

eşinin seni bu şekilde istemesi ne güzel 🙏 hem sağlıklı beraberlik için hem çocuk için
evet evet çok şükür. Sadece biraz yorucu oluyor, neyse bahaneler sunuyorum arada kirpik diplerim ağrıyor bu gece olmaz diye :KK48:
valla bızımkıne kalsa da her gun ama , gun asırı bnce daha mantıklı sperm bır gunde artyor ve hızlanıyor,
aynen ya kısmet
işte evet böyle bir şey okumuştum aslında o yüzden sordum. SAğlıklı sperm için gün aşırı en doğrusu gibisinden

X