- 9 Mart 2022
- 109
- 46
-
- Konu Sahibi Mucizem9798
Bende de sadece akıntı var kızbelirtin var mı ? ya bende akıntı var sadeceB
Bende de sadece akıntı var kızkalakaldık böyle
Hadi ya dur bakalım daha erken ya bence biz sabırsızlanıyoruz bu haftasonuna kadar beklıylrlim bencesorma ya benım kımyasalda gögslerim sızlardı ve cok uykuluydum ama suan öyle birseyim yok
yook yapma haftaya salı gunu beraber yapalım :)Hadi ya dur bakalım daha erken ya bence biz sabırsızlanıyoruz bu haftasonuna kadar beklıylrlim bence
Tamam anlaştık kızyook yapma haftaya salı gunu beraber yapalım :)
ama sana güvenmiyorumTamam anlaştık kız
ama sana güvenmiyorum
erken te
Kaset esasında hiç niyetim yoktu evde test var diye denedimerken test miydi kaset mi
Tutar inşallah gerek kalmaz eğer hayız olsan 2.ye devam etmek istersen doz arttırır bu şekilde çarşamba iğnemi olucam bende hayırlısı dua ileDemek tutmazsa doktor bana da böyle yapacak
Aminnn inşallah o kadar içten dua ediyorum hepinize olsun 1 kişi bile geride kalmasın diyebenım bugn iğne gününü saymazsam 7. günüm . Rabbim büyük umarım tutmustur . Allah herkese bu mübarek günlerde yardımcı olsun
Ay inşallah haber hayırlı haberle gell hu sefer doz arttı ya kızlar bende dün biraz araştırmıştım kist olur mu falan diye çoğu kişi diyor bizde oldu ama gidebilir bazısındada yok ben ilkte gittim baktı dedi şükür kist yok yeni doza başlayalım ama bu sefer dolar artınca biraz korkumda arttı açıkçasıdayanırsam yarın sabah yapmayıp 14.gün sabah yapacagım
Evet doktor bana öyle dedi doz arttırıcak ikinci de kuzumTutar inşallah gerek kalmaz eğer hayız olsan 2.ye devam etmek istersen doz arttırır bu şekilde çarşamba iğnemi olucam bende hayırlısı dua ile
Canım inşAllah gerek kalmaz bebiş tutunurEvet doktor bana öyle dedi doz arttırıcak ikinci de kuzum
Sen ıkınco ignemi cersmaba kuzumCanım inşAllah gerek kalmaz bebiş tutunur
Evet canım geçen cumartesi adet oldum ilaç içmeye başladım 2. İğnemi olucam Allah izin verirseSen ıkınco ignemi cersmaba kuzum
Hadi bakalım inssss bu sefer olacak kuzummmmmEvet canım geçen cumartesi adet oldum ilaç içmeye başladım 2. İğnemi olucam Allah izin verirse
Evet canım geçen cumartesi adet oldum ilaç içmeye başladım 2. İğnemi olucam çarşamba Allah izin verirseSen ıkınco ignemi cersmaba kuzum
Canım soğan suyu yapsan odanatar bazılarının da adetle gidiyorBu kist adetle atılır mı 3 günü gel ilaca başlayım bu kistleri yok edelim dedi yoksa Nisan ayını es öi geçecek öyle bi şey demedi ama korktum açıkçası