- 9 Mart 2022
- 109
- 46
- 18
- Konu Sahibi Mucizem9798
-
Merhaba canım 4 martta yaptırdıysan 2 gün sonra test yapmaya başla bende klomen kullandım ovitrella sonrasında ben suan 17. Günümdeyim 26 subatta vuruldum ama ben hala regl olmadım 13. Gün de negatifi gördüm ama pozitifi gören benle birlikte cok arkdasım var belirti olarak bel agrısı akıntı ara ara regl olcakmısım gibi sancılarım varMerhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum
12 martta iğne oldum iğne gününü saymazsak 14.gün test yapmayı düşünüyorumMerhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum
Evet iğne gününü sayma daha net olur inşallah nasip olur bebişi kucağına alırsın sancın yada farklı bi belirtin var mı12 martta iğne oldum iğne gününü saymazsak 14.gün test yapmayı düşünüyorum
Karnımda inanılmaz sancı var çok şişkinim karnıma baskı olunca ağrı oluyor yemek yaparken tezgaha dayanınca bile ağrı oluyor anlamadım gittiEvet iğne gününü sayma daha net olur inşallah nasip olur bebişi kucağına alırsın sancın yada farklı bi belirtin var mı
2 gün kaldıysa çıkar canım bende merak ettim şimdi yapacaksan sonucu yaz olur muEvet iğne gününü sayma daha net olur inşallah nasip olur bebişi kucağına alırsın sancın yada farklı bi belirtin var mı
Benim testi yapmam ile reglim ardarda oldu maalesef oysaki sanki sona doğru baya umutlanmıştım inanılmaz belirtilerim vardı her aydan farklıydı iğnenin etkisi olabilir doktora gittim hemen aradım gel dedi klomenin dozunu yükseltti günde 4 tane içmemi söyledi 5 gün içinde toplam 20 şekilde 2 paket verdi illa olucak normaldir genellikle ilkler az nadir denk gelir dedi vucut alışır sonra doz yükseltiriz moral düşürme 2 yada 3 te denicez inşallah 3 e gerek kalmaz dedi bu ay yeni bir serüven giriyorum ama sizden güzell haber bekliyorum ki umut olsun2 gün kaldıysa çıkar canım bende merak ettim şimdi yapacaksan sonucu yaz olur mu
Ya canım benim gecikiyorsa rabbim güzelleştiriyordur vardır zamanı senin sorunun neydi ki günde 4 tane verdi doktor demiş ya illa olacak diye inan o da bana şimdi umut oldu inanır mısın benimde hiç umudum yok belirti falan aramıyorumBenim testi yapmam ile reglim ardarda oldu maalesef oysaki sanki sona doğru baya umutlanmıştım inanılmaz belirtilerim vardı her aydan farklıydı iğnenin etkisi olabilir doktora gittim hemen aradım gel dedi klomenin dozunu yükseltti günde 4 tane içmemi söyledi 5 gün içinde toplam 20 şekilde 2 paket verdi illa olucak normaldir genellikle ilkler az nadir denk gelir dedi vucut alışır sonra doz yükseltiriz moral düşürme 2 yada 3 te denicez inşallah 3 e gerek kalmaz dedi bu ay yeni bir serüven giriyorum ama sizden güzell haber bekliyorum ki umut olsun
Bi sorum yok hiçbişi yok ne bende ne eşimde 1 yıl oldu istersen zamana bırak dedi biz biraz sabırsız davrandık neden diye diye yani ben sabırsız oldum bence kullanma ama istersende sorun değil kullan dedi sana kalkış ben de dedim denemek istiyorum oda dedi sorun olmadığı için gönül rahatlığıyla sabredin olucak zamanı gelmemiş zaten ilk kullanımda nadir oluyormuş mucize gibi bişi vucut alışana kadar ya 2 yada 3 tê oluyor olmazsa da nasip değil başka şeyler var ama ben 2. Denemeyi yapıcam 3. Denemeyi yapmicam 2 de olursa olur olmazsa Vaktini beklicem rabbim ne zaman isterse çarşamba içmeye başlicam Bi dhaki çarşamba iğne olucam sizdende haber bekliyorum hayırlı güzel haberler ben hep diyorum ki herşey de bir hayır var zaten hep hayırlısını istiyorum ama tedbiride bırakmıyorum ileride keşke dememek için elimden geleni yapıyorum ve inanıyorum olucak :)Ya canım benim gecikiyorsa rabbim güzelleştiriyordur vardır zamanı senin sorunun neydi ki günde 4 tane verdi doktor demiş ya illa olacak diye inan o da bana şimdi umut oldu inanır mısın benimde hiç umudum yok belirti falan aramıyorum
Aynen öyle biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allaha kalmış bir şey inşallah bir an önce kavuşuruz bebeklerimizeBi sorum yok hiçbişi yok ne bende ne eşimde 1 yıl oldu istersen zamana bırak dedi biz biraz sabırsız davrandık neden diye diye yani ben sabırsız oldum bence kullanma ama istersende sorun değil kullan dedi sana kalkış ben de dedim denemek istiyorum oda dedi sorun olmadığı için gönül rahatlığıyla sabredin olucak zamanı gelmemiş zaten ilk kullanımda nadir oluyormuş mucize gibi bişi vucut alışana kadar ya 2 yada 3 tê oluyor olmazsa da nasip değil başka şeyler var ama ben 2. Denemeyi yapıcam 3. Denemeyi yapmicam 2 de olursa olur olmazsa Vaktini beklicem rabbim ne zaman isterse çarşamba içmeye başlicam Bi dhaki çarşamba iğne olucam sizdende haber bekliyorum hayırlı güzel haberler ben hep diyorum ki herşey de bir hayır var zaten hep hayırlısını istiyorum ama tedbiride bırakmıyorum ileride keşke dememek için elimden geleni yapıyorum ve inanıyorum olucak :)
Sizde benim gibisiniz benimde 14. Gün yarın ve test yapacağım inşallah12 martta iğne oldum iğne gününü saymazsak 14.gün test yapmayı düşünüyorum
Ay lütfen sonucu paylaşın inşallah gebelik olmuşturSizde benim gibisiniz benimde 14. Gün yarın ve test yapacağım inşallah
Canım sonuç noldu?)))Sizde benim gibisiniz benimde 14. Gün yarın ve test yapacağım inşallah
Mutlaka paylaşacağım inşallah Rabbim hayırlısını versin hepimizeAy lütfen sonucu paylaşın inşallah gebelik olmuştur
Benim 14. Günüm yarın inşallah yarın sabah test yapacağım bütün gruplarda paylasirim artıkCanım sonuç noldu?)))
Benim 14. Günüm yarın inşallah yarın sabah test yapacağım bütün gruplarda paylasirim artık
Bekliyorum sabırsızlıkla ilk buraya yaz tamammı?))) Sabah oldu ama neden yazmıyorsunBenim 14. Günüm yarın inşallah yarın sabah test yapacağım bütün gruplarda paylasirim artık
canım ne yaptın sabırsızlıkla seni bekliyoruzBenim 14. Günüm yarın inşallah yarın sabah test yapacağım bütün gruplarda paylasirim artık
AMİN İnşallah sonucu yaz canım bekliyorumAmin inşAALLAH SONUCU YAZ FANIM NAynen öyle biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allaha kalmış bir şey inşallah bir an önce kavuşuruz bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?