- 9 Mart 2022
- 109
- 46
-
- Konu Sahibi Mucizem9798
Merhaba birşey sorabilirim miyim bende aynı durumdayım sürekli tuvaltteyim ama az geliyor sizinde mi o şekildeydiiya işte herkeste farklı oluyor ben özellikle geceleri 15 kez wc ye gıdıyordum ama kımyasal oldu . sen yarın sabah tekrar yap bence ilk idrarla yap
aynen öyle yanma yoksa öyle oluyor ama yanma varsa sistit olabılırsınızMerhaba birşey sorabilirim miyim bende aynı durumdayım sürekli tuvaltteyim ama az geliyor sizinde mi o şekildeydii
resmi yok mu ? ama erken gebelikte var suandagece miratech yaptım çok silikti dedim ki kendimi kandırıyorum yok gibiydi belki de yoktu
Yanma yokk bakalım inşaALLAH hayırlısı ile güzel sonuçlar oluurraynen öyle yanma yoksa öyle oluyor ama yanma varsa sistit olabılırsınız
aaa öyle mi benımde bugün iğnenin 5. günü değerlendirmeyi nasıl yaptınız ve hıc test yaptınız mı iğne etkisi gecmıs mıYanma yokk bakalım inşaALLAH hayırlısı ile güzel sonuçlar oluurr
İğnenin 5 günü ama bilemiyorum
Testte negatife dönünce gebelik varsa pozitife mi dönüyor yarın benim testim daha koyu olursa gebelik var diyebilir miyimakıntınız var mı bir de benım cok var
eevt eğer daha koyu olursa gebelik var demektir cunku dediğim gibi benımki 7 gün tamamen gecmıstı 11 gün silik gördüm ama kurumadır dıye ınanmadım 13. gün net cıktıTestte negatife dönünce gebelik varsa pozitife mi dönüyor yarın benim testim daha koyu olursa gebelik var diyebilir miyim
Aynı gün olmuş o zamannaaa öyle mi benımde bugün iğnenin 5. günü değerlendirmeyi nasıl yaptınız ve hıc test yaptınız mı iğne etkisi gecmıs mı
Akıntım ilk günler vardı şuan yok amaaakıntınız var mı bir de benım cok var
benım biraz sıkıntıı oldu gecen carsamba kontrol oldum 18 mm lık 2 yumurtam vardı persembe sabaha ıgne verdı. ben iğneyi yaptırdım ama yumurtam iğneden 1 gn önce catlamış zaten . Yani ben çatlamadan 1 gn nce ve 1 gün sonrayı değerlendirebildimAynı gün olmuş o zamanniğneden sonra 3 gün boyunca ilişki dedi doktor daha sonra gün aşırı ilişki dedii test yapmadım hiiçç
umudum yok yanı :/ cok fazla akıntım var benımdeAynı gün olmuş o zamanniğneden sonra 3 gün boyunca ilişki dedi doktor daha sonra gün aşırı ilişki dedii test yapmadım hiiçç
Tekrar kontrole gidecek misin canım doktor çağırdı mııbenım biraz sıkıntıı oldu gecen carsamba kontrol oldum 18 mm lık 2 yumurtam vardı persembe sabaha ıgne verdı. ben iğneyi yaptırdım ama yumurtam iğneden 1 gn önce catlamış zaten . Yani ben çatlamadan 1 gn nce ve 1 gün sonrayı değerlendirebildim
Umutsuz olmaa RABBİM büyük inşaALLAH nasip eder içini ferah tutumudum yok yanı :/ cok fazla akıntım var benımde
yok doktorumu değişeceğim yumurtam kendı catlıyorsa iğne neden verıyor anlamadım boşuna hormon yukledim kendıme . Bakalım reglime 9 gn var ne zaman test yapacam bılmıyrmUmutsuz olmaa RABBİM büyük inşaALLAH nasip eder içini ferah tutbu ay değilde diğer ay belki zamanı vardır elbet ne zamandı istiyorsun
Buse canım bak miratech böyle gece yaptığımbenım biraz sıkıntıı oldu gecen carsamba kontrol oldum 18 mm lık 2 yumurtam vardı persembe sabaha ıgne verdı. ben iğneyi yaptırdım ama yumurtam iğneden 1 gn önce catlamış zaten . Yani ben çatlamadan 1 gn nce ve 1 gün sonrayı değerlendirebildim
Evet canım o yüzden dedim tekrar kontrole gidecek misin diye sonuçta çatlamış yumurta umarım güzel sonuçlar alırsıınn iğnenin 15 günü yapılıyor galibayok doktorumu değişeceğim yumurtam kendı catlıyorsa iğne neden verıyor anlamadım boşuna hormon yukledim kendıme . Bakalım reglime 9 gn var ne zaman test yapacam bılmıyrm
Merhaba dün yazamadım ama ne yazikki testim negatifBekliyorum sabırsızlıkla ilk buraya yaz tamammı?))) Sabah oldu ama neden yazmıyorsuninşAllah hamilesindir
Moralim bozuk canım çünkü negatif çıktı testim.. Perşembe adet günüm onu bekliyorumcanım ne yaptın sabırsızlıkla seni bekliyoruz
Yok canım moralim bozuk testim negatif çıktı Perşembe günü adet günüm onu bekliyorumİnşallah hayırlı haberlerini alırızzz