Anladım canım teşekkür ederim6 ay oldu canım evlendiğimiz 3 aydır falan istiyoruz . Geçen ay dayanamadım doktora gidelim dedik çok erken şuan için dedi test falan bişey istemedi bizden ultrasonla baktı sadece sorun yok dedi 1 yıldan sonra bunlar İçin bakılır dedi gönderdi bizi .araştırmaya gitmiştik biz.ondan öncede aile hekimliğimde testleri yaptırmıştım bi sorun çıkmamıştı.bakalım artık bu ay yumurtlamayı değerlendirdik adet gününü bekliyoruz artık
Amin canım inşallahAnladım canım teşekkür ederimbende kendim için geçen sene gitmiştim kadın doğuma yakın zamanda gitmedim ama o zaman sorun çıkmamıştı. Sadece işte şu reglin 2-3. günü yapılan hormon testlerim yapılmadı o biraz kafami karıştırıyor. Rabbim hayırlısıni nasip etsin kimseyi evlat yolunda çok bekletmesin inşallah
O arada bakmadınız mı bu çatlamış gösteriyorEki Görüntüle 2787726 hanimlar. Yumurtlamamin ardından beş gün geçti. Bugün böyle çıktı. Sizce yumurta çatladı mi
O arada bakmadınız mı bu çatlamış gösteriyor
Hangisi önce olan tarih yok anlayamadımEki Görüntüle 2787752
Önceki günler boyleydi
Aa evet olabilir teşekkür ederim cevap verdiğin için canımHemen yikama demek istedi heralde. Bi yarim saat falan mesela dus almayin diyolar.
Bana henuz catlamamis gibi geldiPikten 1 gün öncesi, pik günü ve catlama gününü degerlendirdik sadece. Pik net anlasiliyor sizce catlama da belirgin mi? T nin tamamen siliklesmesi mi gerekirdi ya da fotodaki gibi baskınlığı c ye birakmasi yeterli mi?
Gecen ay oldum bende ahh mahvetti beni . Sag sol ikiside. Ignenin etkisi olabilir canim.Kizlar catlamadan sonra sağ kasigima ara ara bi sanci giriyor perşembe günü catlatma iğnesi oldum.. gecen ayda olmuştum ama hiç böyle olmamisti. Sizde de böyle bi durum yaşayan var mı?
Bence o tarihler sık değerlendiridiği için oluyor benimde o hafta sık olduğunda aynı şey oluyor sanki rahim zedelenmiş gibi bir hisGecen ay oldum bende ahh mahvetti beni . Sag sol ikiside. Ignenin etkisi olabilir canim.
Çatladı canım attığın resimlere baktım önceden de çatlayıp tekrar pike yalın olmuş şimdi tekrar çatladı .acaba başka yumurtan büyüyüp mü çatladı aklıma o geldi yaşamadım öyle bişey ama değerlendirmediysen gün aşırı değerlendir yine ne olur ne olmazEki Görüntüle 2787726 hanimlar. Yumurtlamamin ardından beş gün geçti. Bugün böyle çıktı. Sizce yumurta çatladı mi
@ lavi12-Beklenen Adet Tarihiniz?13.03.2021
2-Yaşınız?28
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?femara,gynositol
4-Ne zamandır deniyorsunuz?1 yıl benide eklermisin tabloya canım
Çatlamadı daha öyle görünüyor bayağı koyu çünkü hala yarın öbür gün ÇatlarPikten 1 gün öncesi, pik günü ve catlama gününü degerlendirdik sadece. Pik net anlasiliyor sizce catlama da belirgin mi? T nin tamamen siliklesmesi mi gerekirdi ya da fotodaki gibi baskınlığı c ye birakmasi yeterli mi?
Çatlamamış bence birazcık daha silik olması lazım t kısmıPikten 1 gün öncesi, pik günü ve catlama gününü degerlendirdik sadece. Pik net anlasiliyor sizce catlama da belirgin mi? T nin tamamen siliklesmesi mi gerekirdi ya da fotodaki gibi baskınlığı c ye birakmasi yeterli mi?
Bence vagina içini yıkama demek istedi vaginal duş yapanlar var yaAa evet olabilir teşekkür ederim cevap verdiğin için canımben de yorumlardan bi şeyler kapmaya çalışıyorum işte diyorum ne demek acaba su tutmak
Bence vagina içini yıkama demek istedi vaginal duş yapanlar v
Evet bence de ya bu şekilde düşününce mantıklı geldi ilk anlamadim su tutma ne demekBence vagina içini yıkama demek istedi vaginal duş yapanlar var ya
Bana henuz catlamamis gibi geldi
Hadi yaÇatlamadı daha öyle görünüyor bayağı koyu çünkü hala yarın öbür gün Çatlar