Benim de vakumlu üstelik doktorumun kendi özel yeriydi az para da vermedim 2300 verdim ben bu işleme kimseye güvenemediğimden. Cidden içimi rahatlattınız ama bende hemen rahim filmi vs uğraşmak istemiyorum açıkcası çünkü kolay işlemler değilYani kürtaj değil bir nevi düşüktü yapılan işlem sizin nasıldı
Valla bana herseyi alttan cat car girdiBen bi kere girdim sadece kistime baktı hiç yumurtlkla ilgili bişey demedi kuzu
Insallah canim sabredelim olacakÖlmedik ama yaşamıyoruz davalla oldu olacak mı derken olduracağız inşlh.
2017 ocakda taktırdım 2021 Şubat'ta çıkarttım canim 4 sene yaniSpirali taktığında ne kadar süre durdu sende canım...?
kaç yıldır evlisiniz canım, ne kadardır istiyorsunuz?En azından hormon testlerini ve eşimin sperm testini yaptırmak istiyorum ama adam yanaşmıyor ne yapacagim bilmiyorum. Belki şimdilik erken olduğu içindir bilmiyorum ben gidip sperm testi vermem diyoro kadar ön yargılı ki. Yaza kadar normal yollardan gidelim diyorum ondan sonra da olmazsa ki o zaman 5-6 ay olacak doktor kontrolüne girelim. Bazıları için ne kadar kolay hamile kalmak ben mi kendi kendime zorlaştırıyorum hiç bilmiyorum
Oku oku filozof olacağız ama bebek yok ortada :))))Efsanee bilgitam dediğin şekilde o yolda ilerliyorum hayırlısı Rabbimden
1,5 yıllık evliyiz canım 3. ay denememiz olacak. Ben 27 yaşındayım eşim 28.kaç yıldır evlisiniz canım, ne kadardır istiyorsunuz?
Ovülasyonu bu ay 5 gün yapıcam. Bol bol almadım. Genelde 13 veya 14. Gün oluyor zaten kaç aydır. Takvimle uyumlu gidiyor. Doktora gitmiştim o da test mest boşver, iki veya üç günde bir düzenli ilişki dedi. İlişki sonrası bacakları havaya kaldır ve su tutma dedi. Bu sefer de bunu deneyeyim dedim. Ama o 5 ovülasyon testini haftaya yapıcamdaha yumurtlama dönemime var. Sende nasıl gidiyor. Bak bu ay yine sana bağladım ben. Olursak ikimiz de olmazsak yine ikimc
Canım su tutma derken ne demek istedi doktor acabaOvülasyonu bu ay 5 gün yapıcam. Bol bol almadım. Genelde 13 veya 14. Gün oluyor zaten kaç aydır. Takvimle uyumlu gidiyor. Doktora gitmiştim o da test mest boşver, iki veya üç günde bir düzenli ilişki dedi. İlişki sonrası bacakları havaya kaldır ve su tutma dedi. Bu sefer de bunu deneyeyim dedim. Ama o 5 ovülasyon testini haftaya yapıcamdaha yumurtlama dönemime var. Sende nasıl gidiyor. Bak bu ay yine sana bağladım ben. Olursak ikimiz de olmazsak yine ikimiz
3. ay bebek isteğiniz.. daha erken ama sonuç alınması. Zaten İlk ay gebelik elde edebilen çiftlerin oranı, yüzde 15 civarındayken, bu olasılık artarak, 3. ayda, yüzde 50.6 ayda yüzde 80 ve bir yılın sonunda yüzde 85'e çıkarak, 4 yılda yüzde 95'e ulaşır.1,5 yıllık evliyiz canım 3. ay denememiz olacak. Ben 27 yaşındayım eşim 28.
Hemen yikama demek istedi heralde. Bi yarim saat falan mesela dus almayin diyolar.Canım su tutma derken ne demek istedi doktor acaba
2-3 gündür ruh halim adet öncesindeki gibi, çok duygusal ve gerginim. Bu ay için hissiyatım olumsuz olduğu yönünde1-2 Mart bat olanlar ne durumdasınız var mı belirtiler stres vs
Bende yeni evliyim ama üzüldüğümü görünce benimle geldi doktora .bu durum erkekler için biraz daha zor oluyo tabi kendilerinde sorun çıkacak diye ödleri kopuyoCanım istiyor da daha doktor kontrolü için erken olduğunu düşünüyormuş 3. ayımız daha bende şimdiden hemen ustelemeyeyim dedim
Siz ne zamandır deniyordunuz canım kontrol olsun diye mi gittiniz ikimizde kontrollerinizi yaptırdınız mi biraz çok sordum ama bende yolumuzu çizmeye çalışıyorumBende yeni evliyim ama üzüldüğümü görünce benimle geldi doktora .bu durum erkekler için biraz daha zor oluyo tabi kendilerinde sorun çıkacak diye ödleri kopuyo
6 ay oldu canım evlendiğimiz 3 aydır falan istiyoruz . Geçen ay dayanamadım doktora gidelim dedik çok erken şuan için dedi test falan bişey istemedi bizden ultrasonla baktı sadece sorun yok dedi 1 yıldan sonra bunlar İçin bakılır dedi gönderdi bizi .araştırmaya gitmiştik biz.ondan öncede aile hekimliğimde testleri yaptırmıştım bi sorun çıkmamıştı.bakalım artık bu ay yumurtlamayı değerlendirdik adet gününü bekliyoruz artıkSiz ne zamandır deniyordunuz canım kontrol olsun diye mi gittiniz ikimizde kontrollerinizi yaptırdınız mi biraz çok sordum ama bende yolumuzu çizmeye çalışıyorumistemezsen cevap vermeyebilirsin