- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 34
Geçen ay denedim onu dabir de ters rahim pozisyonudeneyin arada ben bu ay onu da deneyeceğim işe yarar belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay denedim onu dabir de ters rahim pozisyonudeneyin arada ben bu ay onu da deneyeceğim işe yarar belki
Bende sayenizde öğrendim vallahi, oldukça silinmesi gerektiğini bilmiyordumHadi ya neyse artik olursa bu kadarıyla olsun kurulu makine gibi hareket etmekten hic hoslanmadim
ilişkiden sonra duşta su tutma demek istediCanım su tutma derken ne demek istedi doktor acaba
Hadi ya neyse artik olursa bu kadarıyla olsun kurulu makine gibi hareket etmekten hic hoslanmadim
Ben oldukca silinmesi gerek demedim aslinda öyle diyen de var ama meshur ebru hanıma da sordum. Catlama olmus dedi aynı fotoya. Bakalim nasipBende sayenizde öğrendim vallahi, oldukça silinmesi gerektiğini bilmiyordum
Haklısınız nasip artıkGaladriellll ben kendiminkinden gosteriyim ilki yumurtlama 2. Catlama boyle olmasi lazim . Ama dediginiz gibi makineye baglayinca cok zor . Gorev gibi yapmamaya calismak lazim ama zamanla zorlasiyor tabi.
Bazımızda yumurtlama 1 gün pik yaparken bazımızda neden 2-3 gün pik olup öyle çatlıyor bilgin varmı canımGaladriellll ben kendiminkinden gosteriyim ilki yumurtlama 2. Catlama boyle olmasi lazim . Ama dediginiz gibi makineye baglayinca cok zor . Gorev gibi yapmamaya calismak lazim ama zamanla zorlasiyor tabi.
Anladım canım. Ben çok sıkıntı yaşadım spiralden dolayı ve hsg ile alındı. Rahim ağzına yapışmış biraz onun için bir de ipi kopmuş olduğu için. Eylül ayında alındı ama Ekim ayından beri gebelik olmadı.2017 ocakda taktırdım 2021 Şubat'ta çıkarttım canim 4 sene yani
Ben daha yeni aldım 5 tane kaset tipi 55₺ idi baya pahalı internettekine göre. Sonra da internetten sipariş verdimKızlar ovulasyon testini eczaneden alan varmı 1 adet fiyatı ne kadar bilginiz varmı ben İnternetten aldım hep..
Benim de bugün 2.pik günüm ve bu sorunun cevabını çok merak ediyorumBazımızda yumurtlama 1 gün pik yapıp ertesi gün hemen çatlarken bazımızda neden 2-3 gün pik olup öyle çatlıyor bilgisi olan varmı acaba hangisi daha avantajlı yada iyi
Bende aynı sorunun cevabını merak edenlerdenim.Benim de bugün 2.pik günüm ve bu sorunun cevabını çok merak ediyorum
Lekelenmem var iki gündür canım. Ne oluyor bende anlamadım. İki kere mı yumurtladim . Onuda düşünmüyor değilim. Doktora gidecektim. Randevular hep doluÇatladı canım attığın resimlere baktım önceden de çatlayıp tekrar pike yalın olmuş şimdi tekrar çatladı .acaba başka yumurtan büyüyüp mü çatladı aklıma o geldi yaşamadım öyle bişey ama değerlendirmediysen gün aşırı değerlendir yine ne olur ne olmaz
Adetine kaç gün var canım düzenli mi .adete birkaç gün kaldıysa umutlandırmak istemem ama hamilelikte olabilir o durumda da ovu testi pozitif çıkıyoLekelenmem var iki gündür canım. Ne oluyor bende anlamadım. İki kere mı yumurtladim . Onuda düşünmüyor değilim. Doktora gidecektim. Randevular hep dolu
Bir hafta var canım adeteAdetine kaç gün var canım düzenli mi .adete birkaç gün kaldıysa umutlandırmak istemem ama hamilelikte olabilir o durumda da ovu testi pozitif çıkıyo
Gebelik testi yaptiniz miBir hafta var canım adete
Cikmazdir diye yapmadım. Belki yumurtam çatladı o yüzden lekelenme var diye düşündüm. Bu lekelenmeyi değerlendireyim mıGebelik testi yaptiniz mi