Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 3B3E3DA9-0D62-42C4-AB40-1C0E4D03A1B1.jpeg
    3B3E3DA9-0D62-42C4-AB40-1C0E4D03A1B1.jpeg
    199,6 KB · Görüntüleme: 41
Galadriellll Galadriellll ben kendiminkinden gosteriyim ilki yumurtlama 2. Catlama boyle olmasi lazim . Ama dediginiz gibi makineye baglayinca cok zor . Gorev gibi yapmamaya calismak lazim ama zamanla zorlasiyor tabi.

Galadriellll Galadriellll ben kendiminkinden gosteriyim ilki yumurtlama 2. Catlama boyle olmasi lazim . Ama dediginiz gibi makineye baglayinca cok zor . Gorev gibi yapmamaya calismak lazim ama zamanla zorlasiyor tabi.
Bazımızda yumurtlama 1 gün pik yaparken bazımızda neden 2-3 gün pik olup öyle çatlıyor bilgin varmı canım

Bazımızda yumurtlama 1 gün pik yapıp ertesi gün hemen çatlarken bazımızda neden 2-3 gün pik olup öyle çatlıyor bilgisi olan varmı acaba hangisi daha avantajlı yada iyi

2017 ocakda taktırdım 2021 Şubat'ta çıkarttım canim 4 sene yani
Anladım canım. Ben çok sıkıntı yaşadım spiralden dolayı ve hsg ile alındı. Rahim ağzına yapışmış biraz onun için bir de ipi kopmuş olduğu için. Eylül ayında alındı ama Ekim ayından beri gebelik olmadı.

Çatladı canım attığın resimlere baktım önceden de çatlayıp tekrar pike yalın olmuş şimdi tekrar çatladı .acaba başka yumurtan büyüyüp mü çatladı aklıma o geldi yaşamadım öyle bişey ama değerlendirmediysen gün aşırı değerlendir yine ne olur ne olmaz
Lekelenmem var iki gündür canım. Ne oluyor bende anlamadım. İki kere mı yumurtladim . Onuda düşünmüyor değilim. Doktora gidecektim. Randevular hep dolu

Lekelenmem var iki gündür canım. Ne oluyor bende anlamadım. İki kere mı yumurtladim . Onuda düşünmüyor değilim. Doktora gidecektim. Randevular hep dolu
Adetine kaç gün var canım düzenli mi .adete birkaç gün kaldıysa umutlandırmak istemem ama hamilelikte olabilir o durumda da ovu testi pozitif çıkıyo

X