Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani kürtaj değil bir nevi düşüktü yapılan işlem sizin nasıldı
Benim de vakumlu üstelik doktorumun kendi özel yeriydi az para da vermedim 2300 verdim ben bu işleme kimseye güvenemediğimden. Cidden içimi rahatlattınız ama bende hemen rahim filmi vs uğraşmak istemiyorum açıkcası çünkü kolay işlemler değil

Ben bi kere girdim sadece kistime baktı hiç yumurtlkla ilgili bişey demedi kuzu
Valla bana herseyi alttan cat car girdi😂😂 ilk zaten ne oluyo dedim hahaha . Kist ,miyom,polip ne varsa oyle goruyor. Yumurta olusmusmu olusmamis mi .? Ya da kac santim olmus hepsini o sekilde gorebiliyor. Bir de regli olman lazim sebebi sonrasinda rahim duvari kalinlasiyor buyuzden de goremiyorlar. Benim doktorum oyle dedi.☺️

Kızlar bende 3 yıllık evliyim ama esim işi dolayısıyla yeni bir araya gelebildik bu sefer başka sorunlar çıkti yumurtlama problemim var polipim vardi bide rahimde sekil bozukluğu vardı 27 ocakta histereskobi oldum inslalah nasip olur bizlere de anne olmak hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli bi şekilde 🤲

En azından hormon testlerini ve eşimin sperm testini yaptırmak istiyorum ama adam yanaşmıyor ne yapacagim bilmiyorum. Belki şimdilik erken olduğu içindir bilmiyorum ben gidip sperm testi vermem diyor 🤦 o kadar ön yargılı ki. Yaza kadar normal yollardan gidelim diyorum ondan sonra da olmazsa ki o zaman 5-6 ay olacak doktor kontrolüne girelim. Bazıları için ne kadar kolay hamile kalmak ben mi kendi kendime zorlaştırıyorum hiç bilmiyorum 😔
kaç yıldır evlisiniz canım, ne kadardır istiyorsunuz?

Ovülasyonu bu ay 5 gün yapıcam. Bol bol almadım. Genelde 13 veya 14. Gün oluyor zaten kaç aydır. Takvimle uyumlu gidiyor. Doktora gitmiştim o da test mest boşver, iki veya üç günde bir düzenli ilişki dedi. İlişki sonrası bacakları havaya kaldır ve su tutma dedi. Bu sefer de bunu deneyeyim dedim. Ama o 5 ovülasyon testini haftaya yapıcam😁 daha yumurtlama dönemime var. Sende nasıl gidiyor. Bak bu ay yine sana bağladım ben. Olursak ikimiz de olmazsak yine ikimc

Ovülasyonu bu ay 5 gün yapıcam. Bol bol almadım. Genelde 13 veya 14. Gün oluyor zaten kaç aydır. Takvimle uyumlu gidiyor. Doktora gitmiştim o da test mest boşver, iki veya üç günde bir düzenli ilişki dedi. İlişki sonrası bacakları havaya kaldır ve su tutma dedi. Bu sefer de bunu deneyeyim dedim. Ama o 5 ovülasyon testini haftaya yapıcam😁 daha yumurtlama dönemime var. Sende nasıl gidiyor. Bak bu ay yine sana bağladım ben. Olursak ikimiz de olmazsak yine ikimiz☺️☺️
Canım su tutma derken ne demek istedi doktor acaba😊

1,5 yıllık evliyiz canım 3. ay denememiz olacak. Ben 27 yaşındayım eşim 28.
3. ay bebek isteğiniz.. daha erken ama sonuç alınması. Zaten İlk ay gebelik elde edebilen çiftlerin oranı, yüzde 15 civarındayken, bu olasılık artarak, 3. ayda, yüzde 50.6 ayda yüzde 80 ve bir yılın sonunda yüzde 85'e çıkarak, 4 yılda yüzde 95'e ulaşır.

Canım istiyor da daha doktor kontrolü için erken olduğunu düşünüyormuş 3. ayımız daha bende şimdiden hemen ustelemeyeyim dedim 😊
Bende yeni evliyim ama üzüldüğümü görünce benimle geldi doktora .bu durum erkekler için biraz daha zor oluyo tabi kendilerinde sorun çıkacak diye ödleri kopuyo 😀😀😀

Ben de yeni evliyim. 2 ay vajinismustum. 3 ay da korunduk . Bu ay denedik olmayacak muhtemelen adet sancılarım başladı. Ben de sanıyorum hemen çocuk oluyor 🤣🤣🤣bilsem diyorum hiç korunmazdik. Ama bazıları da ilk aydan oluyor. Ben de biraz zaman geçsin dedim . İlişki zor oldu zaten alisayim diye. Şimdi de alıştım. Bebek olacak mı korkulari başladı 😄 Allah hepimize en güzel zamanda bir an evvel nasıp etsin🤲

Iyi akşamlar arkadaşlar Rabbim mart ayında müjdeli ve sağlıklı haberler almak nasip eder inşallah. Bende 22 martta bekliyor olacağım adetimi. Yaşım 30. Folbiol ve bal tarcin çörek otu kullanıyorum. 3 aydır deniyoruz. Beni de eklerseniz sevinirim

Bende yeni evliyim ama üzüldüğümü görünce benimle geldi doktora .bu durum erkekler için biraz daha zor oluyo tabi kendilerinde sorun çıkacak diye ödleri kopuyo 😀😀😀
Siz ne zamandır deniyordunuz canım kontrol olsun diye mi gittiniz ikimizde kontrollerinizi yaptırdınız mi biraz çok sordum ama bende yolumuzu çizmeye çalışıyorum 😊 istemezsen cevap vermeyebilirsin 😌

Siz ne zamandır deniyordunuz canım kontrol olsun diye mi gittiniz ikimizde kontrollerinizi yaptırdınız mi biraz çok sordum ama bende yolumuzu çizmeye çalışıyorum 😊 istemezsen cevap vermeyebilirsin 😌
6 ay oldu canım evlendiğimiz 3 aydır falan istiyoruz . Geçen ay dayanamadım doktora gidelim dedik çok erken şuan için dedi test falan bişey istemedi bizden ultrasonla baktı sadece sorun yok dedi 1 yıldan sonra bunlar İçin bakılır dedi gönderdi bizi .araştırmaya gitmiştik biz.ondan öncede aile hekimliğimde testleri yaptırmıştım bi sorun çıkmamıştı.bakalım artık bu ay yumurtlamayı değerlendirdik adet gününü bekliyoruz artık 😀😊😊

X