Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım teşekkür ederim Ovülasyonumu 2 aydır takip ediyorum önemli günleri de yakalıyorum ama fazla aceleciyim sanırım akışına bırakalım bakalım her şey nasip kısmet

Kızlar dün testi atmıştım ya hani daha sonra gün içerisinde yapmaya fırsatım olmadı o yüzden kafam karıştı... koyu olan dünden kalma silik olan da demin yaptım çatlama olmuş mudur ki acaba bir haftadır bu güne kadar belki bi belki iki gün girmedik ilişkiye 19 20 21 şubat değerlendirdik bugün ve yarını da değerlendirmem gerekir mi

Eklentiler

• 20210221_120058.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20210220_125944.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 35
2 gündür baş dönmesi yaşıyorum. tedirgin oldum. acaba kanda çıkar mı diye. kendimi dinlemicem diyorum ama bariz bir baş dönmesi var. belki de stresten
Canım ben de ilk 2 ay kendimi çok dinledim her şeyi belirtiye yordum sonrası hüsran oldu. Hamile olma ihtimalin var tabii ki ama bence regl gününe kadar bekle sonradan üzülmemek için.

Canım ben de ilk 2 ay kendimi çok dinledim her şeyi belirtiye yordum sonrası hüsran oldu. Hamile olma ihtimalin var tabii ki ama bence regl gününe kadar bekle sonradan üzülmemek için.
kendimi dinlemeyeyim diyorum her şeyi belirtiye yoruyorum ya. keşke erkenden öğrenebilme şansımız olsaydı

Esim de ondan çekiniyor farkındayım. Canım ya kıyamam ona inşallah yoktur bir şeyi o çok daha hassas kaldıramaz biliyorum hele öyle doktormus ameliyatmış Allah korusun. Rabbim derdi olan herkesin şifasını da versin inşallah benim eşimde de bir şey yoktur biraz daha normal deneyelim bakalım hemen sıkmak istemiyorum hatta ilişkiyi bile yapmak zorundayız gibi hissedince kaçıyor farkındayım. Ahh ahh neden hep kadınlar daha dayanıklı olmak zorunda

Merhaba benide ekleyebilir misiniz? Yaşım 27 18 aydır deniyoruz bat 21 mart herhangi bir ilaç kullanmiyorum

Canım teşekkür ederim Ovülasyonumu 2 aydır takip ediyorum önemli günleri de yakalıyorum ama fazla aceleciyim sanırım akışına bırakalım bakalım her şey nasip kısmet
O zaman hiç sıkıntı etme sıkıntı ettikçe acele ettikçe o uzaklaşır keyfine göre takıl günleri eğlence olarak algıla yap geç karşıya bekle Allah bilir işini akışına bırak o da geleceği zamanı bilir gelir imkansıza çevirdikçe imkansız oluyor valla

Stres yapma canim bende ilk ay cok stres yaptim surekli belirti arayip arastiriyordum uykusuzluk yapti bende sonuc yumurta buyudu ve catlamadi kist yapti☺ doktor direk stres ve uykusuzluk kafein sebebidir dedi. Kafani dagit cok dusunme dedi. Cok kizmistim kendime benim yuzumden oldu diye. O yuzden sen gunlerini degerlendir ama sonrasinda kasma kendini stres olma canim nasibimizde neyse onu yasayacagiz hayirlisini versin Allahim

Kızlar Kasım sonunda 9 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum, trombofoli sonucumda kan pıhtılaşması çıktı bunun için tedavim belli bu ay çocuk için tekrar deneme yapacağız ama aklıma takılan şu kürtajdan sonra 3 adetim de düzenli günü gününe geldi ara kanama vs olmadı. Ama günü ve yoğunluğu azaldı. Bununla ilgili bir sorun olur mu sizce?

Bu ben ben
Bakalım benimde 3. Ayım ilk ay yumurtlama görmedim ovulasyonda geçen ay gördüm değerlendirdik olmadı bu ay da reglin ilk gününden sayarsak 10. Günü ve teste yeni baslayacagim geçen ay 13. Gün görmüştüm yumurtlama bu ay biraz salmayi deneyeceğim belki de kaçmıştır zaten hayırlısı olsun hepimiz için canım

Ee erkekler tek varlık kendilerine yetseydi Allah bizi yollamzdı diye düşünüyorum sıkma sen çok takıntılı gibi geldin bana rahat bırakmıyorsun kendini böyle olacaksa olmaz bebeğin bu şekilde biraz götürün süreci sorun olmasın herşeyin çaresi var artık çaresiz dertler vermesin yaradan. Birçok arkadaşımızın da seninde bildiğim kadarıyla eşleri askeriyede sağlık olsun ayaklarına taş değmesin benim arkadaşım eşi de askeriyede 23 yşnda eşiyle biraraya gelmeme yüzünden doktor aşılama yaptı onlara en kötü itmalle bunu denersiniz bu olmadı tüp bebek yeterki iyilik olsun güzellik olsun sağlık olsun

Dusunme oyleee kacti falan diye. Kacmamistir o olumsuz dusunme regl gunune kadar devam benimde bugun son reglim yarindan basliyoruz antremana yorucu gunler geliyor yine esim pusuya yatmis aslan gibi bekliyor bitmesini

Dusunme oyleee kacti falan diye. Kacmamistir o olumsuz dusunme regl gunune kadar devam benimde bugun son reglim yarindan basliyoruz antremana yorucu gunler geliyor yine esim pusuya yatmis aslan gibi bekliyor bitmesini
Hülyacım bu ay nasip olur inşlh bize bebiş. Benim de bugün son ama pusuda olacak kocam da yok ben en son aşılama yaptırcam yetti gayri

Evet canım askeriyede aynen hakkımızda hayırlısı olsun diyorum bende evet biraz fazla takintiliyim sanırım Rabbim çaresiz dert verip derman aratmasin kimseye inşallah
Hahaha ayy çok güldüm benimki de bekledi de şimdi naz ediyor ama kaçmak yok valla tepesindeyim kaçamaz

Sizin tedaviniz nedir acaba aynı sorun bende de varda

Canlar ben bişey sorcam doktor yumurtaları kan değeri ile mi ultrason ile mi görüyor yumurtlama zamanlarını falann benn bunu anlamadım pek
Canım her ikisinede bakıyor, adetin 2. Günü önce yumurtalara bakıyor, kist, miyon vs onlara bakıyor, sonrasında kan testi istiyor
Canım benim eşimde gitmem ben sen git baktır vs. Diyordu, doktora gidince eşindenspermiogram benden hsg istesi tabi benimki hemen sen çektir bir ay geçsin ben ondan sonra yaptırırım demeye başladı, ama hsgyi anestezisiz yaptırdım onada dedim ben bunu çektiysem sende bi şey yap artık, mecburiyetten yaptırdı

Sizin tedaviniz nedir acaba aynı sorun bende de varda
Benim MTHFR A1298C heterozigot ve Paı 4g4g homozigot gebelik öncesi coraspirin ve folat gebelik sonrası iğne ve coraspin olacak tabi bu adet azalması başıma iş açmaz ise sizin hangi genleriniz

Henüz doktora gitmedik canım gitsek de sanırım hsg falan istemez daha ama demek istediğini anladım evet biz erkeklere göre daha cesaretli oluyoruz sanırım ama onlarda da kaçmak bir yere kadar sonra razı oluyorlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…